آقا من فقط با سرور شاتل میتونم یکم بازی کنم اونم بعد از چند دقیقه میاد بیرون چون پینگم بالا میره چی کار کنم؟در ضمن بقیه سرورها هم یا sxeیاanti cheatمیخوان اینارو dlمیکنک و میریزم ولی از بازی میپره بیرون ارور visual c++ میده.
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
آقا من فقط با سرور شاتل میتونم یکم بازی کنم اونم بعد از چند دقیقه میاد بیرون چون پینگم بالا میره چی کار کنم؟در ضمن بقیه سرورها هم یا sxeیاanti cheatمیخوان اینارو dlمیکنک و میریزم ولی از بازی میپره بیرون ارور visual c++ میده.
یه عکس از اخطار بذار برامون تا ببینیم چه مرگشه درمورد پینگ هم شاید از isp که ازشون اکانت رو گرفتی باشه که پینگت هی بالا میره باهاشون درمیان بزار
بردیا جون شما عکس رو گزاشتی چرا این خطار رو درگ نکردی بالا شما مپ یا نسخه کانتر شما دستکار شده هست یا مپ دانلود کردی درسته یا نه؟
چون همین اخطار رو بنده و چند تن از دوستان مواجه شدن یکیشون عین خودم مشکل مپ داشت شما هم گه دقت کنی در اخر نوشته اخطار رو مربوطه به مپ ها هست اگه مپهای اورجینالش رو داری بریز اگه نداری فردا برات اپ میکنم اگه دقت کنی نوشته
اخطار در بازی : ممکن است این سری غ=فایلها در بازی نابود یا اصلاح شده باشند
مپ های خطاری در بالا که مشاهده میکنیم
de_nuke
de_dust2
de_train
در اخر به احتمال زیاد در نقشه های دیگر هم با مشکل اینجوری مواجه بشی مانند infernoo or aztec که بیشترین بازی رهرو به خود اختصاص میدهند
من کانترو از سی دی ریختم نمیدونم دستکاری شده یا نه!!!! حالا این مپا رو چی کار کنم؟؟
دوستان اگر شاتل نرید بهتره
مدیر هاش کم دارن![]()
خب دوست عزیز این مپ هارو کپی کن تو پوشه cstrike در پوشه maps ابعد برو تو یه سرور که درحال بازی کردن دریکی از این سه مپ هستند اگهاخطار باز اومد بازم یه عکس برام بزار ضمنا" وقتی مپ هارو ریختی تو جای که گفتم برو تو بازی ببین تغیری در مپ میبینی بفرض مثل نقشه de_dust یا de_train برو و جواب رو بهم بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با کانتر کاندیشن زیرو میشه به صورت لن بازی کرد؟؟؟؟؟؟
شاتل همش چیت دارن ادم نمیتونه واقعی با کسای دیگه بازی کنه دیروز یه یکی با نیک نیم افشاتره کدهای رو میزد حال انسان رو میگرفت شمنا" بردیا مشکلت حل شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)