تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 543 از 942 اولاول ... 43443493533539540541542543544545546547553593643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,421 به 5,430 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

نزنید این حرف ها را . بابا کم کم دارم از ایرانسل نا امید می شم آخه بابا من تازه ایرانسل گرفتم اونم دائمی!!
    راستی چطوری میشه با pc از gprs استفاده کرد( راهی هست که با مرور گر کامپیوتر و با gprs به اینترنت وصل شد) آخه ایرانسل به جای 15 تومان طرح طلائی 30 تومان از من گرفت حالا من هم می خوام حسابی با دانلود کردن حالشو بگیرم.ولی خداییش سرعتش خیلی بیشتر از dial up های ماست تو 10 15 دقیقه 6-7 مگابایت دانلود کردم
    اگه گوشیت مثله من سونی اریکسونه
    از Pc cuit میتونی قسمت Network Wizard یه Coonection ایجاد کنی و وصل شی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12

شاهین جان شما تو جمع ایرانسلی شاید بهتر از ما تو جریان باشی .
    ایرانسل فکر نمیکنه با این کارایی که میکنه مشتری میپرونه ؟
    آیا واسه جذب مشتری تو آینده جز این طرحهای طلایی نسبتا کذایی برنامه ای داره ؟
    یا همین طور میخواد به پروندن مشتری ادامه بده ؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

مسعود جان و مازیار و سروش همه حق دارین. یعنی ایرانسل کیفیت بالایی توی اصفهان نداره و خوب بهانشم افتتاح نشدن شبکس.از طرفی ایرانسل خیلی بد قوله و خود همین خیلی آدما دلسرد میکنه.یعنی من حاضر بودم اصفهان هنوز افتتاح نشده بود اما ایرانسل خوش قول بود اونوقت آدم با دلگرمی ادامه میداد. البته من هنوز میگم عجله نکنید بالاخره 10 ماه فرصت زیادی نیست برای یک اپراتور.ولی خب بدقولیاش خیلی تو حال آدم میزنه...!!
    البته درسی گرفتیم و اون هم این بود که اگه اپراتور سوم بیاد دیگه نپریم بریم سیم بخریم وایسیم تا کاملا راه بیفته بعد...

راستــــــی!!! دفتر خدمات مشترکین اصفهان افتتاح شده من وقتی رفتم بسته بود ( ساعت کاریش تموم شده بود ) توش پره کاتالوگا از این چیزا بود فردا برم بار بزنم !!!
    شیشه های خوبیم داشت اگه خواستیم مسعود جان و بقیه همشهریا بریم بشکونیم ؟!!

ضمنا 2 شبه از ساعت 10 به بعد Gprsاینجا قطع میشه !!! مال چی میتونه باشه؟!
    Last edited by vahooli; 14-08-2007 at 00:31.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مسعود جان و مازیار و سروش همه حق دارین. یعنی ایرانسل کیفیت بالایی توی اصفهان نداره و خوب بهانشم افتتاح نشدن شبکس.از طرفی ایرانسل خیلی بد قوله و خود همین خیلی آدما دلسرد میکنه.یعنی من حاضر بودم اصفهان هنوز افتتاح نشده بود اما ایرانسل خوش قول بود اونوقت آدم با دلگرمی ادامه میداد. البته من هنوز میگم عجله نکنید بالاخره 10 ماه فرصت زیادی نیست برای یک اپراتور.ولی خب بدقولیاش خیلی تو حال آدم میزنه...!!
    البته درسی گرفتیم و اون هم این بود که اگه اپراتور سوم بیاد دیگه نپریم بریم سیم بخریم وایسیم تا کاملا راه بیفته بعد...

راستــــــی!!! دفتر خدمات مشترکین اصفهان افتتاح شده من وقتی رفتم بسته بود ( ساعت کاریش تموم شده بود ) توش پره کاتالوگا از این چیزا بود فردا برم بار بزنم !!!
    شیشه های خوبیم داشت اگه خواستیم مسعود جان و بقیه همشهریا بریم بشکونیم ؟!!

ضمنا 2 شبه از ساعت 10 به بعد Gprsاینجا قطع میشه !!! مال چی میتونه باشه؟!
    دست رو دلمون نذار آقا وحید که خونه. آخه ما از دولتیش خوش قولی دیدیم که بیایم از خصوصی ببینیم. دیگه این چیزا تو مملکت ما عادی شده.
    امروز یکی از فامیل های نزدیکمون رفت شمال. از صبح تا شب هر کاری کردیم نتونستیم بگیریمش.(خط دولتی داره با کد 1 که ظاهرا بهترین کده) دلمون هزار راه رفت. نکنه خدای نکرده........ اصلا هیچ بوقی شنیده نمیشد.
    اخر سر خودش زنگ زد. گفتیم چرا شمارت نمیگیره؟ آنتن نداشتی؟ گفت من که آنتنم فوله فول بوده !!!! نمیدونم چه مرگشه.
    حالا چطوری به این تی سی آی اعتماد کنیم؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شاهین جان این ایکر دوباره داره قر میاد ! چرا حال نرمالی نداره این ؟ از امروز صبح تا الان مرتب این پیغاما میده : Authentication Operation is failed due to some reason. Please try after some time.
    عملیات شناسایی انجام نشد.لطفا پس از چند دقیقه مجددا امتحان نمایید

چند دقیقه بعدم هیچ فرقی نداره !

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شاهین جان این ایکر دوباره داره قر میاد ! چرا حال نرمالی نداره این ؟ از امروز صبح تا الان مرتب این پیغاما میده : Authentication Operation is failed due to some reason. Please try after some time.

خوش به حالت که از صبح اینجوری شده.
    مال من 1 ماهه که توش نمیره.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مسعود جون ایرانسل اصفهان هنوز رسمی راه اندازی نشده...هر وقت توی سایتش زد این ایراد ها به ایرانسل وارده.
    من که اصلا این مشکلات شما رو ندارم...تنها مشکل من با ایرانسل توی پوششش هست که باور کنید کم کم یه فکرای بدی داره به ذهنم میرسه....!
    "ما هر چی می خواهیم از این ایرانسل ناامید نشیم ولی خود این ایرانسل با این کارهاش ما را ناامید می کنه ."
    کاملا همین حسو دارم!
    و با اینم موافقم که TCI قابل اعتماد تره چون ایرانسل با این بدقولی هاش حسابی آدمو کلافه میکنه...
    اگه بخواد شهرهایی مثل اصفهان و شیراز و ... رو ول کنه و همین وضع افتضاح رو ادامه بده...

a.j رو یادتونه؟میخواست نامه بفرسته و اعتراض کنه و ...؟
    توی اون لیست جشنواره شاهین خان اهواز هم هست یعنی رسمی شده.
    و جالب اینجاست که از a.j هیچ خبری نیست!

اینم وضع ما...
    یه جا تو همین انجمن بود خوندم که جنوب کشور باید از انتن های آلکاتل استفاده میشده که اون هم جا زده و حالا ایرانسل دنبال اریکسونه تا براش آنتن بزنه. فکر کنم مشکلشون این باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض كلي حقيقت

سلام آقا شاهین.خوساتم در مورد سیم کارتم سوال بپرسم.تونستید کاری بکنید؟
    در داخله شبكه ما هيچ ايرادي نداره ولي من يه درخواست برات پر كردم.
    ولي به نظر من SEnd my caller ID رو هم يه چك بكن.

به نظر شما ایرانسل میخواد جلوی Tci چی کار کنه ؟
    اون که از یه طرف هی سیم کارت واگذار میکنه ایرانسل هم که خیلی کاراش و بد قولی هاشو هم چنان ادامه میده
    خنگه این ایرانسل به جای اینکه فکر شبکه ش باشه که هر روز بهتر از دیروز باشه تا وقتی با این حجم Tci رید این حرفی واسه گفتن داشته باشه هر روز هم بدتر از دیروز میشه.
    با این ارزش افزوده هایی که هیچ کدوم اساسی کار نمیکنه
    به روز رسانی سایت و هم که کلا بی خیال شدن
    حالا جالب اينه كه ايرانسل انگار كرم داره. همش خط هارو انگولك مي كنه.
    بازي جديده ايرانسل از امروز كه من رفتم سره كار اين بود:
    مشتري بدون دليل و تازه بدهيش رو هم 7 روز پيش پرداخت كرده ولي خطش يك طرفه شده.
    آخه مگه مرض داري؟
    به خدا انقدر امروز تماس جواب دادم و مردم بدو بيرا به هم گفتن كه ديگه نمي خوام برم سره كار.
    البته از 2 روزه ديگه 5 روز مرخصي ميرم.
    گوره پدره كال سنتر.
    مخم سرويس شد.

سرويس gprs ايرانسل مجانيه؟؟
    من تا الان 4 ساعت ازش استفاده كردم ولي چيزي از اعتبار سيم كارتم كم نشده!
    آسياب به نوبت.
    يه جايي تلافيش رو سرت در مياره.

امروز از صبح با سیم کارت دایم ایرانسل در اصفهان که شماره گیری می کنم می گه حساب شما مسدود شده !! در حالی که بدهی ندارم !!
    زنگ زدم تلفن ثابت به 09351300000 و بعد از 20 دقیقه الاف شده پشت خط طرف میگه امروز شبکه در برخی شهرستانها برای سیم کارت دایمی ایراد داره و تا 48 ساعت دیگه درست میشه (شاید تازه !) !!
    حالا خود شما قضاوت کنید این شد تلفن همراه !!!!؟؟
    واقعا ..........!!!
    آره دهنم سرويس شد.
    من هماين جمله ي كزائي رو امروز زياد تكرار كردم.
    خط شما از شبكه تماس هاي خروجي مسدود شده.
    علتش هم انگولك كردن شبكه توسط مهندسين ما است.

نزنید این حرف ها را . بابا کم کم دارم از ایرانسل نا امید می شم آخه بابا من تازه ایرانسل گرفتم اونم دائمی!!
    راستی چطوری میشه با pc از gprs استفاده کرد( راهی هست که با مرور گر کامپیوتر و با gprs به اینترنت وصل شد) آخه ایرانسل به جای 15 تومان طرح طلائی 30 تومان از من گرفت حالا من هم می خوام حسابی با دانلود کردن حالشو بگیرم.ولی خداییش سرعتش خیلی بیشتر از dial up های ماست تو 10 15 دقیقه 6-7 مگابایت دانلود کردم
    گهي خياله واهي داري اي دوست !!!!

3 هفته پيش خوارم از سوئد اومده بود و اومدم براي خواهر زادمچند تا بازي دانلود كنم.
    به خياله طرح طلائي گوشي رو پر از بازي و تم كردم.
    فرداش رفتم شركت و حسابم رو چك كردم و ديدم 24000 تومان تا دسته فرو كرده به من.(طرح طلائي)
    بعد از كلي پارتي بازي برگشت.

ولي استفاده كن. شايد تونستي دهنش رو سرويس كني.
    من فقط يكي رو ديدم كه واقعا دهنه ايرانسل رو سرويس كرده بود. از بچه هاي همين جا بود. براش ريز مكالمات ميل كردم.
    باور نكردني بود 7 مگابايت ريز مكالماتش بود.
    مي دوني يعني چي؟
    حدوده 700 هزار تومان SMS زده بود.

شاهین جان شما تو جمع ایرانسلی شاید بهتر از ما تو جریان باشی .
    ایرانسل فکر نمیکنه با این کارایی که میکنه مشتری میپرونه ؟
    آیا واسه جذب مشتری تو آینده جز این طرحهای طلایی نسبتا کذایی برنامه ای داره ؟
    یا همین طور میخواد به پروندن مشتری ادامه بده ؟
    اين چيزي كه من مي بينم جديداً مشتري رو اصلا كارش رو راه نمي اندازن.
    به خدا اگه نرم افزار هايي كه در اختياره ما هست رو يكم قوي تر بكنن عمراً من يه نفر بگذارم يكمشتري ناراضي تماس رو قطع كنه.
    بچه ها به خدا به ما اجازه نمي دهند تا يك مسدوديت خيلي الكي مثل تماس بين المللي رو براي مشتري بر داريم.
    ميگن فرم براش پر كن. اگه هم بر داريم سريع اخراج مي كنن.
    طي صحبتي كه با چند تا از بچه ها داشتم به اين نتيجه رسيديم كه ايرانسل از قصد داره يه كاري مي كنه تا حجم تماس هاي مركز تماسش بالا بره.
    وگرنه بر طرف كردن مشكلات انقدر كه سخت نيست!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب بايد يه كاري كنه كه 2000 نفر الكي به 130 زنگ بزنن و پشت خط الاف بشن.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

12 درس زندگي و مقابله با نااميدي

يك متن قشنگ دستم رسيد كه دوست داشتم بگذارم تا بقيه هم بخونند.
    هر كس از اينكه من اين متن رو كه به اين جا مربوط نميشه گذاشتم ناراحت شده منو ببخشه.

همیشه سعی کن روي تمام چيزهاي عالي و شگفت انگيزي كه در زندگي ات وجود دارد تمركزکنی و هیچوقت نااميد نشوی .

شايد يك روز بد در محل كارت داشته باشي : به مردي فكر كن كه سالهاست بيکار است و شغلي ندارد.

ممكنهغصه زودگذر بودن تعطيلات آخر هفته را بخوري :به زني فكر كن كه با تنگدستيوحشتناكي روزي دوازده ساعت ، هفت روز هفته را كار ميكند تا فقط شكمفرزندانش را سير كند.

وقتيكه روابط تو رو به تيرگي و بدي ميگذارد و دچار ياس ميشوي :به انساني فكركن كه هرگز طعم دوست داشتن و مورد محبت واقع شدن را نچشيده.

وقتيماشينت خراب ميشود و تو مجبوري براي يافتن كمك ، مايلها پياده بروي :بهمعلولي فكر كن كه دوست دارد يكبار فرصت راه رفتن داشته باشد.

ممكنهاحساس بيهودگي كني و فكر كني كه اصلا براي چي زندگي ميكني ؟

شكر گذار باش .

در اينجا كساني وجود داشتند كه عمرشان آنقدر كوتاه بود كه فرصت كافي براي زندگي كردن نداشتند.

با تشكر از <<محمد جواد رشاد>> همكاره خوبم كه اين متن رو برام فرستاده
    Last edited by MTNIrancell; 14-08-2007 at 10:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •