تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 4105 اولاول ... 4444449453454054154254354454554654754855459464410441544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Elito's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    little big cyber planet

2

من دانشجو کارشناسی یه ترم مرخصی گرفتم با دیپلم برم خدمت که از کسریم که 14 ماه هست استفاده کنم و 18 همین ماه اعزامم نیروی انتظامی محمد رسول الله ص بیرجند.
    از یکی شنیدم بعد از 2 ماه آموزشی اگه منطقه عملیاتی بیافتم از کسری خدمتم کم میشه، به ازای هر ماه 4 روز.
    نمی دونم یعنی چی ؟ اصلا حقیقت داره ؟ یعنی من اگه منطقه عملیاتی بیافتم خدمتم از 4 ماه که بود بیشتر میشه ؟ یعنی تا بعد از عید به خونه (تهران) نمیرسم و از ترم بعد دانشگاه جا میمونم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من چند وقت پیش بیماری وسواس داشتم و با قرص و دوا و ... خوب شدم .
    چند ماهه امریه گرفتم دوباره این مرض کوفتی افتاده به جونم ولی از یک نوع دیگه و اونم اینه که همش می ترسم اشتباهی جواب مراجع رو بدم و طرف بره اشتباهی بسازه و بعد چند میلیون خسارت ببینه و بد گرفتار بشم ، این مرض عین خره افتاده به جونم .
    تا حالا تو 50 موردی که جواب دادم یکیش اشتباه شده بود که سریع فهمیدم وبرش گردوندم . روزی هزار بار به خودم فحش میدم که چرا اینجا امریه گرفتم . باور کنید به مرز جنون رسیدم شاید اگر تجربه وسواس داشته باشید بفهمید چی می گم ( لطفا مسخره نکنید ، لطفا ) باور کنید از اداره که میام بیرون تا شب که می خوام بخوابم ذهنم مشغول این افکاره و مطمئنم اگر خودکشی حرام نبود الان خودم رو کشته بودم .
    می خواست برم امریم رو لغو کنم بر گردم ارتش خدمت کنم . اولا می خواستم بدونم میشه ؟ دوما کارایی که تو ارتش می کنید چیه ؟من لیسانس عمرانم .

در ضمن ایا معافی برای موردی که من دارم وجود داره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان .
    من برای پذیرش توی شهر خودم اقدام کردم که هنوز جوابش مشخص نیست که بشه یا نه . الان یه اشنایی پیدا شده برای گرفتن امریه قرارگاه قرب نور در استان اصفهان .
    الان دو دل هستم که اقدام بکنم یا نه . مدرکم لیسانس برق قدرت هست با معدل 13.18 و فارغ التحصیل دانشگاه ازاد . در حالت عادی فردی مثل من و قبول نمیکنند اما ممکنه به واسطه ی این اشنا بشه یه کاری کرد .

خونه ی ما هم تا شهر اصفهان 3 ساعت راهه . یعنی نمیتونم برو و برگردم ... امکانات اسکان بهمون میدند ؟ و اینکه کلا وضعیت کار و امکانات توش چطوریه ؟ راستش یکی بهم گفت اگه بتونی بری عالیه چون بعد از دوره ی سربازی خودشون جذبت میکنند و قرار داد میبندند و حقوقهای خیلی خوبی داره .

باید با لباس نظامی باشیم ؟ حقوق ها چطوریه ؟ تعطیلیها و .... کلا کار یادمون میدند یا اونجا هم خر حمالیه ؟

ضمن اینکه اگه من برای هر 2 جا اقدام کنم اونوقت چی پیش میاد ؟ ممکنه چون 2 تا درخواست واسه امریه و پذیرش بود هر دو تاشو رد کنند ؟

لطفا اگه اطلاعاتی در مورد مزایا و معایبش دارید در اختیارم بزارید .

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من دانشجو کارشناسی یه ترم مرخصی گرفتم با دیپلم برم خدمت که از کسریم که 14 ماه هست استفاده کنم و 18 همین ماه اعزامم نیروی انتظامی محمد رسول الله ص بیرجند.
    از یکی شنیدم بعد از 2 ماه آموزشی اگه منطقه عملیاتی بیافتم از کسری خدمتم کم میشه، به ازای هر ماه 4 روز.
    نمی دونم یعنی چی ؟ اصلا حقیقت داره ؟ یعنی من اگه منطقه عملیاتی بیافتم خدمتم از 4 ماه که بود بیشتر میشه ؟ یعنی تا بعد از عید به خونه (تهران) نمیرسم و از ترم بعد دانشگاه جا میمونم ؟
    سلام اقا منم 14 ماه کسری داشتم و با دیپلم رفتم ( یعنی دیپلمه حساب شدم )
    95 درصد میوفتی مرزبانی
    چون اموزشیت ماله مرزبانیه
    حتی لباسی که بهت می دند پلنگیه
    شما 2 ماه اموزشی رو میری پرونده اموزشیت رو بگیر از پادگانه اموزشیت بعد به نظرم با پدرت برو مرزبانی تسویه حساب کن
    اگه هم تسویه نکردند باهات بگو 14 ماه کسری داری و تسویه حساب هستی که تقسیم نشی هنگ مرزی
    14 کسری +2 ماه منطقه عملیاتی 16 ماه کلا 2 ماه خدمت می کنی
    منم مثل شما بودم
    فقط ببین کسریات 100 درصد تایید و ثبت شده باشند که نخواند مثل من اضافه نگهت دارند
    موفق باشی

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چند ماهه امریه گرفتم دوباره این مرض کوفتی افتاده به جونم ولی از یک نوع دیگه و اونم اینه که همش می ترسم اشتباهی جواب مراجع رو بدم و طرف بره اشتباهی بسازه و بعد چند میلیون خسارت ببینه و بد گرفتار بشم ، این مرض عین خره افتاده به جونم .
    تا حالا تو 50 موردی که جواب دادم یکیش اشتباه شده بود که سریع فهمیدم وبرش گردوندم . روزی هزار بار به خودم فحش میدم که چرا اینجا امریه گرفتم . باور کنید به مرز جنون رسیدم شاید اگر تجربه وسواس داشته باشید بفهمید چی می گم ( لطفا مسخره نکنید ، لطفا ) باور کنید از اداره که میام بیرون تا شب که می خوام بخوابم ذهنم مشغول این افکاره و مطمئنم اگر خودکشی حرام نبود الان خودم رو کشته بودم .
    می خواست برم امریم رو لغو کنم بر گردم ارتش خدمت کنم . اولا می خواستم بدونم میشه ؟ دوما کارایی که تو ارتش می کنید چیه ؟من لیسانس عمرانم .

سعی کن یه ذره مشکلاتی رو که میبینی در ذهنت کوچیک کنی
    ببین اگه خیلی هم اشتباه بکنی دستشون به جایی بند نیست که بخوان اذیتت کنن
    فوقش اینه که یه ذره بیشتر خدمت میکنی
    زیاد سخت نگیر
    خود کشی هم کار کسیه که عقل نداره
    انسان عاقل میشینه فکر میکنه چه جوری مشکلات رو حل کنه
    نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنه
    ببین دوست عزیز خدمت رو هر جا باشی بهت سخت میگیرن
    وقتی تو به خودت سخت نگیری و از خدمت لذت ببریزمان سریع میگذره و اذیت هم نمیشی
    اما وقتی تو به خودت سخت بگیری خیلی بد اعصابت به هم میریزه
    منم یه جوونم مثل تو
    24 سالمه
    زن گرفتم
    الان ماشینمو فروختم که پول خونه ام جور بشه
    خیلی هم مشکلات دارم چون کار ندارم فعلا
    اما خدمت رو به خودم سخت نمیگیرم
    همیشه به خودم میگم کسایی هم هستند که تو مرز خدمت میکنن و براشون سخت تر میگذره
    تو که جات خوبه از اینکه خدا این نعمت رو بهت داده شاکر باش و برو برای جوونایی دعا کن که تو مرزها فقط به جرم اینکه سرباز هستند جونشون رو از دست میدن.
    سعی کن از بعد از ظهر تا شب که اداره نیستی یه تفریحی بکنی.با دوستات بیرون بری. از زندگی لذت ببر.نزار بهت سخت بگذره دندون رو جیگر بزار تموم میشه

6. 5 کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

عزیزم بهتره دوباره به پزشک مراجعه کنی .صد در صد درمان میشه.

8. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یه خبر بد برای کسانی که ماه آینده به بعد اعزام میشن
    مدت زمان خدمت وظيفه عمومي افزايش مي يابد
    خراسان - مورخ دوشنبه 1390/08/09 شماره انتشار 17971

عليرضا کافي- با توجه به کاهش جمعيت جوان کشور وکمبود سرباز درنيروهاي مسلح مدت خدمت وظيفه عمومي افزايش مي يابد.سردارسيد حميد صدرالسادات رئيس سازمان نظام وظيفه عمومي با اعلام اين خبربه خراسان گفت:با توجه به کاهش جمعيت جوان کشور طي سال هاي اخيروپيش بيني کاهش سرباز درنيروهاي مسلح، براي تامين سرباز نيروهاي مسلح ناچار به افزايش مدت زمان سربازي و حذف برخي معافيت هاي سربازي هستيم که درآينده توسط ستاد کل نيروهاي مسلح جزئيات آن اعلام خواهد شد.وي همچنين از افزايش مدت خدمت سربازي براي سربازاني خبرداد که از ابتداي آذرماه دفترچه اعزام به خدمت دريافت مي کنند.صدرالسادات تصريح کرد: مطابق قانون مدت زمان خدمت سربازي درايران 24ماه است که باتوجه به شرايط نيروهاي مسلح ودستور فرماندهي معظم کل قوا به 18ماه تقليل يافته است.وي يادآور شد: اعتبار دستور العمل 18ماه خدمت تا پايان آبان ماه است و سربازاني که از ابتداي آذرماه به سربازي اعزام شوندبراساس تصميم ستاد کل نيروهاي مسلح 21يا 24ماه درنيروهاي مسلح خدمت خواهند کرد

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

اینقدر معافی ها مضخرف و کسری خدمت های ناعادلانه دادن و بچه های خودشون و کلا خودی ها رو معاف کردن ، حالا که کفگیر سربازی خورده ته دیگه ، میخوان فشار کمبود سرباز رو روی بقیه جوون های بی پارتی و بی امتیاز بیارن. خدا جوابشون رو بده.

10. 3 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه خبر بد برای کسانی که ماه آینده به بعد اعزام میشن
    مدت زمان خدمت وظيفه عمومي افزايش مي يابد
    خراسان - مورخ دوشنبه 1390/08/09 شماره انتشار 17971

عليرضا کافي- با توجه به کاهش جمعيت جوان کشور وکمبود سرباز درنيروهاي مسلح مدت خدمت وظيفه عمومي افزايش مي يابد.سردارسيد حميد صدرالسادات رئيس سازمان نظام وظيفه عمومي با اعلام اين خبربه خراسان گفت:با توجه به کاهش جمعيت جوان کشور طي سال هاي اخيروپيش بيني کاهش سرباز درنيروهاي مسلح، براي تامين سرباز نيروهاي مسلح ناچار به افزايش مدت زمان سربازي و حذف برخي معافيت هاي سربازي هستيم که درآينده توسط ستاد کل نيروهاي مسلح جزئيات آن اعلام خواهد شد.وي همچنين از افزايش مدت خدمت سربازي براي سربازاني خبرداد که از ابتداي آذرماه دفترچه اعزام به خدمت دريافت مي کنند.صدرالسادات تصريح کرد: مطابق قانون مدت زمان خدمت سربازي درايران 24ماه است که باتوجه به شرايط نيروهاي مسلح ودستور فرماندهي معظم کل قوا به 18ماه تقليل يافته است.وي يادآور شد: اعتبار دستور العمل 18ماه خدمت تا پايان آبان ماه است و سربازاني که از ابتداي آذرماه به سربازي اعزام شوندبراساس تصميم ستاد کل نيروهاي مسلح 21يا 24ماه درنيروهاي مسلح خدمت خواهند کرد

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

اینقدر معافی ها مضخرف و کسری خدمت های ناعادلانه دادن و بچه های خودشون و کلا خودی ها رو معاف کردن ، حالا که کفگیر سربازی خورده ته دیگه ، میخوان فشار کمبود سرباز رو روی بقیه جوون های بی پارتی و بی امتیاز بیارن. خدا جوابشون رو بده.
    لعنت بهشون
    من هنوز کسری هامو ثبت نکردم
    خدا نکنه کمش کنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطفا کسانی که آشنا دارند یا الان سربازن هر جور شده از صحت خبر 24 ماه مدت سربازی اطمینان حاصل کنند و خبر شو به ما بدن ! چون اونجور که اطلاع دارم الان هم 24 ماه مدت خدمت که برای دیپلم 22 ماه و فوق دیپلم 20 ماه و ... کم میشه ازش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كسي كه امريه بشه كسرياش سوخت ميشه؟
    براي امريه كي بايد اقدام كرد؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •