نورتون-کسپر-کومودو
طبق تستهای دوستان در این بخش
مثبت کاذب کمتر قدرت و دقت بیشتر سرعت مناسب دردسر کم![]()
نورتون-کسپر-کومودو
طبق تستهای دوستان در این بخش
مثبت کاذب کمتر قدرت و دقت بیشتر سرعت مناسب دردسر کم![]()
پاندا 7 مورد
4 مورد باقی مونده
فایل oi-setup که فایل معروف و سالمی است من موندم این 6 آنتی ویروس چرا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شناسایی کردن
انلاین آرمور هم نظر منو داره
در مورد فایل rec-letter-job انلاین آرمور نظری خلاف کمودو داره
پاندا کلود آنتی ویروس هر 3 مورد
![]()
Last edited by jolan57; 11-02-2012 at 20:01.
symantec endpoint protection 12.1 -
6 مورد
![]()
سلام
آنلاین آرمور اشتباه میکنه...
کمودو میگه Safe:
=======
=======
اسکن فایل در تاریخ 2012 26Jan یعنی 15 روز پیش در virusscan.jotti که فقط دکتر وب میشناسه:
و من هم الان این فایل را در r.virscan اسکن کردم که باز دکتر وب میشناسه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی توی این 15 روزه آنتی ویرسها نتونستن شکارش کنند!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنابراین من حق را به کمودو میدم
کمودو بی جهت از طریق بررسی آنلاین برچسب Safe به فایل نمیزنه
البته این نظر منه!
نمیشه قاطعانه در این مورد نظر داد چون واقعیت اینه که در تخصص ما نیست یعنی ابزار کار رو نداریم
انلاین آرمور با توجه به رفتار این فایل مشکوک اعلامش میکنه که البته احتمال اشتباه هم هست !
در مرحله بعد هم انلاین آرمور هشدار کی لاگر میده
این فایل , فایل معتبری نیست راستش من توی گوگل هم سرچ کردم به چیز خاصی در این مورد نرسیدم من فایل رو برای آویرا و سیمانتک ارسال کردم شاید نظر اونا بیشتر بتونند ما رو کمک کنند
البته امروز شنبه در تعطیلات هستند و فکر نکنم به این زودی جواب بدن
در ویروس توتال هم 5 آنتی ویروس میشناسند و با توجه به اینکه مک آفی و دکتر وب فالس های خیلی کمی دارن من نسبت به این فایل مشکوکم
نظر من هم هست ولی بازم میگم اینجا هم احتمال اشتباه هست !کمودو بی جهت از طریق بررسی آنلاین برچسب Safe به فایل نمیزنه
البته این نظر منه!
من احتمال میدم 70 درصد این فایل سالم و 30 درصد مخرب هست به خاطر همین 30 درصد هم باید بیشتر بررسی بشه
Last edited by jolan57; 11-02-2012 at 21:16.
بله درسته، فعلا ابزاهامون محصول امنیتی و سایتهای اسکن هستند. که من به اسکن آنلاین کمودو و اعلام بی خطربودن فایل اعتماد کردم.نمیشه قاطعانه در این مورد نظر داد چون واقعیت اینه که در تخصص ما نیست یعنی ابزار کار رو نداریم
این بهترین راهه. من هم همیشه این کارو میکنم. پس باید منتظر نتیجه بمونیم.من فایل رو برای آویرا و سیمانتک ارسال کردم شاید نظر اونا بیشتر بتونند ما رو کمک کنند
البته عملکرد آنلاین آرمور برام مهم نیست، میخوام بدونم کمودو اشتباه کرده یا نه...
الان برام این مهمه که آنلاین آرمور میگه مخرب( حالا اگر پیغامش را اینجوری تفسیر کنیم. اگر نکنیم که موضوع فرق میکنه) و کمودو صراحتا میگه بی خطر! این یعنی یک پارادوکس بزرگ برای ما !!
من دنبال این جمله ام:
در مورد فایل rec-letter-job انلاین آرمور نظری خلاف کمودو داره![]()
نورتون 8 مورد
![]()
11 نمونه ای که خودم گذاشتم
AVG
7 مورد
سلام دوستان
یکم دیر شد ولی خوب..!
اویرا 8 مورد
میخوام یه چند وقتی برم طرف نورتون 360 فکر کنم از بتا در امده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)