بعضی وقتها یک موج روی صفحه ایجاد میشه (یک موج افقی ) چطوری میشه از دستش خلاص شد؟تنظیمات مانتیور بصورت 60Hz و گزینه Vsync هم فعاله.
پی نوشت :من امروز توی این تاپیک چقدر پر حرفی کردم .![]()
بعضی وقتها یک موج روی صفحه ایجاد میشه (یک موج افقی ) چطوری میشه از دستش خلاص شد؟تنظیمات مانتیور بصورت 60Hz و گزینه Vsync هم فعاله.
پی نوشت :من امروز توی این تاپیک چقدر پر حرفی کردم .![]()
Last edited by 4039; 10-01-2009 at 13:35.
سلام
60Hz رو بکن 85 Hz ببین چی میشه.
سلام
برو تو جایی که بازی رو نصب کردی و بعدش setting بازی حالا قسمت کنترلر ها رو دوباره تنظیم کن مثل قبلی که 2 دسته نکرده بودیش
یعنی اگه با دسته بازی میکنی کنترلر 1 دسته باشه و کنترلر 2 هیچی نباشه
من خودم همیشه همین کارو میکنم وقتی کسی میاد خونمون 2 دستش میکنم و مثل روشی که گفتم بهت دو باره 1 دستشو ردیف میکنم که دیگه اول هر بازی مجبور نشم مثل تو عمل کنم
واسه مشکل عکس های png و اسم لیگ هات چرا خودت و عذاب میدی خوب همین پچ gamingaccess رو بگیر همه چیت ردیف میشه و بجای اینکه خودت و عذاب بدی وقت بیشتری رو میتونی بازی کنی و از بازیت لذت ببری
اينا همون فايل هاي اجرا كننده و ستينگ و ... است.اگه پوشه ي بازي رو باز كني همه ي اين فايل ها رو
مي بيني.من همه ي فايل ها به غير از ايميج ها رو مي خوام.![]()
مانیتور من بیشتر از 60Hz پشتیبانی نمیکنه .
خب مگه نمیگی این فایلها توی پوشه بازی هست پس دنبال چی میگردی؟
Last edited by 4039; 10-01-2009 at 15:36.
دوست گرامی 4039
با سپاس از راهنماییت ولی فکر نکنم
آخه من قبل از ریختن پچها مشکلی نداشتم ولی وقتی پچ ها رو به ترتیب از 2 تا 2.4 نصب کردم اینجور شده
مدل کار گرافیکم
ASUS NVIDIA Geforce 7300 SE / 512Mb
در ضمن تو Setting خود برنامه هم همه موارد اعم از CPU و مادربرد و کارت گرافیک رو Good زده و فقط رم رو که 1 گیگ ژل بستم OK میزنه که مشگلی از این بابت ندارم
ولی چمن داخلی سیاه میشه اونم تو بعضی از بازیها نه همه بازیها
با سپاس
سلام من تازه عضو شدم
من در مستر لیگ یا بکام لگند یک مقداری که پیشرفت می کنم بازی پیغام don't send می ده چکار کنم
به احتمال خیلی زیاد از کارت گرافیکته . علتشم اینه که توی این پچ یکسری جلوه های ویژه مثل همین شاینی که شما بهش اشاره کردی اضافه شده که کارت شما نمیتونه ازشون حمایت کنه .این مساله ربطی به تایید ستینگ نداره.
Last edited by 4039; 10-01-2009 at 17:12.
دقیقا این مشکل واسه من هم پیش اومده ! کارم 7300GS تا ته اور شده بید ( خود کارت چیه اورش هم بکنی)
بعد از نصب پچ ها فریم پایین اومده و در ضمن وقتی تنظیماتو رو low میذارم چمن بعضی استادیوم ها رو نشون نمیده ولی وقتی روی Medium میذارم درست میشه ( عوضش فریم به صفر میرسه) اشکال از کارت بید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)