داش سعید قیمت ها مرامی هست یعنی طرف از تو خوشش امد میده 210 یه اگه خوشش نیومد 260.....تو همین مایه ها هست...........
من دوبی خریدم 200 تومان الان هم یکی از بچه ها میگفت تو همین مایه ها هست قیمتش
داش سعید قیمت ها مرامی هست یعنی طرف از تو خوشش امد میده 210 یه اگه خوشش نیومد 260.....تو همین مایه ها هست...........
سلام بچه ها خوبين؟يک سوال چرا بعضي بازي ها تو پي اس پي گير ميکنه بعد دستگاه خاموش ميشه فکر نکنم از رم باشه آخه خيلي از بازي ها راحت اجرا ميشه مثلا گاد اف وارو که بازي ميکنم يک جاش گير ميکنه دستگاه خاموش ميشه ممکنه بازي ناقص باشه ؟نظرتون چيه؟
سلام بچه ها همین امروز یکی برام psp قیمت کرد گفت که خود دستگاهش 198 تومانه و مموری4GBهم 47 تومانه و 8GB هم 77 تومان ودوربینش هم 70 تومانه اونیم که برام قیمت کرده از تو پایتخت قیمت گرفته الکی نبوده
دمت گرم آقا سلیم.داش سعید قیمت ها مرامی هست یعنی طرف از تو خوشش امد میده 210 یه اگه خوشش نیومد 260.....تو همین مایه ها هست...........
چرا اینقدر گرونه؟
من 360 پرمیوم گرفتم 280 تومن. psp 20 تومن اختلاف قیمت داره باهاش؟ عجــــــب
بچه هاي حرفه اي کجايين پس چرا هيچ کس جوابه منو نمي ده؟![]()
خیلی ممنون
بله بازی کردم تو psp هم همون داستانو داره هیچ فرقی با هم نمیکنن
این مرحله تو pc هم وجود داره خیلیم سخته وقت منو خیلی گرفت
الان تقریبا حدود 35 درصدشو رفتی هنوز خیلی از مرحله هاش مونده
اگه جایی گیر کردی تو همون تاپیک مخصوصش تو بازیهای کامپیوتری بپرس![]()
دوستان بازی silent hill origins رو نمیشه سیو کرد ؟
من که نتونستم ، همچین گزینه ای نداره
مشكلاتي مثل تيك زدن و از بازي خارج شدن يا هنگ كردم همه مربوط به رم ميشه
رمتون اصل هست يا تقلي
سرعت پايينه يا سرعت بالا
ببينيد مجيك گيت رو ساپورت ميكنه اگه ساپورت نكنه مشكل از رمه
در ضمن اگه رمتون تقلبي باشه از اين مشكلات زياد پيدا ميكنيد
بهتره برين پيش فروشنده و باهاش صحبت كنيد تا يه رم اصل بهتون بده و اگر هم تقلبي باشه مجيك گيت رو ساپورت كنه تا ديگه مشكلي نداشته باشين
من خودم اين مشكل رو داشتم رمم رو عوض كردم يه 8 گيگ گرفتم.تقلبيه اما درجه يك هست و هيچ مشكلي هم باهاش نداشنم
احتمال داره مثل گاد آف وار وسط بازي بشه سيو كرد
يعني هر جايي كه بخواي نميشه سيو كرد خودش مثلا در يه جاي خاصي توي يه مرحله سيو ميكنه
خود پي اسپي رو ارزون قيمت داده بهت ولي بقيه رو گرون
پي اس پي 210
رم8 گيگ 60 تومن
دوربين 55 تومن
من با اين قيمت خريدم
Last edited by mohammad_dj_kazin; 12-08-2008 at 12:17.
شاید شما نسخه ی دموش رو گرفتی؟
البته میدونی چطوری باید سیو کنی؟ بعضی جاهای دیوار یه مثلث قرمز رنگ وجود داره اونجا باید بری تا بتونی سیو کنی
داداش ميشه سيو کرد اگه دقت کني اولين محلي که ميتوني سيو کني توي لابي بيمارستان کنار پيشخون پذيرش بيمارستان سمت راست يک مثلث قرمز ميبيني روش xرو بزن سيو کن اين مثلثو تو طول بازي روي ديوارا ميبيني![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)