سلام دوستان ، نظر یادتون نره
![]()
سلام دوستان ، نظر یادتون نره
![]()
زاویه دید مناسب نیست.چون از این زاویه تصویر آدمها سیاه افتاده و با تصویر کشتی ادغام شده، ترکیب خوبی رو ایجاد نکرده.شاید اگر فقط یک نفر در انتهای سمت راست کادر بود و به کشتی نگاه می کرد بهتر می شد.
Last edited by s.hossein45; 28-08-2011 at 02:14.
سلام: دوستان چطور میشه محل قرار گرفتن نوشته ها و عکسها رو منطم کرد؟<br>
کاری نداره.ابتدا چند تا اینتر بزن تا چند سطر داشته باشی.بعد به سطر اول برو نشانگر موس هرجا باشه عکس می افته اونجا. برای عکس های بعدی برو به سطر بعد.
Last edited by hmdfgh; 28-08-2011 at 08:14.
حرف شما درست اما یک بحث سلیقه عکاس هست یک بحث هم شرایط عکاس ، تو این به اصطلاح اتوبوس تندرویی که ما بودیم آنقدر آدم جلوش بود من هم نمی توانستم بگم برید کنار من می خواهم عکس بگیرم یا فقط به یکی از آنها بگم به کشتی نگاه کن ! وگرنه من هم که بدم نمی آمد آدمی جلوش نباشه. من سوژه مد نظرم بود
ضمن تشکر از توجه شما،
من زیاد دیدم که دوستان در توجیه عکس هایی که گرفتند شرایط نامساعد عکاسی و یا ضعف دوربین رو به عنوان دلیلی بر عدم کیفیت یا کادر بندی یا... دونستند و اینطور کار رو توجیه کردند.
این درسته که شما در اون شرایط خاص تونستید سریع عکس العمل نشون بدید و این عکس رو بگیرید و جای تقدیر داره. اما معنی اش این نیست که می تونید اون عکس رو در معرض دید بقیه قرار بدید و به عنوان بخشی از کارنامه عکاسی خودتون ثبت کنید. یعنی نمره کل شما رو کم می کنه.
یک عکاس ممکنه در یک روز صدها عکس بگیره. تعداد زیادی رو به دلیل اینکه اشکال فنی داره حذف می کنه و مابقی رو هم فقط پیش خودش حفظ می کنه چون ممکنه حرف تازه ای برای گفتن نداشته باشه و یا اون سطح لازم رو بدست نیاورده باشه.
ممکنه در طی روزها عکاسی فقط تعداد انگشت شماری عکس برای ارایه تهیه کنه. و این روش درستشه. چون با این کار به بیننده احترام می ذاره و هر چیزی رو که گرفته در معرض دیدش قرار نمی ده.
موفق باشید.
ببخشید یعنی عکس من اینقدر افتضاح بود !
بفرمایید این عکس را کات کردم شاید مشکل آن افراد حل شود
این هم عکسی هست که مستقیما خروجی دوربینه و ادیت نشده ( کاتش کردم )
![]()
اوه هرگز.قصد جسارت نداشتم.
بذار دیدگاه خودم رو جور دیگه ای و در مورد خودم بگم.
من برای عکس گرفتن خیلی وسواس دارم و این طور نیست که دستم دایم روی دگمه شاتر باشه. با این همه از هر 10 شات فقط 3 تا عکس برام می مونه و بقیه به علل فنی و هنری برای همیشه حذف می شوند. از بین عکس های باقی مونده که در شرایط مختلف و از سوژه های متفاوتی گرفته شدند؛ از هر 10 عکس تنها یک عکس رو جرات دارم که به عنوان کار عکاسی ام به نمایش بگذارم. در کل یعنی از هر 100 شات فقط 3 تا عکس خوب دارم. این دیدگاه منه. شاید هم ضعف عکاسی من.
موفق باشید![]()
سلامایراد مربوط به منه یا سرعت شما؟
عکس های شما باز میشن،عکس های آقاییs.hossein45باز نمیشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)