تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 623 اولاول ... 44444494534540541542543544545546547548554594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

پروفشنال MaMaD LooTi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشید یه سوال داشتم یه مدت هست که اسپم واسه ایمیلم زیاد میاد و داره دیوونه م میکنه.... راهی هست که بشه آدرس ایمیلم رو عوض کنم تا اگه تو سایت و گروپی ثبت شده که از طرفش ایمیل میاد دیگه دسترسی بهش نداشته باشه؟؟؟؟؟
    با سلام

دوست عزیز شما برای اینکار از در ایمیل خودتون وارد mail option بشید. در اون قسمت Blocked addresses رو انتخاب کنید. ادرس هایی که نمیخواید از طرف اونها براتون ایمیل بیاد و اسپم هستند رو اونجا وارد کنید و روی علامت + کلیک کنید تا به لیست Blocked addresses اضافه بشن.

موفق باشید.

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید یه سوال داشتم یه مدت هست که اسپم واسه ایمیلم زیاد میاد و داره دیوونه م میکنه.... راهی هست که بشه آدرس ایمیلم رو عوض کنم تا اگه تو سایت و گروپی ثبت شده که از طرفش ایمیل میاد دیگه دسترسی بهش نداشته باشه؟؟؟؟؟
    راه خیلی زیاده
    چت کن باهام
    superhidenid
    مثلا extra email
    disposable email
    filter
    و غیره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام. دوستم از طریق یاهو وب میده من نمیتونم تصویری ازش ببینم من وبکم ندارم ولی صدای منو داره یعنی از طریق میکروفون صدای منو داره دوستم میگه فقط برای تو اینطوریه میگه به بقیه که وب میده همشون تصویر ازش دارن میگه فقط تو تصویری از من ندارین میخواستم بدونم مشکل از منه یا دوستم با تشکر از اساتید محترم.......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    چند وقته نمیتونم وارد ایمیل یاهوم بشم
    نمیدونم چی شده ظاهرا آی پیم عوض شده برای ورود به ایمیلم علاوه بر پسورد که میزنم میره یه قسمت که یه سئوال امنیتی میکنه متاسفانه من این ایمیلو چند سال پیش باز کردم و اصلا یادم نیست چی زدم تو جوابش
    ایمیل برای مواقع اضطراری هم براش تعریف نکردم که ایمیل برای تائید بفرسته به اون و فقط الان جواب همین سئوالو میخواد !
    کدوم از دوستان یا اساتید میتونند به من کمک کنند چون این ایمیلو چند ساله دارم و کلی از افراد از این طریق فقط با من در ارتباطند و برام خیلی مهمه
    ضمنا کاملا پسورد ایمیلم یادم هست و هیچ شکی ندارم که تغییری نکرده
    لطفا در صورت امکان راهنمائی بفرمائید چکار میشه کرد؟
    با سپاس

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام. دوستم از طریق یاهو وب میده من نمیتونم تصویری ازش ببینم من وبکم ندارم ولی صدای منو داره یعنی از طریق میکروفون صدای منو داره دوستم میگه فقط برای تو اینطوریه میگه به بقیه که وب میده همشون تصویر ازش دارن میگه فقط تو تصویری از من ندارین میخواستم بدونم مشکل از منه یا دوستم با تشکر از اساتید محترم.......

اگر از کاسپرسکی استفاده می کنید، مشکل از تنظیمات فایاروال شماست. چند صفحه قبل را نگاهی بیندازید تا جواب خود را پیدا کنید.

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    چند وقته نمیتونم وارد ایمیل یاهوم بشم
    نمیدونم چی شده ظاهرا آی پیم عوض شده برای ورود به ایمیلم علاوه بر پسورد که میزنم میره یه قسمت که یه سئوال امنیتی میکنه متاسفانه من این ایمیلو چند سال پیش باز کردم و اصلا یادم نیست چی زدم تو جوابش
    ایمیل برای مواقع اضطراری هم براش تعریف نکردم که ایمیل برای تائید بفرسته به اون و فقط الان جواب همین سئوالو میخواد !
    کدوم از دوستان یا اساتید میتونند به من کمک کنند چون این ایمیلو چند ساله دارم و کلی از افراد از این طریق فقط با من در ارتباطند و برام خیلی مهمه
    ضمنا کاملا پسورد ایمیلم یادم هست و هیچ شکی ندارم که تغییری نکرده
    لطفا در صورت امکان راهنمائی بفرمائید چکار میشه کرد؟
    با سپاس
    سلام
    اول ببینید دوستانتون در این مدت که شما به ایمیل ددسترسی ندارید، ایمیلی از این آدرس شما گرفته اند یا خیر یا مطمئن شوید هـک نشده باشد
    بعد هم جواب شما هم چند صفحه قبل تر هست که چگونه با یاهو تماس بگیرید برای پس گرفتن ایمیل تان
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    اول ببینید دوستانتون در این مدت که شما به ایمیل ددسترسی ندارید، ایمیلی از این آدرس شما گرفته اند یا خیر یا مطمئن شوید هـک نشده باشد
    بعد هم جواب شما هم چند صفحه قبل تر هست که چگونه با یاهو تماس بگیرید برای پس گرفتن ایمیل تان
    موفق باشید
    سلام
    نه -- نشده ایمیل هم به کسی نرفته
    من چند بار با یه سیستم دیگه میخواست وارد ایمیلم بشم همون موقع هم وارد نمیشد و فقط با سیستم خودم میشد واردش بشم الان نمیدونم چه شد دیگه برای وارد شدن با سیستم خودم هم سئوال امنیتی که یادم نیستو میپرسه فکر کنم چون آی پیم عوض شد اینطور شد الان نه جوابو یادمه نه اطلاعاتی که موقع باز کردن ایمیل دادم یادم میاد مثل تاریخ تولد میلادی یا کد پستیو این چیزها
    میشه بگید کدوم صفحه جواب مشکله من داده شده چون صفحات این تاپیک زیادند
    ممنون

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    نه -- نشده ایمیل هم به کسی نرفته
    من چند بار با یه سیستم دیگه میخواست وارد ایمیلم بشم همون موقع هم وارد نمیشد و فقط با سیستم خودم میشد واردش بشم الان نمیدونم چه شد دیگه برای وارد شدن با سیستم خودم هم سئوال امنیتی که یادم نیستو میپرسه فکر کنم چون آی پیم عوض شد اینطور شد الان نه جوابو یادمه نه اطلاعاتی که موقع باز کردن ایمیل دادم یادم میاد مثل تاریخ تولد میلادی یا کد پستیو این چیزها
    میشه بگید کدوم صفحه جواب مشکله من داده شده چون صفحات این تاپیک زیادند
    ممنون
    این جا تاپیک یاهو مسنجره! شما باید تشریف ببرید تاپیک یاهو میل!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که لینک مورد نظر این صفحه از یاهو هست:
    خوش بگذره
    فقط باید قبلا توی جیمیل حساب داشته باشید چون قبلا یه بار توی یاهو داشته اید و این طورکی شده!

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یعنی شماها با این همه ادعا هیچکدومتون نمیتونین مشکل سفید شدن کلمات یاهو رو حل کنید؟
    واقعا نوبرین والا

من تمام روش های موجود توی اینترنت رو چک کردم ولی هیچ که هیچ
    دوست عزیز کسی اینجا ادعای دونستن چیزی رو نداره اگر هم کمکی میشه علتش علاقه به کمک کردن و لطفی هست که

دوستان فعال تو انجمن دارن کسی هم جواب سوالی رو بدونه دریغ نمیکنه

من امروز همین مشکل شما برام پیش اومد با روش های فبلی هم جوابی نگرفتم (Anti Malware)

علاوه بر سفید شدن instant message وقتی Ie رو هم باز میکردم صفحه سفید بود ..به نظرم اومد هر چی هست مربوط به ie میشه که بعد از مراحل زیر مشکل حل شد

شما یکبار بروزر رو آنیستال و بعد از اون سیستم رو ریستارت کنید و دوبار ie رو نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه

10. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این جا تاپیک یاهو مسنجره! شما باید تشریف ببرید تاپیک یاهو میل!
    که لینک مورد نظر این صفحه از یاهو هست:
    خوش بگذره
    فقط باید قبلا توی جیمیل حساب داشته باشید چون قبلا یه بار توی یاهو داشته اید و این طورکی شده!
    ممنون اما مشکلم حل نشد
    هر جا میرم جواب سئوال امنیتیو میخواد که من اصلا یادم نمیاد چی گذاشتم و فقط پسوردمو میدونم چیه اگر راهه دیگه ای هست لطفا بفرمائید که فقط بشه با پسوردم وارد ایمیلم بشم
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •