من فايلهاي بمراتب بزرگتر را بدون مشكل دريافت ميكنم
براي احتياط برنامه Obeinbox را نصب كن
پرشين بلوتوث را حذف كن
در ضمن برنامه را كه نصب كردي برو تنظيماتش و يه جايي مموري را تعيين كن تا اونجا بفرسته
من فايلهاي بمراتب بزرگتر را بدون مشكل دريافت ميكنم
براي احتياط برنامه Obeinbox را نصب كن
پرشين بلوتوث را حذف كن
در ضمن برنامه را كه نصب كردي برو تنظيماتش و يه جايي مموري را تعيين كن تا اونجا بفرسته
خب واسه اینه که فایل اول میره رو حافظه داخلی و پرشین بلو هم اول فایل رو میریزه تو حافظه داخلی و سپس کپی میکنه تو جایی که شما بهش گفتی.. دلیلش اینه که این مشکل پیش میاد و راه حلش هم همونه که گلمحمدی گفت.
یا علی![]()
مرسی دوستان.لینکشو میشه بزارید که جواب بده.هرچی گشتم همش پاک شده بود..راستی این پنل mytopia holdem poker
که نصب کردم و عضو شدم الان دیگه جواب نمیده میگه برو بخر بازیو.یوزر و پسوردی که بشه باهاش بازی کرد تو سینگل پلیرش هم گیر نمیاد؟بدفرم معتادش شدم
من یه رام win6.5 گرفتم میخوام بریزم.. Hard-spl کردم ولی حالا نمیتونم از روی مموری کارت win رو عوض کنم... قبلا از اینکه hard-spl کنم win رو به r3a آپدیت کردم ولی حالا نمیتونم... راه دیگه ای نداره؟ از روی کامپیوتر نمیشه؟ یکم سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم... اگه لینکی کمکی چیزی کنین ممنون....
سلام دوستان..من 4-5 روزه که یک x1 گرفتم.گوشی خوبیه فقط یک مشکلی دارم...در همین 4-5 روز حس میکنم که قسمت صفحه نمایشش نصبت به کیبورد کمی لق شده...یعنی در حالت بسته 1 میلیمتر بازی میکنه و سفت و محکم نیست.میخوام بدونم آیا این طبیعیه؟و اگر نیست چکارش میشه کرد.آیا تعمیرگاها کاری براش میتونن بکنن؟
آقا من نمیدونم چیکار کردم.... یکی بگه چی شده....
من اول گوشی رو Hardspl کردم که یه رام 6.5 بریزم دیدم نمیتونم... قبلا r3a رو با مموری کارت ریخته بودم ولی حالا وقتی میرم به بوت لودر اول صفحه رنگی میاد بعد صفحه سفید میشه بالای صفحه با آبی مینویسه: ...Loading دیگه هیچی نمیشه...
اومدم stockspl کنم دوباره حالا وقتی میرم تو بوت لودر اینا رو تو صفحه رنگی مینویسه:
KOVS110
SPL-0.78.0000
MicroP1-787
MicroP2-707
و نکته دیگه اینه با کامپوتر هم که اقدام به تعویض رام کردم بازم نشد....
از یه مموری دیگه هم استفاده کردم بازم نشد... در نهایت دوباره stockspl کردم... همه چی درسته الان؟ گوشیم stockspl هست با نه؟
آقا از سایت phoneggیه مقایسه بین ایکس 1 و 2 کردم ولی زیاد با هم تفاوتی نداشت و این منو تو شک انداخته که آیا ایکس 1 بگیرم یا صبر کنم ایکس 2 بیاد یا برم یراغ دیاموند 2 (با توجه به این که تا به حال تجربه ی کار با ppc رو نداشتم )
![]()
ولی خدایش یه چیزو بگم من از وقتی که ایکس 1 معرفی شد تا به الان با تیریپش خیلی حال می کنم
ولی حیف حیف که سنسور حرکتی نداره و مشکل دومش هم این شکستن بدنه
نمی دونم چی کار کنم![]()
دایموند 2 رو اصلا پیشنهاد نمی دم!
اگه من جای شما بودم و فرصت داشتم برای Xperia2 صبر می کردم .
همچنین اگه از نظر مالی مشکلی نداشتم HTC HD2 می گرفتم !
چرا؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)