با اون مودی که در کا پوت رو باز میکنه میتونی این کارو کنی با زدن کلید v
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
با اون مودی که در کا پوت رو باز میکنه میتونی این کارو کنی با زدن کلید v
وانت پیکان معمولی ساخته شده من برات میزارم
سوال دوم :من دارم ولی حجمش 27 mb است و خیلی طول میکشه
سوال سوم:توی همین تاپیک اگه سرچ کنی پیدا میشه به اسم masoud_bn
![]()
در بارهی سرباز ایرانی نظر نمیدید؟
اینم وانت میوه فروشی برای اقای امین گرامی ساخت اقا حامد
اینم وانت پیکان یه تغییراتی روش دادم روی بدنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=ali 08;2750729]یه سوال چه شکلی میشه چراغ ماشین ها رو وقتی ازشون پیاده میشی خاموش کنی؟[/]quote]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by king of the kings; 02-08-2008 at 19:28.
پست قبلی خراب شد این درسته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مکس پین دارم ولی برای Player نیست. برای مردم تو شهره. لینک دانلودش تو همین تاپیک هست.به خاطر اسكين هيتمن كه گذاشتين ممنون. كسي اسكين مكس پين نداره؟ اگه بذاره ممنون ميشم.![]()
1- وانت پیکان معمولی قبلا ساخته شده. لینکش تو همین تاپیک باید باشه.چند تا سوال داشتم امیدوارم به آنها هر چه زودتر جواب داده شود.
1. آیا کسی وانت پیکان معمولی را میتونه بسازه؟ اگر نمیتونه آیا وانت میوه فروش را داره؟
2.آیا کسی آسفالت جدید برای کل بازی داره؟
3.آیا کسی زن با حجاب برای بازی داره؟
4. کسی میتونه تا کسی سبز پژو 405 را بسازه؟
ببخشید که سوالاتم اینقدر زیاد بود.![]()
2- آسفالت های بازی توی تقریبا بیشتر از 100 فایل هستش. بعضی نقطه های شهر آسفالت خوبی داره. کافیه تکسچر اون نقطه ها رو با MED پیدا کنی و جایگزین آسفالتهای خراب بکنی.
3- زن با روسری میشه ساخت اما با چادر نمیشه چون ما تو GTA چیزی به اسم حرکت با باد نداریم. تو MAYA و 3Dmax فکر کنم بهش Cloth میگن. یعنی حرکت یک چیزی مثل لباس تحت شرایط و محیط. اگر چادر سر یک کارکتر بکنیم خیلی خیلی مصنوعی میشه و حالتی مثل استوانه پیدا میکنه که خیلی خشکه.
4- این که دیگه برای محمد رضا و مجید کاری نداره.
کلید تشکر...خیلی ممنون
من که درست کردم. عکسش رو ندیدید.4. کسی میتونه تا کسی سبز پژو 405 را بسازه؟
ممنون، من فایل رو دانلود کردم، توی توضیحات نوشته:
Just copy all files from "file" folder into your CLEO folder in gta sanandreas directory
میشه بگین که کجا باید بریزم؟ چون فولدر CLEO نداریم..!
سلام
من یه پچ enb دانلود کردم که مال کارت گرافیک قدیمی و دارکت 8 هست اما وقتی میرم تو بازی و از خونه میرم بیرون همه چیز محو میشه چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. یادمه یکی کل تنظیمات enb رو ترجمه کرده بود اونو میشه بزارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)