WD پسورد هم داره و به صورت اتوران پسوردش بالا میاد خیلی عالیه
WD پسورد هم داره و به صورت اتوران پسوردش بالا میاد خیلی عالیه
اقا ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم باید چطور سپاس گذاری کنم اما
واقعا تشکر کردن دیگه برای شما معنایی نداره
عزیز بنده برای فشرده سازی حرفه ای دنبال نرم افزار بودم که pcompress رسیدم که توی یه انجمن بود
400 کیلو بودش منه ساده اعتماد کردم که نباید بود میکردم
وقتی برنامه رو اجرا کردم اولش گفت ادرس درایو بده وقتی دادم
(اشتباها ادرس درایو 800 گیگی رو دادم)
بعدش یه دفعه یه صفحه ی cmd باز شد که نوشته بود فرمت درایو و یه سری چیز دیگه که من همون اولش که صفر درصد بود کنسل زدم
من سر این اطلاعات خون دل خوردم تا بدست اوردم یه عالمش پروژه هام بود
خواهش می کنم تمنا می کنم یه ای دی داخل یا هو به بنده بدهید و برای بنده ارسال کنید
این پیغام هایی که میده یخورده فرق داره
شرمنده ک که بازم بیجا اومدم توی اینچا سوال پرسیدم
دارم بیچاره میشم
این برنامه easeus data recovery wizard professional مناسب برای ریکاوری از پارتیشنهای RAW شده هست . پیشنهاد میدم این برنامه رو دانلود و اجرا کنید و منوی Complete Recovery (طبق عکس زیر) انتخاب کنید . سعی کنید آخرین ورژنی که کرک شده رو دانلود کنید .
کلیه آیتمها رو انتخاب کنید (all type) .
طبق عکس زیر پارتیشنی که raw شده رو انتخاب کنید .
دکمه next رو بزنید تا اسکن بشه .
فایلهای مورد نظر رو جهت ریکاوری انتخاب کنید . دقت کنید باید روی فضای دیگری مثل هارد اکسترنال دوم ریکاوری کنید . شانس ریکاوری مطلوب هم بالاست مشروط بر اینکه پارتیشن هارد raw شده رو دستکاری نکنید .
در کل اگر نمیتونید اینکار رو انجام بدید من پیشنهاد میدم ببرید مراکز تخصصی تا برای شما ریکاوری کنند که البته هزینه هایی هم داره .
سلام
میخواستام یه هارد ministation extreme buffalo بخرم
هارد خوبی هست ؟
هارد اینترنال توش مال وسترن یا سیگیت؟
سلام .
1. با توجه به خصوصاتی که داره (Shock Protection و Hardware Encryption و کابل usb که روی بدنه قرار میگیره) بنظر هارد خوبی هست .
2. دقیقاً معلوم نیست از چه هاردی استفاده شده . اگر این هارد رو خریدید برنامه Crystal Disk Info رو نصب کنید تا نوع هارد بکار رفته مشخص بشه (اینجا هم اعلام کنید) .
سلام دوستان من تازگی یه دونه Western Digital Portable My Passport - 1TB خریدم وقتی به USB 3.0 وصل می کنم بعد از چند دقیقه انتقال فایل قطع میشه و هاردم قطع میشه ! درایور USB 3.0 رو هم آپدیت کردم درست نشد ! همچین مشکلی با USB2.0 ندارم !
مشکل کجا میتونه باشه دیگه؟!
سلام .
والا اگر چند صفحه قبل رو بخونید یکی از دوستان این مشکل رو داشتند. سایت وسترن رو بررسی کردم (همچنین جستجوی گوگل) مسئله شایعی بنظر میرسه . خودم هم که WD my book دارم گهگاهی Disconnect/connect میشه (روی usb2 تست نکردم ولی فکر میکنم که روی usb2 بدون مشکل باشه) .
توصیه های قطعی برای حل این مشکل پیدا نکردم (حتی در سایت وسترن) . پیشنهاداتی که برای حل این مشکل در سایتهای مختلف دیدم :
1. تست با یک کابل دیگر : احتمال خرابی کابل بنظرم پایین هست . کلاً پنج هارد WD my book با اینترفیس usb3 دارم و تا اونجایی که یادمه چهار عدد از این هاردها Disconnect/connect میشد . پنجمی هم چون بندرت استفاده میکردم این مشکل رو نشون نمیداد . یعنی هر 4 کابل usb3 خراب بوده !؟ (بعید میدونم) .
2. آپدیت نبودن درایور : قبلاً هاردهای اکسترنال بنده بدفعات زیادی Disconnect/connect میشد با آپدیت کردن درایور مشکل تا حد زیادی حل شد . البته قبل از دانلود جدیدترین درایور باید نوع چیپست usb3 رو بدونید .
3. احتمال اینکه پورت usb3 جریان برق کافی فراهم نمیکنه وجود داره . اگر روی سیستم چند پورت usb3 دارید بهتره که روی همه تست کنید (چون ممکنه فقط بعضی از آنها جریان کافی فراهم کنه). حتی میتونید از میتونید از y-cable هم استفاده کنید (فکر کنم این کابلها در بازار پیدا بشه) . اگر PC دارید که به پورتهای پشت کیس متصل کنید و اگر لپتاپه که به برق شهر وصل کنید .
4. خرید یه express card usb3 . اگر مشکل برطرف بشه میتوان نتیجه گرفت که مشکل از لپتاپ یا PC بوده نه هارد . من این کارت رو دارم ولی هنوز تست نکردم (در آینده تست خواهم کرد) .
5. از طریق power option طبق عکس زیر روی disable تنظیم کنید .
در کل من بعید میدونم مشکل از هارد و کابل آن باشه . همانطوریکه اشاره کردید روی usb2 بدون مشکل هست . اگر چند صفحه قبل رو خونده باشید ، هارد اکسترنال my passport یکی از دوستان فقط روی یکی از پورتهای usb3 لپتاپ بدون مشکل بود .
Last edited by ata.royalfalcon; 11-06-2013 at 22:43.
امروز هارد اکسترنال Back up Plus 2TB گرفتم
این مشخصاتش با برنامه Crystal Disk Info هستش:
هارد داخلی چه مارکیه؟ هارد باراکودایه سیگیته؟
و اینکه دما در زمان رایت به 40 درجه میرسه ، مشکلی نداره؟
![]()
سلام و ممنون از بابت عكس .
1. همانطوريكه خودتون هم گفتيد Seagate Barracuda 7200.14 هست كه پرفورمنس خوبي هم داره (مدل نامبر ST2000DM001) .
2. اين دماي 40 درجه (آنهم در زمان رايت) براي هارد 3.5 اينچي خيلي بالا نيست و مشكلي نداره . ولي اگر بيشتر ميشه ميتونيد از فن هم استفاده كنيد .
ministation extreme buffalo بهتره یا Western Digital Portable My Passport؟
برای نگه داری اطلاعات برای مدت زیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)