تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 587 اولاول ... 44444494534540541542543544545546547548554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

از امضا معلومه ، شما که داری این هزینه رو میکنی و آیپد میخری یه 60 تومن دیگه بذار کنارش و 50$ بخر که فعلا کارت رو راه بندازه.
    الان مثلا BFBC2 شده 3 دلار و Burn the rope رایگان
    من میخوام بازی های خیلی خوب و نرم افرازای کاربردی و مهم رو بخرم و برای نرم افزارای معمولی و اینا میخوام صب کنم تا جیلش بیاد نمیخوام الکی 99 سنت 99 سنت حروم کنم..با این حساب 50 دلاری کافیه یا یه 25 هم بزنم تنگش ؟

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من میخوام بازی های خیلی خوب و نرم افرازای کاربردی و مهم رو بخرم و برای نرم افزارای معمولی و اینا میخوام صب کنم تا جیلش بیاد نمیخوام الکی 99 سنت 99 سنت حروم کنم..با این حساب 50 دلاری کافیه یا یه 25 هم بزنم تنگش ؟
    یعنی اگه جیلبریکش اومد جیلبریک میکنی؟ پس دیگه برای چی هزینه میکنی برای برنامه ها؟ صبر کن جیلبریکش بیاد کلا همه رو کرک شده بریز

کاربر فعال OS X MrDevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی اپل نه مغازه داره تو ایران و نه پشتیبانی و برای دانلود از اپ استور باید با چیز پی ان وصل شد چرا باید برای برنامه ها پول داد. وقتی اپل نمیخواد ما از محصولاتش استفاده کنیم و خریدار رو حمایت نمیکنه شما برای چی باید پول بدید بالای برنامه ها. وایسا جیل بشه بعد حالشو ببر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

یعنی اگه جیلبریکش اومد جیلبریک میکنی؟ پس دیگه برای چی هزینه میکنی برای برنامه ها؟ صبر کن جیلبریکش بیاد کلا همه رو کرک شده بریز
    من گفتم که جیل رو برا نرم افراز و بازی هایی میخوام بکنم که قیمت ارزونی دارند مثه بعضی برنامه و بازی هایی که صرفا یکی دو بار استفاده می شوندو دوست ندارم به خاطر یه بازی یا برنامه چرت هم الکی وقتمو پا دانلود حروم کنم هم الکی پولشونو بدم.
    در ضمن من خیلیا رو میشناسم که نرم افزار هاشونو میخرن ولی جیل هم دارن

P.S :به طور کلی من باروشی که پیش گرفتم هم به اپل کمک می کنم هم از پشت خنجر می زنم

---------- Post added at 08:27 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------

وقتی اپل نه مغازه داره تو ایران و نه پشتیبانی و برای دانلود از اپ استور باید با چیز پی ان وصل شد چرا باید برای برنامه ها پول داد. وقتی اپل نمیخواد ما از محصولاتش استفاده کنیم و خریدار رو حمایت نمیکنه شما برای چی باید پول بدید بالای برنامه ها. وایسا جیل بشه بعد حالشو ببر.
    نه دوست عزیز هموطور که زبان فارسی تو ios5 اضافه شد نشون میده اپل کم کم داره با مشکلات کاربران ابرانی راه میاد..در ضمن من واقعا از پکیج و سیدیا و هنگ و کرش و مشکلات بازی های کرک شده خسته شدم و دیگه دوست دارم راحت آپدیت کنم بدون هیچ مشکلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

زبان فارسی قبلا هم تقریبا بود دیگه ! عربی بود ولی پ گ ژ چ هم داشت !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

زبان فارسی قبلا هم تقریبا بود دیگه ! عربی بود ولی پ گ ژ چ هم داشت !

مال من 4.3.3 هست و زبان عربیش گچپژ نداره! (البته اینم بگم که فقط ایرانی ها که فارسی حرف نمیزنن شاید برای مثلا تاجیکی ها یا افغانی ها فارسی رو به ios5 اضافه کرده!!!)

7. این کاربر از kntued بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام آیپاد بخرم. تو کرمان یارو گفت چهار پنج روز دیگه میاره و میگفت 374000تومن باید پول بدی تازه نه گارانتی داره نه جیل
    لطفا اگه فروشگاه اینترنتی می شناسید که معتبر باشه وقیمتش هم خوب باشه به من معرفی کنید.تو کرمان کسی جیل نمیکنه وایرلس هم من ندارم چگونه بدون وایرلس می تونم جیل کنم.کمکم کنید.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اولا که پول دادن یا پول ندادن بابت برنامه چه ربطی به اپل داره؟
    شما داری پول رو میریزی توی جیب برنامه نویس. اپل هم فقط 30% اون پول رو برای خودش برمیداره.
    بعدش هم فکر کردید اپل با این بازار معرکه ای که توی ایران داره هیچ وقت تا حالا به این فکر نیفتاده که نمایندگی بزنه؟ هیچ وقت فکر کردید که مسائل سیاسی این اجازه رو نمیده؟ شما پشتیبانی ای که اپل توی کشورهای با نمایندگی انجام میده رو تا به حال دیدید؟
    "نمیخواد استفاده کنیم" و "حمایت نمیکنه" مال اپل نیست ، مال اون شرکتهایی هست که میان توی کره گوشی میزنن میدن دست کامتل میاد اینجا گارانتی میکنه ارواح کله ش و اندازه موهای سر خریدار تبصره اضافه میکنه که اگه گوشی رو بذاری نگاهش کنی و بسوزه باز هم قبول نمیکنه. نه اپلی که خودش گارانتی و پشتیبانی نرم افزاری رو انجام میده.
    من گفتم که جیل رو برا نرم افراز و بازی هایی میخوام بکنم که قیمت ارزونی دارند مثه بعضی برنامه و بازی هایی که صرفا یکی دو بار استفاده می شوندو دوست ندارم به خاطر یه بازی یا برنامه چرت هم الکی وقتمو پا دانلود حروم کنم هم الکی پولشونو بدم.
    در ضمن من خیلیا رو میشناسم که نرم افزار هاشونو میخرن ولی جیل هم دارن

P.S :به طور کلی من باروشی که پیش گرفتم هم به اپل کمک می کنم هم از پشت خنجر می زنم

---------- Post added at 08:27 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------

نه دوست عزیز هموطور که زبان فارسی تو ios5 اضافه شد نشون میده اپل کم کم داره با مشکلات کاربران ابرانی راه میاد..در ضمن من واقعا از پکیج و سیدیا و هنگ و کرش و مشکلات بازی های کرک شده خسته شدم و دیگه دوست دارم راحت آپدیت کنم بدون هیچ مشکلی
    "جیل شدن" و "جیل داشتن" هم اشتباهه. جیلبریک: یعنی از بند و قفس آزاد کردن. جیل کردن که میشه دوباره تو بند کردن
    شما با جیلبریک و هـک نرم افزار ، خود به خود جلو بندی امنیت و کیفیت و همه چی دستگاهتو میاری پایین حالا بعدش هرجور نرم افزاری میخوای بریز ، کرک شده ، نشده ، در حال شدن فرقی نمیکنه.
    مال من 4.3.3 هست و زبان عربیش گچپژ نداره! (البته اینم بگم که فقط ایرانی ها که فارسی حرف نمیزنن شاید برای مثلا تاجیکی ها یا افغانی ها فارسی رو به ios5 اضافه کرده!!!)
    نه اینکه توی افغانستان و تاجیکستان و بلاروس و ... بازار فروش اپل به داغی بازار فروش ایران هست! حتما به خاطر اونا بوده نه به خاطر ما...
    دستت رو روی ک و ج و ب و ز نگه داری گچپژ رو خواهی دید.
    +
    آقایون شما با اورجینال خریداری کردن هیچ پولی به اپل نمیدید ! اون برنامه نویس بدبخت که میشینه این همه وقتش رو میذاره و نرم افزار رو توسعه میده اون پول رو بر میداره. اورجینال استفاده کردن یا نکردن شما قرار نیست ضرر چندانی به اپل بزنه ، فقط نفع و ضررش متوجه خودتونه.
    Last edited by *Ali*; 22-06-2011 at 11:17.

10. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دستت رو روی ک و ج و ب و ز نگه داری گچپژ رو خواهی دید.
    ایول! ممنون!

سلام دوستان
    من میخوام آیپاد بخرم. تو کرمان یارو گفت چهار پنج روز دیگه میاره و میگفت 374000تومن باید پول بدی تازه نه گارانتی داره نه جیل
    لطفا اگه فروشگاه اینترنتی می شناسید که معتبر باشه وقیمتش هم خوب باشه به من معرفی کنید.تو کرمان کسی جیل نمیکنه وایرلس هم من ندارم چگونه بدون وایرلس می تونم جیل کنم.کمکم کنید.
    از ------------- میتونی بخری. البته مثل اینکه فعلا فقط 8 گیگشو داره. (تو گوگل سرچ کنی سایت های زیادی برای خرید پیدا میکنی)
    وایرلسو فقط برای ریختن برنامه appsync برای جیلبرک کامل نیاز داری. که میتونی با استفاده از گوشیت(اگه به اینترنت وصل میشه) ipod رو به اینترنت وصل کنی. به این صورت که با استفاده از بلوتوث ،اینترنت گوشیت رو روی آیپاد share میکنی. البته ورژن ios باید بالاتر از 4.3 باشه تا برای این کار به برنامه اضافی نیازی نداشته باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

نگفتین ios5 برای ایپاد4 میاد؟اگه قیمت8 گیگش رو میدونید بگید لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •