این افت دور موتور که بعد از روشن شدن کولر به وجود میاد،چیه؟دیروز (قبل تعویض دیسک و صفحه) این قد ضعیق نمیشد.....؟؟
این افت دور موتور که بعد از روشن شدن کولر به وجود میاد،چیه؟دیروز (قبل تعویض دیسک و صفحه) این قد ضعیق نمیشد.....؟؟
سلام پارس مدل ۸۴ دارم یه چند وقتیه وقتی ماشینو روشن میکنم یه صدایی شبیه «جیک جیک» یا سوت زدن میده وقتی گاز میدم هم صدا بیشتر و سریع تر میشه از حدود ۶۰ کیلومتر که سرعتم بالاتر میره صدا قطع میشه..... بعدم که یه مدت ماشین کار کرد صدا کلا قطع میشه حتی در سرعت های کم!!! شرمنده خیلی زیاد شد . می خوام بدونم مشکل از چیه ؟ چیکارش باید بکنم!؟
دوست عزیز این که تعمیر انجام دادید و این ایراد که به ظر برقی میاد بوجود آمده می بایست همون موقع توسط متخصص چک می شد به نظر من مشکل برقی هست و در موقع باز کردن و بستن موتور یک جا یا اتصالی و یا مشکلی در سنسور ها و ecu هست به یک متخصص و نه برقکار مراجعه کنید اینکه دود براه افتاده باید دید چه نوع دودی بوده و اینکه ایا اگزوز و موتور چرب هستند یانه
مشکل چی بود که اس تی پی ریختید؟
به نظرم بیشتر مشکل شا برقی بوده و کم بودن شتاب و دودی که احتمالا دود سیاه بنزین بوده ناشی از بد سوختن باشه
این مشکلاتی که نام می برید شک منو به برقی بودن مشکل بیشتر می کنه
تا اونجای که شک می کنم که نکنه از کابل اصلی باتری باشه
وقتی این مورد رو دارید چراغ های اصلی رو هم روشن کنید ببینید چه تاثیری داره
صدایی که می گید شبیه صدای تسمه است و بیشتر می تونه از هرزگرد های تسمه باشه اگر در حالت خلاص اینطوریه پساول تنظیم تسمه و بعد تعویض هرزگرد ها با هزینه پاین
سلام دوستان
عقربه نشاندهنده مقدار بنزین ماشینم از تنظیم خارج شده، چطور میتونم دوباره تنظیمش کنم؟
دوست گرامی ماشینتون چی هست و چه مدلی
تنظیم خاصی نداره که بگم این رو میشه درست کرد و بعضی از ماشین ها مثلا میگن که یه جایی رو سریع میاد و یه جارو کند
که معمولا این ایرا از شناور (توباکی) هست که خراب میشه واون مقاومت لازم رو نشون نمی ده و در بعضی مواقع هم ایراد از خود گیج هست
در هر حال بهترین کار اینه که شناور تو باکی رو باز و چک کنید تا شاید اگهایراد جزیی داشته و یا از جای خود بیرون آمده درست شه و اگه نه با تست و بعد خرید مرغوب درست شه
پراید 87، تو باکی (شناور) خراب بود عوض کردم، حالا مشکل اینه که مثلا وقتی رو خط اخره نمیدونم چقد بنزین توش هست، خیلی پایین میاد عقربه اما باز چراغ روشن نمیشه، حالت پرش رو هم گهگاه داره، هم بسمت پایین هم بالا!
در ضمن شناور خودش پلاستیکی بود، فلزی انداختم، فروشنده گفت فرقی نمیکنه، درست گفته؟
Last edited by N I G H T P E A C E; 17-10-2014 at 11:13.
سلام
آقا کسری درست میگن . از تسمه یا پولیهای تسمه هاست .
با یک آزمایش ساده میشه پیداش کرد
موتور روشن
با آبپاش یا دست آب بپاشین روی قسمتِ داخلیِ یکی از تسمه ها . سعی کنین آب روی پولیها و تسمه های دیگه ریخته نشه . برای همین بهتره که با آبپاش و بصورت متمرگز آب بپاشین نه افشانه .
اونجائی که با پاشیدن آب صدا قطع میشه همونجا ایراد داره .
اگر از تسمه باشه , میشه کمی سر انگشتتون رو با روغن گیج روغن چرب کنین بکشین به لبه های تسمه . فقط کمی
قسمت کفِ تسمه نباید چرب بشه .
اگر به محور یک پولی آب زدین و صدا رفع شد پس به محور همون پولی pulley باید کمی روغن بزنین .
نباید زباد روغن بزنین وگرنه ممکنه شُر کنه یا پاشیده بشه به روی تسمه ها . درضمن روغن کمی طول میکشه تا نفوذ کنه به داخل محور پس باید مدتی موتور خاموش باشه تا روغن بره داخل محور . با موتوز گرم سریعتر نفوذ میکنه چون روانتر میشه .
اگر فقط در موقع گاز دادن صدا میده پس تسمه شل هست .
اگر موقع روشن کردن کولر , تسمه اش صدا میده پس یا تسمه کولر شل هست یا اینکه هوا خیلی گرمه و اولش کمپرسور سفت هست و راحت نمیچرخه و تسمه روش لیز میخوره .
گاهی هر چی هم تسمه سفت باشه و هوا هم زیاد گرم نباشه اما باز هم کولر موقع روشن شدن یا موقع گازِ آنی صدا میده ( قیژژژ) . این صدا علامت خطرناکی هست و معنی و مفهوم آن این هست که حمله ی هوائی دشمن حتماً انجام میشود
معنیش اینه که کمپرسور گاز زیاد داره یا روغن کم داره یا روزنه ی اکپنشن والو گرفته درنتیجه کمپرسور راحت نمیچرخه و داره میره برای جام شدن و چند صد هزار تومن خسارت شاید هم بالای یک ملیون
خصوصاً اگر که لوله های کولر چرب شده چون مهپعنیش نشت روغن از داخل کمپرسور و کم شدنِ روغنش هست .
سلام دوستان عزیز
دو تا سوال داشتم :
1 - تازگیا تو سر بالایی ماشین خیلی گاز میخوره ولی دنده پر نمیشه ، مثلا دور موتور تا 4000 میره ولی سرعت تا 30 نمیرسه که من بزنم دنده 2
از صفحه کلاج هست ؟؟؟
پ.ن : ماشین 405 مدل 90 هست و حدودا 50000 هزار کارکرده و تا حالام صفحه کلاج رو عوض نکردم
2 - اگه دیگه کم کم باید صفحه کلاج رو عوض کنم ، بهترین نوعش چیه هست ؟؟
ممنون میشم معرفی کنید + قیمت
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)