لینک دانلود سایت خراب شده
شما این رو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود سایت خراب شده
شما این رو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب من رو کسی نمیده ؟
من همچین مطلبی رو برای یاهو پیغام زدم چون اد لیستام 1000 نفر بیشتر شد دیگه اد نمیکرد و میگفت بیشتر راه نداره به یاهو پیغام زدم و جواب منو داد و گفت نمیدونم برای چی میخوای بیشتر از 1000 نفر رو اد کنی خلاصه یکسری چیزایی گفته بود که جواب نداد
حالا شما که میگی سکسری تکنیکه من از اون ها خودم خبر ندارم که چی هست و چجوری میشه همچین کاری کرد ولی یادمه مدیر سایت شهر سخت افزار 1800 تا اد لیست 3 سال پیش داشت الان رو دیگه نمیدونم ولی من خودم هرکاری کردم با ورژن 9 یاهو بیشتر از 1000 نفر رو نتونستم اد کنم شاید با ورژن هایی پایین تر بشه همچین کاری کرد
من که حرفی از اد لیست یاهو مسنجر نزدم
من درباره گروه های یاهو (yahoo groups) پرسیدم
منظورم تکنیک افزودن بی نهایت عضد در گروه هاست ... مثل این :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که 1000 تا Addlist دارن ، با همون ID یه پروفایل یا همون Alias دیگه بسازند و موقع Add کردن ، پروفایل جدید رو انتخاب کنند .
شاید اینطوری جواب بده .
سلام
وقتی وارد یکی از رومهای یاهو میرم بعد از نوشتن 10 تا pm فارسی می نویسه:
مورد از چیه؟You have been signed out of Chat. If you want to sign in again, please join a room.
سه چهار بار هم یاهو مسنجر رو عوض کردم درست نشد
لطفا راهنمایی کنید کارم گیره
شما isp که ازش خدمات اینترنتی میگیرید رو عوض کنید ببینید باز هم مشکل رو دارید؟
در غیر اینصورت اگه مشکل قبلا وجود نداشته system restore کنید شاید درست بشه
شما وصل میشید به روم ها ولی دیسکانکت میشید از روم ها
دوست من من با دو سه آی پی امتحان کردم
با آیدی دیگه وصل می شم ایرادی نداره اما به این آیدیم وصل می شم این ارور رو می ده
منتظرم راهنماییم
والا مشکل خیلی پیچ در پیچ شد حالا که میگی با آی دی دیگه امتحان کردی شرایط فرق میکنه
احتمالا شما سن و تاریخ تولدتون رو طوری زدید که زیر 18 سال هستید و به خاطر اون نمیتونید وارد محیط های چت بشید![]()
نه دوست من تاریخ تولد رو سال 1980 زدم که تا امسال می شه 29 سال
راستی اولا می شد اما الان می پره بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)