تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 1126 اولاول ... 444444945345405415425435445455465475485545946441044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    شماره اش رو نداری ؟ زنگ بزن بهش صحبت کن و همین ها رو بگو
    به من داده 5 از 6 . سه شنبه باید برم دانشگاهی که کلاس داره . بهش بگم زیادترش کن . چون خیلی واسم حیاتیه
    برنامه سازی پیشرفته هم داده 6 .
    بقیه هم نزدن
    وقتي كه هيچ نمره اي توي قسمت ميانترم براتون وارد نشده يعني استاد بهتون نمره نداده و درستون به صورت خودخوان نمره ش حساب ميشه.بهتر باهاش صحبت كنيد تا درستش كنه.
    عجب آدم نامردیه یعنی منو که سر کلاس اومدم با کسی که نیومده یکی کرده یعنی تا این حد عقده ایه !
    آخه شمارش رو هم ندارم تازه جلسه آخر در مورد میان ترم باهاش صحبت کردم که گفت کلاس تشکیل نشده که ! در حالی که دو نفر تو کلاس حاضر بودیم بعدشم بهش گفتم بیام سر کلاس رشته های دیگه تا اونجایی که به رشته ام مربوط میشه سر کلاس بشینم قبول نکرد
    به درک نمره نده خدا یه جای دیگه عوضش رو بهش میده چوب خدا صدا نداره .
    ممنونم ازتون که جواب دادید خیال میرکردم اگه جای میان ترم خالی باشه یعنی هنوز استاد نمره های میان ترم رو نداده
    جالبیش اینجاست که خودم با مسئول کامپیوتر صحبت کردم کلاس ها رو یه روز دیگه انداخت چون یارو جلسه اول اومد گفت روزهای دوشنبه وقتم پره و وقت ندارم به کلاستون بیام کلاس ها رو انداختیم روز جمعه ! دوباره مارو گذاشت سر کار ! جمعه مون رو هم خراب کرد اونم برای هیچی . تازه برای هیچی حقوق هم گرفت چون درس خودخوان نشده و عادیه .
    هیچی دیگه پیام نور دانشگاه بشو نیست
    Last edited by ittools; 03-06-2012 at 09:53.

در آغاز فعالیت dareboum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و درود بر شما
    ابتداء باید این موضوع روشن بشه که چرا پیام نور ؟ و بعد چرا فرا گیر ؟ اگر مقصود کسب دانش هست و افزایش دانسته های علمی تخصصی که معادل یا غیر معادل چه فرقی میکنه البته این مورد بسیار کم در بین ماها دیده میشه لیکن اگر برای دریافت مدرک و بهره وری از مدرک هست که این خیلی رایجه خب کارشناسی یا ارشد پیام نور به درد ایشون نمیخوره و برای اینکه بتونه برای ایجاد سنخیت بین علایق و اهداف بقاء در جامعه ایجاد هماهنگی کنه بهتره با مشاورین خبره در این باره صحبتی داشته باشه ، لازم به توضیح هست که در بدو امر اینگونه پیداست که فرد علاقمند به انتفاع از موضوع دوره فراگیر قبل از مشورت انتخاب خودش رو کرده و اگر اینطور هست شاید بهره وری مدرکی از موضوع بسیار نازل هست و هدف اولیاء دانشگاه پیام نور از گشایش دوره های تحصیلی فراگیر افزایش کمیت دانشجو و کسب مال حلال ولی چه اهمیت داره اجازه بدید برابر انتخابش عمل کنه و در آخر اضافه کنم از لفظی که در مورد ایشون بکار بردید (چي به اين آدم زبون... بگم تا كوتاه بياد دست از سر ما بردارد.)اندکی ناراحت شدم شرط فرهیختگی ادب است کسی که اقدام یا مبادرت به کمک می کنه باید از فاز بالاتری از درک قرار داشته باشه . و اگر نمیتونه مطلب رو برسونه راه منطقی دیگری رو که مبتنی بر تفکر ژرف هست انتخاب کنه جمله مورد اشاره شما نشان از استیصال شما در راهنمایی و کمک به کسی داره که به شما امید بسته . اگر مصدع شدم پوزش می طلبم .

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

من روز شنبه شهریه رو پرداخت کردم منتها اون روز و 2 روز بعدش تعطیل بود و نتونستم فیش رو تحویل بدم.

آیا برای تأیید شهریه باید فیش رو تحویل دانشگاه بدم یا اتومات تأیید و کارت ورود به جلسه فعال میشه ؟

مرسی

4. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

راستی دوستان این طوری که من جویا شدم ثبت نمرات میان ترم تا 23 خرداد ماه تمدید شده هر چه قدر که میتونید برید رو مُخ استادا
    منم میخوام روز امتحان مبانی کامپیوتر یعنی شنبه هفته آینده برم رو مُخ استاد تا بهم میان ترم بده آخه درسش خیلی سخته میترسم نمره نیارم

6. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام

من روز شنبه شهریه رو پرداخت کردم منتها اون روز و 2 روز بعدش تعطیل بود و نتونستم فیش رو تحویل بدم.

آیا برای تأیید شهریه باید فیش رو تحویل دانشگاه بدم یا اتومات تأیید و کارت ورود به جلسه فعال میشه ؟

مرسی
    نه . من هم تحویل ندادم . خود به خود ثبت میشه توی سیستم

8. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

راستی دوستان این طوری که من جویا شدم ثبت نمرات میان ترم تا 23 خرداد ماه تمدید شده هر چه قدر که میتونید برید رو مُخ استادا
    منم میخوام روز امتحان مبانی کامپیوتر یعنی شنبه هفته آینده برم رو مُخ استاد تا بهم میان ترم بده آخه درسش خیلی سخته میترسم نمره نیارم
    حتما بهش بگو . این میان ترمها خیلی کمک میکنه . به هر حال پیشنهاد من برای خوندن این درس :
    اول فصل های : 4 - 5 - 6 .
    بعد : 7 - 8 .
    بعد 9 - 10 .
    بعد 11 .
    بعد 12 - 13 - 14 - 15 - 1 .
    بعد میتونید 2 -3 رو بخونید
    از راهنما به هیچ وجه استفاده نکن مگر برای حل مسائل و تست ها و تمرینات برنامه نویسی . مثال های کتاب رو از دست نده

پ.ن : من 20 ام همزمان 2 تا امتحان دارم . ساختمان گسسته و مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی ........... خداوند رحم کند

10. 4 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگر توی یک ترم همه درسها را حذف کنیم یا توی جلسه حاضر نشیم و فقط یه درس برامون بمونه معدل اون ترم چطوری حساب میشه ؟؟؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام از دوستان کسی میدونه ساختمانهای گسسته کدوم فصل هاش مهمتره و بیشتر سوال میاد چون فردا امتحان دارم و احتمالا وقت نمیشه همه کتاب را بخونم. ممنون میشم اگه زود راهنماییم کنید.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

اگر توی یک ترم همه درسها را حذف کنیم یا توی جلسه حاضر نشیم و فقط یه درس برامون بمونه معدل اون ترم چطوری حساب میشه ؟؟؟
    اگه حتی یه درس هم داشته باشید.معدل اون ترمتون بر اساس نمره ی اون یه درس حساب میشه.

14. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام از دوستان کسی میدونه ساختمانهای گسسته کدوم فصل هاش مهمتره و بیشتر سوال میاد چون فردا امتحان دارم و احتمالا وقت نمیشه همه کتاب را بخونم. ممنون میشم اگه زود راهنماییم کنید.
    نه به کتاب سنگینش که ادم بزور متوجه میشه نه به سوالای اسون امروزش نسبت به کتاب زدم خراب کردم
    این کتاب اصلا بدرد پیام نوریا نمیخوره بدرد کسای میخوره استاد درسشون میده که خلاصه و مفید توضیح بده
    میخواد یک چیزی بگه ولی نمیتونه دوصفحه توضیح میده همون میتونه مفید تو چند خط بگه ادم گیج نشه
    پیام نور خودش برای دانشگاه تالیف کنه بهتره ادم گیج نمیشه کتاباش با اینکه پر حجم و لی راحت ادم متوجه میشه ولی این هیچی نفهمیدم

16. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •