سلام ... مدیر منطقمون گفت تا ماه بعد میاد ... برای فنی ها اومده بود
سلام ... مدیر منطقمون گفت تا ماه بعد میاد ... برای فنی ها اومده بود
سوالای آزمون سنجش تو تهران که میشه رفتن و میدون انقلاب گیر اورد
هستن جاهائی که می فروشن ...
ولی میخواین چیکار؟؟؟
نیازی ندارین که
همون آزموناشو بدین کافیه
سلام.
آقا من یه سوالی داشتم: بچه هایی که رشته پزشکی و دندانپزشکی می خونن آیا مباحثی مثل ژنتیک رو تو داشگاه هم دارن؟
پزشکی داره (چون خیلی از دوستای من پزشکی میخونن مطمئنم) ولی دندونپزشکی بعید میدونم .
راستش من فقط آزمونای امسالشو میخوام . میخوام دوران جمع بندی بزنم . حتی اگه نشه گفت که سوالاش مشابه کنکور سراسریه ولی به عنوان منبع تست میشه بهش اتکا کرد (به جای کنکورای آزاد!) شما توی انقلاب جایی رو مشناسین که داشته باشه؟آخه مشکل اینه که انقلاب با اون همه کتاب فروشی و بی سرو تهیش وقت میخواد تا فهمید چیو کجا داره
من روش اول رو ترجیح میدم چون توی این روش تستی که زدی و مشکل داشتی توی اون. دوباره میزنی که خودش میشه مرور (به شرطی که تستای مهم رو موقع تست زدن دفعه اولت علامت بزنی واسه دوره) ولی اگه میخوای دوباره بشینی کل تستایی که زدی رو باز بزنی بنظر من (شاید نظرم اشتباه باشه) کار درستی نیست چون این بیشتر به یادگیری و سنجش شبیه تره تا دوره .
باز بقیه بچه ها هم باید نظرشونو بگن شاید کسی روش جالبتری داشته باشه
Last edited by shabeashegha; 31-01-2010 at 00:23.
این کنکور آزاد کارشناسی چی شد آخر؟
قطعا این هفته نیست. چون تا 5شنبه مهلت ثبت نام کارشناسی ارشده.کارشناسی معمولا چند روز بعد از کارشناسی ارشد ثبت نام میکنن. شاید هفته دیگه باشه
راستش من فقط آزمونای امسالشو میخوام . میخوام دوران جمع بندی بزنم . حتی اگه نشه گفت که سوالاش مشابه کنکور سراسریه ولی به عنوان منبع تست میشه بهش اتکا کرد (به جای کنکورای آزاد!) شما توی انقلاب جایی رو مشناسین که داشته باشه؟آخه مشکل اینه که انقلاب با اون همه کتاب فروشی و بی سرو تهیش وقت میخواد تا فهمید چیو کجا داره
اولا که باید بگم شما توی دوران جمع بندی بیشتر همون سوالای کنکور رو باید کار کنین نه آزمون های حالا هر جا ... فکر نکنین چون اسمش سنجشه
پس مثل همونه
یه آزمون واقعا آبکی !! مخصوصا اگه توی قلمچی نتایج خوبی میگیرن واقعا آبکیه سوالای سنجش
دوما
سوالای امسالشو نه فکر نمی کنم پیدا کنی
مگه اینکه
از کسائی که میشناسیشون یا جاهائی که ازمون سنجش برگزار میکنن
گیر بیاری
وگرنه هیچی
یعنی جای خاصی نیس
انقلاب هم من پارسال از دستفروشای کنار خیابون دیدم می فروختن
ولی شاید اگه پرس و جو کنی بتونی از اون کتاب فروشی های زیر زمینی یا دست دوم !! هم بتونی پیداشون کنی
موفق باشی
دوستان شما هم تو گرفتن کارنامه سنجش مشکل دارین ؟
من که نمیتونم بره خودم رو بگیرم . میگه کارنامه شما دریافت نشده تصحیح نشده از این حرف ها. درضمن تهرانم ، نباید این طوری بشه !!
وقتی هنوز کارنامه نیومده از این جور چیزا می نویسه.
این دفترچه کنک.ر آزاد رو کی میدن
من از هر کی میپرسم میگه نمیدونم
تازه مشاور مدرسمون هم نمیدونه
بعد من یه ریشته میخواستم که به برنامه نویسی C ربط داشته باشه
چه رشته هایی برنامه نویسی رو توشون دارن بصورت حرفه ای البته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)