تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 1291 اولاول ... 444444945345405415425435445455465475485545946441044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام من اين مدل رو دارم
    1. چون مودم من پشت بام نصب شده و از پنچ طبقه در طبقه سوم هستيم حدوداً 15 متري شده .
    2. كابل lan بايد استفاده بشه البته نصاب با خودش كابل مياره .
    3. متاسفانه الان به سيستم دسترسي ندارم ولي نوع سرويس من دائمي و نامحدود و 128 كيلوبيتي هست
    اگه تونستید یه تست هم بذارید.یا اگه کسه دیگه ای هست که مودم فضای باز داره یه تست بذاره لطفا.
    من با نماينده ايرانسل تو نماشيگاه ديجيتال صحبت كردم گفتش قراره احتمالا تا ١ ماه ديگه وايمكس ايرانسل توي شهر هاي قم و شهر ري ارايه بشه!!!
    و بعد از اين دو شهر ديگر توي هيچ شهري وايمكس ارايه نميده
    جدا؟من برای شهر ری می خوام بگیرم ولی اون منطقه مودم داخلی خیلی ضعیفه می خوام مودم فضای باز بگیرم.اگه اینطور باشه که صبر میکنم یه آنتن هم شهرری بزنن.تا چه حد حرفش جدی بود؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه تونستید یه تست هم بذارید.یا اگه کسه دیگه ای هست که مودم فضای باز داره یه تست بذاره لطفا.

جدا؟من برای شهر ری می خوام بگیرم ولی اون منطقه مودم داخلی خیلی ضعیفه می خوام مودم فضای باز بگیرم.اگه اینطور باشه که صبر میکنم یه آنتن هم شهرری بزنن.تا چه حد حرفش جدی بود؟
    من در مورد زمانش مطمين نيستم كي قراره بياد دقيق
    اما در مورد ارايه وايمكس تو قم و شهر ري خيلي جدي بود و گفت در حال نصب هستن و بغير از اين دو شهر ديگه جاي ديگر را پوشش نميدن
    اميدوارم هر چع زودتر ارايه بدن تا به ارزوي ٢ سالم برسم و يه سرويس ٢ مگ ازش بگيرم 

3. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من میخواستم وایمکس ایرانسل بگیرم(تو منطقمون مبین نت پوشش نداره،خط تلفنمون هم نمیشه روش ای دی اس ال گرفت(تنها انتخابم ایرانسله) منتها با توجه به حجم دانلودم باید نامحدود بگیرم اونم 3ماهه میخواستم ببینم کدوم یکی از این مودم ها بهتر و سریعتره؟ منطقمون شیان و لویزانه البته میخوام بغیر از پی سیم از لپ تاپم هم استفاده کنم(بیسیم) ممنون میشم دوستانی که دارید راهنمایی کنید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این سرعت فجیع شرمنده دوستان شدم
    در هر حال فکر نمیکنم پایین بودن سرعتم به خاطر نوع مودم باشه .
    128 کیلو بیت دائمی نا محدود.

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من در مورد زمانش مطمين نيستم كي قراره بياد دقيق
    اما در مورد ارايه وايمكس تو قم و شهر ري خيلي جدي بود و گفت در حال نصب هستن و بغير از اين دو شهر ديگه جاي ديگر را پوشش نميدن
    اميدوارم هر چع زودتر ارايه بدن تا به ارزوي ٢ سالم برسم و يه سرويس ٢ مگ ازش بگيرم
    من هم امیدوارم. شما گفتین آرزوی دو ساله ام. منظورتون وایمکس ایرانسل با سرعت 2 مگ هستش؟ اگر همین هست میتونم بپرسم شما کجا زندگی میکنید؟
    ضمنا اگه شما توی شهر ری یا قم زندگی میکنید به راحتی میتونید بفهمید که آیا انتن کار گذاشتن یا نه. البته راحته راحت هم نه باید تمام بی تی اس های موجود در جائی که زندگی میکنید رو نگاه کنید و ببینید که آیا تجهیزات وایمکس روش نصب شده یا نه اگه نصب بود که باید منتظر اعلام سایت ایرانسل باشید اگه که نه، هم باید منتظر نصب و هم اعلام سایت باشید.
    راستشو بخواین وقتی وایمکس ایرانسل شروع به فعالیت کرد من دیال آپ داشتم و باخودم گفتم که میرم وایمکس میگیرم تا از دیال آپ راحت بشم اما وقتی متوجه شدم که همه جای تهران پوشش نداره خیلی ناراحت شدم. یک روز که سوار بی آر تی بودم ناگهان چشمم افتاد به یک بی تی اس ایرانسل که به نظر میرسید یک سری تجهیزات به نسبت بی تی اس های دیگری که میدیدم اضافه داره. وقتی به خونه رسیدم سریعا رفتم تو سایت ایرانسل تا ببینم آیا اونجایی که اون بی تی اس مستقر بود پوشش وایمکس داره یا نه. دیدم که در اونجا پوشش عالی هستش پس مطمئن شدم که اون تجهیزات مربوط به وایمکس هستش. دوماه بعد که من در محل در حال گذر بودم دیدم که روی یکی از بی تی اس ها همون تجهیزات نصب شده است و دقیقا 15 روز بعد محله ما هم به پوشش وایمکس اضافه شد.
    غرض اینکه بهترین راه این هستش که بی تی اس های ایرانسل محله تونو چک کنی تا مطمئن بشی.
    Last edited by o457; 15-10-2011 at 23:23. دليل: جا انداختن یک جمله

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من هم امیدوارم. شما گفتین آرزوی دو ساله ام. منظورتون وایمکس ایرانسل با سرعت 2 مگ هستش؟ اگر همین هست میتونم بپرسم شما کجا زندگی میکنید؟
    ضمنا اگه شما توی شهر ری یا قم زندگی میکنید به راحتی میتونید بفهمید که آیا انتن کار گذاشتن یا نه. البته راحته راحت هم نه باید تمام بی تی اس های موجود در جائی که زندگی میکنید رو نگاه کنید و ببینید که آیا تجهیزات وایمکس روش نصب شده یا نه اگه نصب بود که باید منتظر اعلام سایت ایرانسل باشید اگه که نه، هم باید منتظر نصب و هم اعلام سایت باشید.
    راستشو بخواین وقتی وایمکس ایرانسل شروع به فعالیت کرد من دیال آپ داشتم و باخودم گفتم که میرم وایمکس میگیرم تا از دیال آپ راحت بشم اما وقتی متوجه شدم که همه جای تهران پوشش نداره خیلی ناراحت شدم. یک روز که سوار بی آر تی بودم ناگهان چشمم افتاد به یک بی تی اس ایرانسل که به نظر میرسید یک سری تجهیزات به نسبت بی تی اس های دیگری که میدیدم اضافه داره. وقتی به خونه رسیدم سریعا رفتم تو سایت ایرانسل تا ببینم آیا اونجایی که اون بی تی اس مستقر بود پوشش وایمکس داره یا نه. دیدم که در اونجا پوشش عالی هستش پس مطمئن شدم که اون تجهیزات مربوط به وایمکس هستش. دوماه بعد که من در محل در حال گذر بودم دیدم که روی یکی از بی تی اس ها همون تجهیزات نصب شده است و دقیقا 15 روز بعد محله ما هم به پوشش وایمکس اضافه شد.
    غرض اینکه بهترین راه این هستش که بی تی اس های ایرانسل محله تونو چک کنی تا مطمئن بشی.
    مظورم اين بود كه ٢ ساله كه منتظرم ايرانسل بياد اينجا وايمكس ارايه بده وگر نه كه مبين نت الان دارم
    تنها دليلي كه ميخوام ايرانسل بگيرم بخاطر نامحدود بودن و دارا بودن سرعت ٢ مگ نسبت به مبين نت هست...
    من كه قم زندگي مي كنم و هنوز متوجه تغييرات btsنشدم و همونطور كه گفتيد bts هاي وايمكس بر روي همون bts سيمكارت هاش نصب ميشه
    اگه بتونيد يه عكس از اونbtsاي گفنيد بندازيد ميتونيم بهتر شناسايي كنم....
    من اخر نفهميدم شما تهران زندگي ميكنيد يا شهر ري؟
    قم زودتر از اينها بايد وايمكس ايرانسل براش ارايه ميشد اما بدليل يه سري دلايل چرت مارو از نعمت وايمكس ايرانسل بي بهره كردند و كلا تحريم شديم به قول بعضي ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ما تهران زندگی میکنیم. در حال حاضر نمیتونم عکسی ارائه بدم اما در اولین فرصت چشم. اما اینو بگم که از دو قطعه تکشیل شده. یکیش شبیه آنتن موبایل هست اما از نظر طول خیلی کوچکتر و از نظر پهنا اندازه آنتن موبایل هستش که در بالا قرار میگیره و قطعه دوم با کمی فاصله در پائین قطعه اولی که گفتم نصب میشه و مکعبی شکل هستش و دقیقا هم مثل آنتن موبایل در سه جهت نصب میشه.
    البته اگه بتونید از روی نقشه پوشش داخلی وایمکس مبین نت محل استقرار یکی از انتن های وایمکس مبین نت پیدا کنید بهتر منظور منو میفهمید.
    دوست عزیز شبکه وایمکس و تجهیزات اون مستقل از موبایل هستش و فقط دکل ها و سایت استقرار این دو با هم یکی هستش. چون تجهیزات وایمکس باید بر روی یک دکل مثل دکل موبایل نصب بشه از همین دکل ها بصورت مشترک استفاده میکنن پس شما با توجه به نقشه پوشش داخلی اپراتور مربوط به خودتونجای آنتن را حدودا پیدا کنید و سپس برید از نزدیک اونو ببینید. همون کاری که من کردم.

داره خودمونی میشه marvel2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.. من 10 روزی می‌شه سرویس 2 مگ رو برای خودم گرفتم.
    4-3 روزیه که به شدت اُفت سرعت و پینگ بالایی هم دارم با ایرانسل هم که تماس می‌گیرم می‌گه مشکل عمومیه.
    می‌خواستم ببینم کسی این مشکل رو داره یا من فقط عموم حساب می‌شم.
    با تشکر...

داره خودمونی میشه marvel2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من سرعتم دیگه شاهکار شده رسیده به 50...
    کسی مشکل اُفت سرعت نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دوست عزیز، اگر شما دانشجو هستید از دانشگاه و اگر در شرکتی کار میکنید از شرکت و اگه نه یک نامه جعلی هم کارت رو راه میندازه ایرانسل زیاد سخت نمیگیره
    اگه ممكن هست شرايط هم بگيد
    بايد چطور نامه اي باشه
    فكر كنم ازشركت بتونم بگيرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •