شرمنده من خودم اوبونتو رو چند ساله تاحالا ندیدم از نزدیک
ولی توی باقیه چیزا هست ۱۰۰٪ یه گزینه ای مثل Advanced options. اگه عکس بزاری بهت می گم
شرمنده من خودم اوبونتو رو چند ساله تاحالا ندیدم از نزدیک
ولی توی باقیه چیزا هست ۱۰۰٪ یه گزینه ای مثل Advanced options. اگه عکس بزاری بهت می گم
این عکس بوت
اینم وقتی advanced رو انتخاب میکنم فقط یه گزینه back داره
البته عکس دوم یکم ناجور و نورانی افتاده![]()
خوب
فکر می کنم اگه F6 رو بزنید میره تو other options که اجازه میده دستور بوت رو تغییر بدید
این رو قبل از -- وارد کنید:
به احمال زیاد بوت میشه. بعدش باید درایور کارت گرافیک نصب بشه احتمالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
f6 رو زدم فقط بوق میزنه
کد 771 رو زدم صفحه سیاه موند هیچی نشد فکر کنم باید برم دنبال یه کارت گرافیک که ساپورت بشه ای خدا ذلیل کنه این nvidia رو![]()
مشخصات کامل سیستمتون و رزولوشن مانیتورتون چیه؟ احتیاجی به تغییر سخت افزار که نیست.. ولی مشکل عجیبیه
می تونید یک توزیع دیگه رو امتحان کنید؟ اگه سیستم قدیمی دارید این توزیع رو تست کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اگر منوی بوت اوبونتو مثل مینت باشه روی گزینه try یا iinstall اگر tab یا E رو بزنید میتونید پارامترهای بوت رو ادیت کنید. وقتی پارامترهای بوت اومده به انتهای اون گزینهء nomodeset رو اضافه کنید و بعد با کلید f10 سیستم عامل رو بالا بیارید ببینید مشکل حل میشه. البته مراحل رو با فرض شبیه بودن اوبونتو و مینت گفتم.
این مشخصات سیستم هست
gtx 240
cpu i7 intel
ram 8 gig
hard 500
یکی تو فروم ubuntu مشکل منو داره ولی امتحان کردم درست نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی install ubuntu رفتم تب رو زدم بعد nomodeset رو صفحه سیاه موند
![]()
سلام میخام این سیستم عاملو توسط vmware نصب کنم
از کجا دانلودش کنم و کدوم ورژنشو
برای واحد کارگاه لینوکس دانشگاه میخام ، مرسی
از خود سایت اوبونتو.
نسخه 14.04
سلام
من میخوام ابونتو 14.10رو نصب کنم در کنار ویندوزم
ی پارتیشن 30 گیگ هم درست کردم براش با فرمت ntfs
میخواستم بدونم باید اون پارتیشن رو به ext3 تغییر بدم یا خود سیستم عامل اونو تبدیل میکنه موقع نصب ؟
بعدش با نرم افزار rufus میشه از طریق usb نصبش کرد ؟
رم من 760 مگ هست مشکلی پیشنهاد برای نصب ابونتو 14.10 ؟
توی لینوکس میشه از virtual memory استفاده کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)