سلام
ویندوز من بعداز پشت سر گذاشتن صفحه wellcom روی صفحه microsoft windows xp می ماند و هیچ عکس العملی نشان نمی دهد حتی چراغ هارد هم روشن نمی شود. میشه این مشکل رو بدون نصب دوباره ویندوز حل کرد.
سلام
ویندوز من بعداز پشت سر گذاشتن صفحه wellcom روی صفحه microsoft windows xp می ماند و هیچ عکس العملی نشان نمی دهد حتی چراغ هارد هم روشن نمی شود. میشه این مشکل رو بدون نصب دوباره ویندوز حل کرد.
بعد از روشن كردن سيستم دكمه F8 رو بزنيد.
از منويي كه براتون نشون داده ميشه گزينه Last Good Unknown رو انتخاب و اينتر كنيد.
شايد به اين ترتيب مشكلتون حل بشه.
![]()
اين كار رو كردم فايده نداشت.
با گزینه Safe Mode سیستم رو بالا بیارید.
اگه ویندوز بالا اومد حالا از System Restore استفاده کنید و ویندوز رو به حالت خوبش در چند روز گذشته برگردونید.
![]()
اگه دوستان جوابها رو به صورت "نقل قول" عنایت بفرمائن خیلی بهتر میشه!
حداقل متوجه میشیم چه سوالایی رو دوستان مجدد میپرسن و چه سوالایی جواب گرفته میشه!
موفق باشید.
سلام
یه سئوال مبتدیانه
برای رفتن به Safe Mode باید چی کا کرد؟
ریکاوری کنسول چیه؟اگ ممکنه کمی توضیح بدید
سلام
برای رفتن به safe mode وقتی کامپیوتر رو روشن کردید وقتی ویندوز بالا میاد کلید f8 رو بزنید یه صفحه ای میاد که چندتا گزینه داره که از اونحا میتونید safe mode و انتخاب کنید و وارد این صفحه بشید.
ریکاوری کنسول هم یه ابزاری هست برای بررسی و ترمیم فایلهای ویندوز مخصوصا وقتی که دسترسی به خود ویندوز یا safe modeرو ندارید.دارای فرمانهایی هست که با استفاده ازاونا می تونید فایلهایی رو که احتیاج به تعمیر یا نصب مجدد دارند رو از این طریق انجام بدید.برای رفتن به ریکاوری کنسول هم باید تو run بنویسیدi386\Winnt32.exe /cmdcons\:*بعد سی دی ویندوز رو قرار بدید و البته به جای ستاره اسم سی دی رامتون رو بزارید.بعد تو منوی بوت گزینه recovery console رو دارید که میتونید واردش بشید.
سلام ..يه سوال در مورد ريكاوري سيستم ..من يك سال پيش يا كمتر از يك سال هارد سيستم خودم را پارتيشن بندي كردم در اثر اين پارتيشن بندي عكس ها و فيلم هاي شخخصي خود را از دست دادم حال نرم افزار ريكاوري ماي فايل را نصب كردم هر چه قدر در مورد را ريكاوري كردم عكس ها و فيلم ها بر نگشت..(در حدود اين چند ماه , چند بار ويندوز عوض كردم .) ايا نرم افزار قوي است اين عكس ها و برنامه من را باز گرداند ...2-استاد ...ايا بعد از نصب چند سيستم عامل دوباره مي توانيم ريكاوري كنيم و برنامه ها را باز گردانيم منظورم اين است كه مثلا بعد از 2 يا 3 پيش سيستم خود را بر اثر مشكلي پارتيشن بندي كرده ايم و نرم افزار و فايل هاي شخصي از بين رفته است ايا نرم افزار قوي است كه در عرض اين مدت عكس ها را بعد از 3 سال باز گرداند .....مثل ريكاوري ماي فايل ...ممنون اگر استاد در اين مورد بيشتر توضيح دهيد .ببخشيد سوالم طولاني شد .(ممنون ميشوم اگر نرم افزاري است كه اين فايل ها را بگرداند در سايت براي دانلود قرار دهيد )..
Last edited by ushuaia; 08-05-2010 at 21:34.
سلام
تایپیک زیر رو ببینید.دوستان تو قسمت درخواست نرم افزار,نرم افزارهایی رو معرفی کردند ببینید به دردتون می خوره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمک
بعد از نصب ویندوز تو منوی پایین
علامت یه کلید میاد و میگه شما 30 روز مهلت دارید
که یه چیزیی رو فعال کنید
فکر کنم فهمیده ویندوز تقلبی هست
باید چی کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)