لينك دانلود كسپرسكي 2010 رو مي خواستم
لينك دانلود كسپرسكي 2010 رو مي خواستم
اگر كسي اطلاعي در خصوص سوال شما داشته حتما راهنمايي ميكنه.
شما وارد تنظيمات كاسپر بشيد و مطابق تصوير قسمتي را كه مشخص كردم را تيك كنيد و همه پنجره ها را Ok و Apply كنيد و مجدد تست كنيد و نتيجه را اعلام بفرماييد:
آيا محصول كاسپر نصب شده در سيستم شما و دوست شما يك نوع بوده و ورژنها با هم يكي هستند؟حجم فايل آپديت شده چقدره؟
شما از كدام محصول و كدام نسخه كاسپر استفاده ميكنيد؟رايتر شما چيه؟برنامه اي كه براي رايت استفاده ميكنيد چيه؟چند وقته كاسپر در سيستم شما نصبه و از چه زماني اين مشكل ايجاد شده؟
براي دانلود Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.463 - Final
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و براي دانلود Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.463 - Final
این رو هنوز تست نکردم ولی وقتی تیک Proactive Defense رو برداشتم فعلا درست شد.
مشکل از کجاست؟
این گزینه چکار میکنه؟
با غيرفعال كردن اين گزينه عملا كاسپر عملكردي در محافظت از سيستم شما نداره.Proactive Defense كار آناليز رفتاري برنامه هاي نصب شده در سيستم شما را برعهده داره و كار شناسايي بدافزارهاي جديدي را كه ممكنه به سيستم شما آسيب وارد كنند را برعهده داره.
اره هر 2 تاش یکی هست فکر کنم مشکل از ویندوز باشه حجم اپدیت 94 مگا بایت هست
من از کاسپر اینترنت سکورتی 2010 استفاده می کنم رایتر و سی درام ASUS دارم از چندین برنامه جهت رایت استفاده کردم از جمله nero8 ویندوز XP SP3
خوب
بنظرتون این میتونه چه ربطی به بالا نیومدن سایت ها داشته باشه؟
سلام عزيزان
آيا ميشه رو يك سيستم هم از kav و هم از kis استفاده كرد و هر دو در يك زمان شروع به پاكسازي كنند
سلام دوستان.
من جدیدا با KIS 2010 مشکل پیدا کردم.
اصلا آپدیت نمیشه.
وقتی میرم تو Detail میبینم که اول update source رو select میکنه ولی بعد از چند ثانیه update source cannot found میشه.
توی تنظیمات هم چند بار use proxy server رو فعال و غیر فعال کردم و امتحان کردم ولی فرقی نکرد.
اگه میشه راهنمایی کنید.
موفق باشید.
به هیچ وجه پینهاد نمیشه این کار رو انجام بدهید.
چون :
KAV در حقیقت آنتی ویروس کاسپر هست و
KIS در حقیقت علاوه بر انتی ویروس، فایروال هم هست.
اینک کل تفاوت های این دو محصول:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)