تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 1783 اولاول ... 4444449453454054154254354454554654754855459464410441544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اتفاقا" من کاملا" متوجه منظور شما شدم.
    باشه شما سرویس 2 مگ داری، اما تا حالا رفتی ببینی چقدر مصرف داری که محدود شدی....مطمئن باش خیلی بیشتر از حدت مصرف داشتی که این اتفاق برای سرویست افتاده.
    من قانع شدم، چون حرف حق جواب نداره.بعدم وقتی خودم و میذارم جای کساییکه به خاطر استفاده زیاد من، نمیتونن حتی یه Page ساده باز کنن عذاب وجدان می­گیرم.
    در ضمن نامحدود به معنی این نیست که شما کل حجم شبکه رو برای خودت بگیری.
    فکر کن میری یه جا مهمونی، به جزء شما کلی مهمون دیگه هم هست.یه ظرف میوه بزرگ میذارن وسط، میگن بفرمایید....
    شما میتونی هر چقدر می­خوای میوه بخوری و صاحبخونه هم هیچی بهت نمیگه ولی صحیحه که کل ظرف و بذاری جلوی خودت!!!!
    سلام
    امیدوارم روز خوبی داشته باشید با کمال ادب باید خدمتون بگم حرف شما واقعا بی معنیه

شما به جای اینکه میوه کمتری بخوری میتونی توی ظرف میوه بیشتری بذاری
    مشکل شما از میوه فروش محلتونه که هم کم فروشی میکنه و هم گرون فروشی و باعث میشه شما نتونید برای هر فرد یه ظرف میوه جدا بزارید

توجیهات شما کاملا غیر منطقیه و بیشتر شبیه عضوی از شرکتهای خدمات اینترنتیه که بخواد کم فروشی خودشا توجیه کنه

لطفا به همون فردی که شما را توجیه کرده بفرمایدد با همین مبلغی که هر فرد بابت سرویس های مختلف میده چرا در کشورهای افریقایی هم سرویس هایی داده میشه که در ایران غیر قابل تصوره

دوست عزیز من قصد ندارم شما نظر خودتا عضو کنی شما همچنان ساعتها وقت خود را برای دانلود چند مگ پشت کامپیوتر خود صرف کن و خدا را شاکر باش
    در حالی که سایر مردم جهان دارند با سرعت به سمت پیشرفت میرند

2. 7 کاربر از image369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اتفاقا" من کاملا" متوجه منظور شما شدم.
    باشه شما سرویس 2 مگ داری، اما تا حالا رفتی ببینی چقدر مصرف داری که محدود شدی....مطمئن باش خیلی بیشتر از حدت مصرف داشتی که این اتفاق برای سرویست افتاده.
    من قانع شدم، چون حرف حق جواب نداره.بعدم وقتی خودم و میذارم جای کساییکه به خاطر استفاده زیاد من، نمیتونن حتی یه Page ساده باز کنن عذاب وجدان می­گیرم.
    در ضمن نامحدود به معنی این نیست که شما کل حجم شبکه رو برای خودت بگیری.
    فکر کن میری یه جا مهمونی، به جزء شما کلی مهمون دیگه هم هست.یه ظرف میوه بزرگ میذارن وسط، میگن بفرمایید....
    شما میتونی هر چقدر می­خوای میوه بخوری و صاحبخونه هم هیچی بهت نمیگه ولی صحیحه که کل ظرف و بذاری جلوی خودت!!!!
    دوست عزیز ببخشید این حرفو می زنم ها شما معلومه یا از میوه سر در نمیاری یا از اینترنت .
    چون این دوتا هیچ ربطی به هم ندارند. اینترنت با محدودیت حجمی اصلا معنی نداره.
    الان میگم سوئد یا کره جنوبی یا حتی مالزی و دبی میگین اووه ما را چرا با اونا مقایسه می کنین باشه حالا که ما لیاقتمون در همین حده همون مثال افغانستان رو می زنم من دوستم کارشناسی ارشد عمران داره از شریف و الان داره تو کابل کار می کنه دور ور ماهی 3000 دلار هم حقوق میگیره . میگه اینترنت نامحدود با کیفیت خیلی بهتر از ایران در اختیارمون گذاشتند.

4. 7 کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سرعت تا 5 شنبه که روی 30 بود دیشب تست نکردم دوستانی که تست کردن بگن درست شده یا نه کلی فایل برا دانلود دارم نمی دونم چی کار کنم حالا مسخره کردن مارو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید دوستان عزیز من تمام گفتگوی شما رو از اول دنبال کردم نمیخوام فضولی کنم ولی از اونجایی که دوست دارم همیشه واقیعت روشن بشه بهتره که یه چیزایی بگم:
    اول اینکه اصلامهم نیست که من الان از کجا سرویس دارم چون از سرویس که دارم خداد رو شکر راضی هستم.
    دوم اینکه الان در حال حاضر بحث سر اینکه آقا رضا میگن شاتل دزده ولی به نظر من این مورد اصلا درست نیست به خاطر اینکه دزد اونییه که بدون اینکه به کسی اطلاعا بده میره و یواشکی هرچی که داری رو یجا .....بله دیگه !نه اینکه همه جا بگه که اره ما کسایی که بیشتر از سرویس استفاده کنن رو سرعتشونو میاریم پایین که به نظر من این عین جوانمردیه!!!!
    بعد اینکه اگر که دوست نداری از ایران سرویس بگیری میتونی تشریف ببرید در آن کشوری که دوستانتان گفته اند و هر جوری که بخوای از امکانات استفاده کنی پس بی منطق لطفا دلیل نیارید.در حیطه جغرافیایی خودمون لطفا بحث کنیم بهتره .هان!!!!؟؟؟
    من نه از آقا رضا دفاع میکنم نه از این دوستمون من همیشه طرفدار حقم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببینید دوستان عزیز من تمام گفتگوی شما رو از اول دنبال کردم نمیخوام فضولی کنم ولی از اونجایی که دوست دارم همیشه واقیعت روشن بشه بهتره که یه چیزایی بگم:
    اول اینکه اصلامهم نیست که من الان از کجا سرویس دارم چون از سرویس که دارم خداد رو شکر راضی هستم.
    دوم اینکه الان در حال حاضر بحث سر اینکه آقا رضا میگن شاتل دزده ولی به نظر من این مورد اصلا درست نیست به خاطر اینکه دزد اونییه که بدون اینکه به کسی اطلاعا بده میره و یواشکی هرچی که داری رو یجا .....بله دیگه !نه اینکه همه جا بگه که اره ما کسایی که بیشتر از سرویس استفاده کنن رو سرعتشونو میاریم پایین که به نظر من این عین جوانمردیه!!!!
    بعد اینکه اگر که دوست نداری از ایران سرویس بگیری میتونی تشریف ببرید در آن کشوری که دوستانتان گفته اند و هر جوری که بخوای از امکانات استفاده کنی پس بی منطق لطفا دلیل نیارید.در حیطه جغرافیایی خودمون لطفا بحث کنیم بهتره .هان!!!!؟؟؟
    من نه از آقا رضا دفاع میکنم نه از این دوستمون من همیشه طرفدار حقم
    ببخشید شما خودتون فهمیدید چی گفتید؟!!! :
    !!!
    کشور ما عظیم ترین منابع طبیعی جهان رو داره. مردم به طور متوسط باهوشی داره. در مقابل کشوری مثل ترکیه که هیچی نداره(منابع طبیعی) با این اوصاف چرا انقدر اوضاع مردم ما داغونه؟! از اینترنت بگیر تا..... البته منکر این نمیشم که مردم هم تاثیر در بدبختی خودشون دارند. ولی حتما یه دزدی هم از طرف ... داره اتفاق میافته . نه؟!! من که از خدام هست از این شرایط خلاص بشم و برم یه جایی که به حقوق مردم احترام گذاشته میشه ولی خب امکانش برام نیست!
    شما همون بهتره فضولی نکنی!

8. 3 کاربر از kntued بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برادر من دقیقا این کار دزدیه اونم از نوع سرگردنه
    الان عهد تیرکمون نیست و من هر جای دنیا باشم چه ایران چه افغانستان برای تجارت و... به اینترنت نیاز دارم حالا تو افغانستان این مسیله را فهمیدن ما هنوز نتونستیم بفهمیم

همه این داستانها هم مربوط به تاپیک صبانته سایر کابران isp های دیگه مشکلی ندارند و تاپیکهاشون ارامش حکم فرماست. برای ما هر روز یه بحث جدیده

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سرعت تا 5 شنبه که روی 30 بود دیشب تست نکردم دوستانی که تست کردن بگن درست شده یا نه کلی فایل برا دانلود دارم نمی دونم چی کار کنم حالا مسخره کردن مارو
    نه دیشبم همین وضع بود ... 400 مگ بیشتر دان نشده بود :(

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

میگن ترکیه.30 40 سال پیش هی چی نداشت.والا الان وضعش از ما خیلی بهتره.از همه نظر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

میگن ترکیه.30 40 سال پیش هی چی نداشت.والا الان وضعش از ما خیلی بهتره.از همه نظر.
    عزیزم ترکیه رو ولش کن خودمون رو بچسب

چند روز پیش تو سیستم ثبت شکایت زدم اقا این چه وضعشه؟
    الان در بسیاری از ساعات این سیستم قطعه و به جواب کسی رسیدگی نمی کنند.
    اقای صبا نت تو هم راه نادرست بقیه شرکت ها رو یاد گرفتی هان؟
    مشتری هاتو از دست میدی ها..... گفته باشم.

داره خودمونی میشه golshan89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز از اینکه نتونستم جوابتو بدم شرمنده
    ولی الان باید بگم واقعا متاسفم برای اون شزکتهایی که امثال شمای بی منطق دارین ازش دفاع میکنید حالا چه شاتل باشه چه صبا باشه و چه پارس فرقی نمی کنه یه ضربالمثل قدیمی هستش که الان ادب حکم میکنه که تو یه جای عمومی اینو نگم!!!!
    ولی من خیلی واضح گفتم فکر کنم که شمایید که کمی مشکل حضم بعضی از قضایا رو دارین!ابلته حقم دارین وقتی از اون ایده به اون بی منطقی دفاع می کنی معلومه دیگه از کجاهاااا میرسه ما گناه کسی رو نمیشوریم ولی همیشه حقیقت یه نمور تلخی حالا اگر با گفتن کلمه فضول کمی آروم میشی خوب خیلی خوبه حداقل ما هم یه ثوابی بردیم
    ترکیه هم جای خوبیه میتونی بری اونجا هم اینترنت داره هم شاتل نیست هم صبا نیست هم پارس، ببخشید ولی شما باید برین تو جهانگردی تبلیغات کنی تا اینجا در مورد اینترنت وضعیت اون نظر بدی!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •