من به مدت یکماه دقیقا همین وضعیت رو داشتمولی الان دو شب هست بهتر شده..
این دانلود دو شب گذشته هست :
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من به مدت یکماه دقیقا همین وضعیت رو داشتمولی الان دو شب هست بهتر شده..
این دانلود دو شب گذشته هست :
![]()
دوست عزیز عید که دیگه تموم شد!ولی اگر تهران هستی تا 15 رایگانه. اول حتما تست کن ببین رایگان هستی یا نه.
یا مشکل از لینکاس ، یا اینکه این چند روزه اینجوریه ...لینکهات چیه؟ از من سرعت دیشب خوب بود. اون 40 هم کمه،مشکل سرعت پیدا کردی؟! تو روز باید رو 60-70 باشی شبها هم دیگه بین 20-45 اینا.
چون اون موقع که کلا رایگان بود ، لینک مستقیم رپیدشیر رو 65 میگرفتم ....
حالا کلا شلوغ بودن تاثیری هم تو سرعت داره یا نه؟؟؟
من یادمه وقتی میخواستم بگیرم ، به مسئولش گفتم : " تو منطقه ما 50 نفر متقاضی داریم ، پس سرعتمون بالاس " . یارو گفت : " نه ، یکی از ویژگی های شاتل اینه که چه تعداد 1 نفر باشه چه 500 نفر سرعت تغییری نمیکنه ".... حالا نمیدونه راسته یا دروغ ...
حالا جالب اینجاس ماله یکی از دوستام سرعتش به شدت افت کرده بود ، رفتیم مشکلو گزارش کردیم ، یارو گفت که شما حتما بعدازظهر کار میکردی ، همون ساعتی که خیلی شلوغه !!!!![]()
من خودم آرت هوم دارم و مثل سیب زمینی! شب و روز و تعطیل و غیر تعطیل برام فرقی نداره !!!
راستی یکی از دوستانم که اکو512 داره به من گفته بود چند وقته ترافیکش رایگان شده من باور نکردم!
شما با آرت هوم فيلم و... هم دانلود مي كنيد ؟ چقدر طول ميكشه ؟من خودم آرت هوم دارم و مثل سیب زمینی! شب و روز و تعطیل و غیر تعطیل برام فرقی نداره !!!
نه من دانلودهام رو میدم به همون دوستم که اکو512 داره دانلود کنه !
البته با یوزرنیم و پسورد من میره که ترافیکش نامحدود بشه !!!!
اینجا خونه دوم شاتلی هاست![]()
بستگی داره ازچه نظر میپرسی !
شرکت خوبیه بدک نیستتا حالا که ما راضی بودیم ولی من اگه تهران بودم از شاتل سرویس نمیگرفتم نمیگم بده ولی بهتر از شاتل هم هست تو تهران
کاملا تایید میشه
از شاتل نمایندگانی تو این تاپیک هستند که پشتیبانی و بخش فنی شاتل رو بر عهده دارن که خیلی مفیده![]()
سلام دوستان
من میخوام از شاتل adsl+2 بگیرم کسی نمیدونه که مودم smc رو ساپورت میکنه یا نه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)