تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 544 از 762 اولاول ... 44444494534540541542543544545546547548554594644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,431 به 5,440 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان ، نظر یادتون نره

2. 2 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hmdfgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

زاویه دید مناسب نیست.چون از این زاویه تصویر آدمها سیاه افتاده و با تصویر کشتی ادغام شده، ترکیب خوبی رو ایجاد نکرده.شاید اگر فقط یک نفر در انتهای سمت راست کادر بود و به کشتی نگاه می کرد بهتر می شد.

4. این کاربر از hmdfgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

Last edited by s.hossein45; 28-08-2011 at 02:14.

6. این کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام: دوستان چطور میشه محل قرار گرفتن نوشته ها و عکسها رو منطم کرد؟<br>

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

سلام: دوستان چطور میشه محل قرار گرفتن نوشته ها و عکسها رو منطم کرد؟<br>
    کاری نداره.ابتدا چند تا اینتر بزن تا چند سطر داشته باشی.بعد به سطر اول برو نشانگر موس هرجا باشه عکس می افته اونجا. برای عکس های بعدی برو به سطر بعد.
    Last edited by hmdfgh; 28-08-2011 at 08:14.

9. این کاربر از hmdfgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

زاویه دید مناسب نیست.چون از این زاویه تصویر آدمها سیاه افتاده و با تصویر کشتی ادغام شده، ترکیب خوبی رو ایجاد نکرده.شاید اگر فقط یک نفر در انتهای سمت راست کادر بود و به کشتی نگاه می کرد بهتر می شد.
    حرف شما درست اما یک بحث سلیقه عکاس هست یک بحث هم شرایط عکاس ، تو این به اصطلاح اتوبوس تندرویی که ما بودیم آنقدر آدم جلوش بود من هم نمی توانستم بگم برید کنار من می خواهم عکس بگیرم یا فقط به یکی از آنها بگم به کشتی نگاه کن ! وگرنه من هم که بدم نمی آمد آدمی جلوش نباشه. من سوژه مد نظرم بود

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

حرف شما درست اما یک بحث سلیقه عکاس هست یک بحث هم شرایط عکاس ، تو این به اصطلاح اتوبوس تندرویی که ما بودیم آنقدر آدم جلوش بود من هم نمی توانستم بگم برید کنار من می خواهم عکس بگیرم یا فقط به یکی از آنها بگم به کشتی نگاه کن ! وگرنه من هم که بدم نمی آمد آدمی جلوش نباشه. من سوژه مد نظرم بود
    ضمن تشکر از توجه شما،
    من زیاد دیدم که دوستان در توجیه عکس هایی که گرفتند شرایط نامساعد عکاسی و یا ضعف دوربین رو به عنوان دلیلی بر عدم کیفیت یا کادر بندی یا... دونستند و اینطور کار رو توجیه کردند.
    این درسته که شما در اون شرایط خاص تونستید سریع عکس العمل نشون بدید و این عکس رو بگیرید و جای تقدیر داره. اما معنی اش این نیست که می تونید اون عکس رو در معرض دید بقیه قرار بدید و به عنوان بخشی از کارنامه عکاسی خودتون ثبت کنید. یعنی نمره کل شما رو کم می کنه.
    یک عکاس ممکنه در یک روز صدها عکس بگیره. تعداد زیادی رو به دلیل اینکه اشکال فنی داره حذف می کنه و مابقی رو هم فقط پیش خودش حفظ می کنه چون ممکنه حرف تازه ای برای گفتن نداشته باشه و یا اون سطح لازم رو بدست نیاورده باشه.
    ممکنه در طی روزها عکاسی فقط تعداد انگشت شماری عکس برای ارایه تهیه کنه. و این روش درستشه. چون با این کار به بیننده احترام می ذاره و هر چیزی رو که گرفته در معرض دیدش قرار نمی ده.
    موفق باشید.

12. این کاربر از hmdfgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

ضمن تشکر از توجه شما،
    من زیاد دیدم که دوستان در توجیه عکس هایی که گرفتند شرایط نامساعد عکاسی و یا ضعف دوربین رو به عنوان دلیلی بر عدم کیفیت یا کادر بندی یا... دونستند و اینطور کار رو توجیه کردند.
    این درسته که شما در اون شرایط خاص تونستید سریع عکس العمل نشون بدید و این عکس رو بگیرید و جای تقدیر داره. اما معنی اش این نیست که می تونید اون عکس رو در معرض دید بقیه قرار بدید و به عنوان بخشی از کارنامه عکاسی خودتون ثبت کنید. یعنی نمره کل شما رو کم می کنه.
    یک عکاس ممکنه در یک روز صدها عکس بگیره. تعداد زیادی رو به دلیل اینکه اشکال فنی داره حذف می کنه و مابقی رو هم فقط پیش خودش حفظ می کنه چون ممکنه حرف تازه ای برای گفتن نداشته باشه و یا اون سطح لازم رو بدست نیاورده باشه.
    ممکنه در طی روزها عکاسی فقط تعداد انگشت شماری عکس برای ارایه تهیه کنه. و این روش درستشه. چون با این کار به بیننده احترام می ذاره و هر چیزی رو که گرفته در معرض دیدش قرار نمی ده.
    موفق باشید.
    ببخشید یعنی عکس من اینقدر افتضاح بود !

بفرمایید این عکس را کات کردم شاید مشکل آن افراد حل شود

این هم عکسی هست که مستقیما خروجی دوربینه و ادیت نشده ( کاتش کردم )

14. 2 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

ببخشید یعنی عکس من اینقدر افتضاح بود !
    اوه هرگز.قصد جسارت نداشتم.
    بذار دیدگاه خودم رو جور دیگه ای و در مورد خودم بگم.
    من برای عکس گرفتن خیلی وسواس دارم و این طور نیست که دستم دایم روی دگمه شاتر باشه. با این همه از هر 10 شات فقط 3 تا عکس برام می مونه و بقیه به علل فنی و هنری برای همیشه حذف می شوند. از بین عکس های باقی مونده که در شرایط مختلف و از سوژه های متفاوتی گرفته شدند؛ از هر 10 عکس تنها یک عکس رو جرات دارم که به عنوان کار عکاسی ام به نمایش بگذارم. در کل یعنی از هر 100 شات فقط 3 تا عکس خوب دارم. این دیدگاه منه. شاید هم ضعف عکاسی من.
    موفق باشید

16. این کاربر از hmdfgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

ایراد مربوط به منه یا سرعت شما؟
    سلام
    عکس های شما باز میشن،عکس های آقاییs.hossein45باز نمیشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •