تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 544 از 1135 اولاول ... 444444945345405415425435445455465475485545946441044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

حذف شود.............
    Last edited by ardalan_zapata; 13-03-2013 at 10:43.

2. این کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

با سلام و تبریک سال نو خدمت دوستان عزیز

از دوستان کسی از مخابرات اکانت داره ؟(128 یا 256 فرق نمی کنه )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

منم مشکل همین دوستمون آلکس رو دارم قبلاً شاتل داشتم تخلیه کردم حالا بین همیارنت و پارس آنلاین گیر کردم نمیدونم کدومش بهتره؟پیش شمارم 731 هست مرکز مخابراتم سعدی.فقطم شبا میام نت و فقطم دانلود میکنم کسی میتونه بگه کدومشون واسه دانلود شبانه بهتره؟اینام مثل شاتل محدود میکنن؟این همیارنت سرویس حجمی یک مگش با دو مگش 25 تومن فرق داره بنظرتون تو دانلود شبانش هم سرعتشون اینقدر فرق میکنه که ارزش داشته باشه 25 بیشتر بدم؟اگه البته همیار تایید بشه.راستی این adsl مخابرات چیجوریه؟در راه خدا یه کمکی کنین حال ندارم دوباره فقط یه ماه معطل تخلیه بشم حالا بقیه چیزاش هیچی...
    کسی نبود یه جواب به ما بده؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با درود
    کدام شرکت کمترین قیمت adsl را دارد.کمترین سرعت و کمترین حجم هم باشد اشکال ندارد.
    فقط کمترین قیمت ماهیانه را داشته باشد.مثلا ماهی 5 یا 6 هزار تومان.هر چه کمتر بهتر.
    با کمترین کیفیت.فقط میخواهم دائم به نت وصل باشم.بدون دانلود و ...
    البته در شیراز
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بابا ارم نت عیدی بده؟ خل شدین؟ من نزدیک 1ساله دارم ازش استفاده میکنم توی این مدت فقط 1بار 1گیگ عیدی داد اونم تابستون بود نمیدونم عید فطر بود یا چیز دیگه الانم هیچ عیدی نداده خاک تو سر گداشون!! دانلود شبانشم که قاط زده اگه از چند سایت دانلود کنی خوبه ولی اگه از یه سایت بخوای دانلود کنی سرعت افتضاح هست قبلا اینطور نبود تا 2.20 سرعت خوبه بعدش سرعت به فاک میره در حد 30k اما اولش از 220 شروع میشه(البته اگه از چند سایت مختلف دان کنی هر کدوم 40 50 تا میگیره در مجموع اگه 4تا سایت دانلود داشته باشی به 220 میرسه اما اگه یه سایت باشه همون 50 قبلا اصلا اینطور نبود همش 110 تقریبا میداد فکر کنم قات زده سروراشون یعنی با هر بار اتصال به سروزشون از یه ادرس سایت مختلف بهت 50 میده با 4تا اتصال 220 میده) واسه شما هم مینجوره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تقریبا 90 درصد حرفات درست هست.....

عیدی نمیدن ............شبانش هم از اول مهر 90 قاط زد (به فاک رفت) برای من تا ساعت 2.20 سرعت 90 تا هست بعدش میاد رو 30 یا 20 .........اصلا به 220 نمیرسه هیچ به بالای 100 هم نمیرسه ............

ارم نت دیگه تبلیغات خودشو کرد و مشتریانش رو بدست آورد ..........همین 30 20 هم که میدن خیلی هست اگه کمش نکنن ............

8. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من هم از ارم نت راضی نیستم
    شبانش خیلی افتضاح هست سرعت 30 هست
    من 512 هست سرویسم

10. این کاربر از series1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

منم مشکل همین دوستمون آلکس رو دارم قبلاً شاتل داشتم تخلیه کردم حالا بین همیارنت و پارس آنلاین گیر کردم نمیدونم کدومش بهتره؟پیش شمارم 731 هست مرکز مخابراتم سعدی.فقطم شبا میام نت و فقطم دانلود میکنم کسی میتونه بگه کدومشون واسه دانلود شبانه بهتره؟اینام مثل شاتل محدود میکنن؟این همیارنت سرویس حجمی یک مگش با دو مگش 25 تومن فرق داره بنظرتون تو دانلود شبانش هم سرعتشون اینقدر فرق میکنه که ارزش داشته باشه 25 بیشتر بدم؟اگه البته همیار تایید بشه.راستی این adsl مخابرات چیجوریه؟در راه خدا یه کمکی کنین حال ندارم دوباره فقط یه ماه معطل تخلیه بشم حالا بقیه چیزاش هیچی...
    همیار پایدارتر هست به نظر من/سرعت نامی هست طبق قرارداد/قبلا 256 را 512 و 1مگ را 2مگ میبستن جدیدا اطلاع ندارم
    پارس هم بد نیست/اگه منطقت خوب باشه سرعت دانلودت حتی بیشتر از قراردادت هست
    کلا باید در مورد هر دو توی مرکزت تحقیق کنی

شاتل که دیگه خیلی وقته گندش دراومده و افتضاح شده مثل چی سرعت شبانه را دانلود میکنن. محدودیت شبانه مختص شاتل هست تا حالا ندیدم شرکتی بجر شاتل این محدودیت بازی ها در بیارن

همیار 1مگ 3گیگ 25 تومان/ تا اونجای که من اطلاع دارم سرویس 1مگ را دو مگ می بستن جدیدا را نمیدونم میتونی زنگ بزنی سوال کنی
    همیار 2مگ 5گیگ 30تومان

اسیاتک یا مخابرات هم سرویسش پینگش زیاده و قطعی اش هم زیاد شده شبانه همه سرویسهاش هم یکی هست برای مرکز ما که 90 هست بقیه جاها هم اکثرا 90 هست

همیار خواستی بگیری بگو تا بگمت دوستم را به عنوان معرف معرفی کنی

با سلام و تبریک سال نو خدمت دوستان عزیز

از دوستان کسی از مخابرات اکانت داره ؟(128 یا 256 فرق نمی کنه )
    نه روزانه نه شبانه نه 128 نه 2مگ هیچ فرقی تو سرعتش نداره همش یکسانه
    با درود
    کدام شرکت کمترین قیمت adsl را دارد.کمترین سرعت و کمترین حجم هم باشد اشکال ندارد.
    فقط کمترین قیمت ماهیانه را داشته باشد.مثلا ماهی 5 یا 6 هزار تومان.هر چه کمتر بهتر.
    با کمترین کیفیت.فقط میخواهم دائم به نت وصل باشم.بدون دانلود و ...
    البته در شیراز
    ممنون
    اسیاتک سرویس 1ساله داره بدون حجم سالانه47 تومن
    بابا ارم نت عیدی بده؟ خل شدین؟ من نزدیک 1ساله دارم ازش استفاده میکنم توی این مدت فقط 1بار 1گیگ عیدی داد اونم تابستون بود نمیدونم عید فطر بود یا چیز دیگه الانم هیچ عیدی نداده خاک تو سر گداشون!! دانلود شبانشم که قاط زده اگه از چند سایت دانلود کنی خوبه ولی اگه از یه سایت بخوای دانلود کنی سرعت افتضاح هست قبلا اینطور نبود تا 2.20 سرعت خوبه بعدش سرعت به فاک میره در حد 30k اما اولش از 220 شروع میشه(البته اگه از چند سایت مختلف دان کنی هر کدوم 40 50 تا میگیره در مجموع اگه 4تا سایت دانلود داشته باشی به 220 میرسه اما اگه یه سایت باشه همون 50 قبلا اصلا اینطور نبود همش 110 تقریبا میداد فکر کنم قات زده سروراشون یعنی با هر بار اتصال به سروزشون از یه ادرس سایت مختلف بهت 50 میده با 4تا اتصال 220 میده) واسه شما هم مینجوره؟
    2گیگ عیدی داده
    تقریبا 90 درصد حرفات درست هست.....

عیدی نمیدن ............شبانش هم از اول مهر 90 قاط زد (به فاک رفت) برای من تا ساعت 2.20 سرعت 90 تا هست بعدش میاد رو 30 یا 20 .........اصلا به 220 نمیرسه هیچ به بالای 100 هم نمیرسه ............

ارم نت دیگه تبلیغات خودشو کرد و مشتریانش رو بدست آورد ..........همین 30 20 هم که میدن خیلی هست اگه کمش نکنن ............

12. 6 کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

همیار پایدارتر هست به نظر من/سرعت نامی هست طبق قرارداد/قبلا 256 را 512 و 1مگ را 2مگ میبستن جدیدا اطلاع ندارم
    پارس هم بد نیست/اگه منطقت خوب باشه سرعت دانلودت حتی بیشتر از قراردادت هست
    کلا باید در مورد هر دو توی مرکزت تحقیق کنی

شاتل که دیگه خیلی وقته گندش دراومده و افتضاح شده مثل چی سرعت شبانه را دانلود میکنن. محدودیت شبانه مختص شاتل هست تا حالا ندیدم شرکتی بجر شاتل این محدودیت بازی ها در بیارن

همیار 1مگ 3گیگ 25 تومان/ تا اونجای که من اطلاع دارم سرویس 1مگ را دو مگ می بستن جدیدا را نمیدونم میتونی زنگ بزنی سوال کنی
    همیار 2مگ 5گیگ 30تومان

اسیاتک یا مخابرات هم سرویسش پینگش زیاده و قطعی اش هم زیاد شده شبانه همه سرویسهاش هم یکی هست برای مرکز ما که 90 هست بقیه جاها هم اکثرا 90 هست

همیار خواستی بگیری بگو تا بگمت دوستم را به عنوان معرف معرفی کنی

نه روزانه نه شبانه نه 128 نه 2مگ هیچ فرقی تو سرعتش نداره همش یکسانه

اسیاتک سرویس 1ساله داره بدون حجم سالانه47 تومن

2گیگ عیدی داده
    ممنون.فقط یه سوال رو هنوز نگرفتم بنظرت ارزش داره واسه 3 ماهه 2 مگ همیار 25 تومن بیشتر بدم؟آخه 3 ماهه یه مگش 25 تومن ارزونتر در میاد.اصلاً سرویس یک مگشون با دو مگشون سرعت شبانشون فرقی هم میکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

ممنون.فقط یه سوال رو هنوز نگرفتم بنظرت ارزش داره واسه 3 ماهه 2 مگ همیار 25 تومن بیشتر بدم؟آخه 3 ماهه یه مگش 25 تومن ارزونتر در میاد.اصلاً سرویس یک مگشون با دو مگشون سرعت شبانشون فرقی هم میکنه؟
    تا قبل از عی که سرعت 1مگ را 2 مگ میبستن الانم اطلاع ندارم زنگ بزن بپرس بگو هنوز مثل قبل 1مگ را 2مگ میبندین
    همون1مگ را بگیر
    خواستی بگیری بگو تا بگم رفیقم را به عنوان معرفت معرفی کنی

15. این کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •