تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 543 از 827 اولاول ... 43443493533539540541542543544545546547553593643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,421 به 5,430 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

بازى‌ با صباباترى‌ فعلاً‌ لغو شد فولاد- استقلال، جمعه‌ به‌ جاى‌ چهارشنبه ‌

پس‌ از اينکه‌ مسئولان‌ و مربيان‌ باشگاه‌ استقلال‌ به‌ زمان‌ اعلام‌ شده‌ سازمان‌ ليگ‌ جهت‌ برگزارى‌ ديدار با فولاد خوزستان‌ اعتراض‌ نموده‌ و مدعى‌ شدند در ساعت‌ 30/15 دقيقه‌ روز چهارشنبه‌ که‌ اوج‌ گرماى‌ شهر اهواز مى‌باشد به‌ مصاف‌ حريف‌ خود نخواهند رفت، مسئولان‌ سازمان‌ ليگ‌ روز گذشته‌ در جلسه‌اى‌ در محل‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ براى‌ چندمين‌ بار زمان‌ بازى‌ را تغيير دادند به‌ طورى‌ که‌ طبق‌ برنامه‌ جديد مدافع‌ عنوان‌ قهرمانى‌ به‌ جاى‌ چهارشنبه، روز جمعه‌ رأس‌ همان‌ ساعت‌ 30/15 دقيقه‌ در ورزشگاه‌ نفت‌ اهواز با فولاد ديدار خواهد کرد.
    البته‌ با اين‌ وضعيت‌ ديدار استقلال‌ و صباباترى‌ در هفتة‌ پنجم‌ ليگ‌ که‌ قرار بود روز يکشنبه‌ هفته‌ آينده‌ برگزار شود به‌ صورت‌ موقت‌ لغو شد تا در جلسه‌ آتى‌ سازمان‌ ليگ‌ زمان‌ اين‌ بازى‌ تعيين‌ و اعلام‌ شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

عضو هيأت‌مديره‌ استقلال: وزارت‌ رفاه‌ ديگر باشگاهدارى‌ نمى‌کند!

هاشم‌ يکه‌زارع‌ عضو هيأت‌مديره‌ باشگاه‌ استقلال‌ ديروز در مصاحبه‌اى‌ گفت: با تغيير و تحولات‌ صورت‌ گرفته‌ در کادر مديريتى‌ وزارت‌ رفاه، استقلال‌ مجدداً‌ در بلاتکليفى‌ قرار گرفت‌ تا جايى‌ که‌ حتى‌ مشخص‌ نيست‌ وزير جديد حاضر به‌ باشگاهدارى‌ باشد يا خير.
    وى‌ ادامه‌ داد: تا مشخص‌ شدن‌ سياست‌ وزير جديد حتى‌ امکان‌ انتخاب‌ مديرعامل‌ باشگاه‌ ميسر نيست‌ و نمى‌توان‌ در خصوص‌ وضعيت‌ آينده‌ استقلال‌ اظهارنظر کرد.
    زارع‌ خاطرنشان‌ کرد: البته‌ به‌ نظر من‌ اين‌ بلاتکليفى‌ تا اعمال‌ سياست‌ جديد اجتناب‌ناپذير است‌ و براى‌ پيشبرد اهداف‌ استقلال‌ منتظر مشخص‌ شدن‌ اهداف‌ و برنامه‌هاى‌ وزير جديد بمانيم.
    عضو هيأت‌مديره‌ در پايان‌ هم‌ گفت: طبق‌ آيين‌نامه‌ وزير رفاه‌ رئيس‌ مجمع‌ استقلال‌ است‌ که‌ باتوجه‌ به‌ اين‌ مسئله‌ هم‌اکنون‌ يوسف‌پور جايگزين‌ کاظمى‌ شده‌ است.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دنيزلى‌ ليست‌ اخراجى‌ها را تکذيب‌ کرد!

پس‌ از شکست‌ پرسپوليس‌ در فينال‌ جام‌حذفى‌ مقابل‌ سپاهان‌ خبر اخراج‌ چهار بازيکن‌ توسط‌ دنيزلى‌ به‌ گوش‌ مى‌رسيد که‌ نام‌ اين‌ چهار بازيکن‌ در نشريات‌ چاپ‌ شد. سرمربى‌ پرسپوليس‌ در اين‌ خصوص‌ گفت: اسامى‌ بازيکنانى‌ که‌ به‌ عنوان‌ اخراجى‌ از قول‌ من‌ در مطبوعات‌ منتشر شده‌ صحيح‌ نيست‌ چرا که‌ هنوز در اين‌ رابطه‌ نام‌ بازيکنان‌ اخراجى‌ را اعلام‌ نکرده‌ام.
    وى‌ ادامه‌ داد: اين‌ موضوع‌ که‌ قرار است‌ چند بازيکن‌ تيم‌ را اخراج‌ کنم‌ صحت‌ دارد ولى‌ هنوز اين‌ بازيکنان‌ را به‌ طور دقيق‌ مشخص‌ نکرده‌ام‌ و اکنون‌ در حال‌ بررسى‌ اوضاع‌ تيم‌ هستم‌ ولى‌ تا چند روز آينده‌ نام‌ اخراجى‌ها را اعلام‌ خواهم‌ کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

اولتيماتوم‌ سازمان‌ ليگ‌ به‌ استقلال‌ به‌ اهواز نرويد، جريمه‌ و محکوم‌ مى‌شويد

پس‌ از اينکه‌ باشگاه‌ استقلال‌ اعلام‌ کرد به‌ هيچ‌ وجه‌ در ماه‌ مبارک‌ رمضان‌ قبل‌ از افطار به‌ ميدان‌ نخواهد رفت‌ مسئولان‌ سازمان‌ ليگ‌ به‌ تيم‌ قهرمان‌ ليگ‌ در خصوص‌ عدم‌ حضور احتمالى‌ مقابل‌ فولاد اولتيماتوم‌ دادند.
    بنا بر اعلام‌ آلبرت‌ گريگوريان‌ معاون‌ سازمان‌ ليگ‌ در صورتى‌ که‌ آبى‌پوشان‌ طبق‌ برنامه‌ تصويب‌ شده‌ روز جمعه‌ به‌ مصاف‌ فولاد نروند اين‌ تيم‌ طبق‌ قوانين‌ با محکوميت‌ مواجه‌ شده‌ و نتيجه‌ سه‌ بر صفر به‌ سود تيم‌ اهوازى‌ اعلام‌ مى‌شود ضمن‌ اينکه‌ جريمه‌ نقدى‌ نيز براى‌ تهرانى‌ در نظر گرفته‌ خواهد شد.
    وى‌ در پايان‌ گفت: اميدوارم‌ مديران‌ باشگاه‌ استقلال‌ با سنجيدن‌ شرايط‌ موجود بهترين‌ تصميم‌ را گرفته‌ و اوضاع‌ را بحرانى‌تر ننمايند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

عليرغم‌ تلاش‌هاى‌ فراوان‌ آرى‌هان‌ ايران- کامرون‌ برگزار نمى‌شود

ايران- کامرون، ديدارى‌ است‌ که‌ بر اساس‌ شايعات‌ قرار است‌ در آذرماه‌ برگزار شود اما مسئول‌ کميته‌ بين‌الملل‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ برگزارى‌ اين‌ بازى‌ را تکذيب‌ مى‌کند.
    حسن‌ غفارى‌ مى‌گويد: تاکنون‌ صحبتى‌ مبنى‌ بر برگزارى‌ ديدار دوستانه‌ ايران‌ و کامرون‌ نشده‌ است. اينکه‌ عده‌اى‌ مى‌گويند اين‌ مسابقات‌ لغو شده، صحت‌ ندارد چرا که‌ اصلاً‌ قرار نبود چنين‌ ديدارى‌ برگزار شود. وى‌ در خصوص‌ اينکه‌ کيومرث‌ هاشمى‌ برگزارى‌ اين‌ مسابقه‌ را تأييد کرده‌ است، اظهار داشت: از اين‌ موضوع‌ اطلاعى‌ ندارم. طبق‌ برنامه‌اى‌ که‌ در اختيار ماست‌ تنها 2 ديدار دوستانه‌ در تورنمنت‌ اردن‌ و 2 ديدار رسمى‌ با چين‌ تايپه‌ و کره‌ جنوبى‌ در دستور کار قرار دارد.
    غفارى‌ تأکيد کرد: در صورتى‌ که‌ قرار باشد ايران‌ و کامرون‌ ديدار دوستانه‌اى‌ برگزار کنند البته‌ بايد از طريق‌ روابط‌ بين‌الملل‌ هماهنگى‌هاى‌ لازم‌ انجام‌ شود که‌ تاکنون‌ چنين‌ اتفاقى‌ نيفتاده‌ است!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

کاويانپور خواستار حق‌ و حقوق‌ خود از کايزرى‌ شد

حامد کاويانپور بازيکن‌ ايرانى‌ تيم‌ کايزرى‌ که‌ روز جمعه‌ با مثبت‌ بودن‌ تست‌ دوپينگش‌ از باشگاه‌ کايزرى‌ اسپور ترکيه‌ اخراج‌ شد خواهان‌ حق‌ و حقوق‌ خودش‌ از باشگاه‌ ترکيه‌اى‌ شده‌ است. کاويانپور براى‌ دريافت‌ حق‌ و حقوق‌ خود وکيل‌ مجربى‌ را در ترکيه‌ استخدام‌ کرده‌ است.
    همچنين‌ او مدعى‌ شده‌ است‌ که‌ از مواد ممنوعه‌اى‌ که‌ به‌ عنوان‌ ماده‌ نيروزا شناخته‌ شده‌ اطلاعى‌ نداشته‌ است‌ و به‌ همين‌ علت‌ خواهان‌ تخفيف‌ در حکم‌ اعلام‌ شده‌ است.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نکونام: بازى‌ کردن‌ در لاليگا برايم‌ راحت‌ است!

زودتر از آنچه‌ که‌ تصورش‌ را مى‌کرديم، جواد نکونام‌ توانست‌ خودش‌ را به‌ مربى‌ اوساسونا تحميل‌ کند تا اولين‌ حضور نود دقيقه‌اى‌ خود را مقابل‌ سلتاويگو تجربه‌ کند. جواد اميدوار است‌ در هفته‌هاى‌ آينده‌ نيز در ترکيب‌ اوساسونا قرار گيرد.
    براى‌ اولين‌ بار توانستى‌ 90 دقيقه‌ در لاليگا بازى‌ کني، نظرت‌ در مورد بازى‌ با سلتاويگو چيست؟
    از انتخاب‌ لاليگا و تيم‌ اوساسونا خوشحال‌ هستم‌ و از فوتبال‌ در لاليگا لذت‌ مى‌برم. تيم‌ بسيار خوبى‌ داريم‌ که‌ در آن‌ احساس‌ تنهايى‌ نمى‌کنم. تجربه‌ اولين‌ بازى‌ در لاليگا برايم‌ جذاب‌ بود. خيلى‌ راحت‌ بودم‌ و احساس‌ کردم‌ به‌ راحتى‌ مى‌توانم‌ در اين‌ ليگ‌ بازى‌ کنم.
    مثل‌ اينکه‌ سلتاويگو، تيم‌ ضعيفى‌ در لاليگا است؟
    به‌ هيچ‌ وجه، آمار جالبى‌ بگويم، اوساسونا از بدو تأسيس‌ تا به‌ حال‌ در زمين‌ سلتاويگو برنده‌ نشده‌ بود.
    چرا کارت‌ زرد گرفتي؟
    بازى‌ جنجالى‌ بود و در وسط‌ زمين‌ تقريباً‌ بزن‌ بزن‌ راه‌ افتاده‌ بود. اما من‌ تکل‌ زدم‌ که‌ داور براى‌ آرام‌ کردن‌ بازى‌ به‌ من‌ اخطار داد البته‌ مى‌توانست‌ کارت‌ ندهد.
    چقدر اميدوارى‌ تا در بازيهاى‌ آينده‌ اوساسونا هم‌ به‌ طور ثابت‌ در ترکيب‌ قرار گيري؟
    همه‌ چيز به‌ خودم‌ بستگى‌ دارد، از خوش‌شانسى‌ام‌ مربى‌ تيم‌ هم‌ از نحوه‌ کارم‌ راضى‌ است‌ و به‌ من‌ فرصت‌ مى‌دهد تا خودم‌ را نشان‌ دهم. من‌ از لحظه‌ لحظه‌هايى‌ که‌ به‌ من‌ مى‌دهد به‌ خوبى‌ استفاده‌ مى‌کنم.
    چه‌ زمانى‌ فهميدى‌ که‌ در بازى‌ با سلتاويگوفيکس‌ هستي؟
    از ابتداى‌ هفته‌ مربى‌ تيم‌ با من‌ صحبت‌ کرد و حتى‌ براى‌ حضور در ترکيب‌ ثابت‌ تيم‌ هم‌ تمرين‌ مى‌کردم. قبل‌ از بازى‌ هم‌ زيگاندا گفت: «جواد خيالم‌ از تو راحت‌ است‌ برو بازى‌ خودت‌ را بکن»
    نظرت‌ در مورد زيگاندا چيست؟
    مربى‌ بسيار خوبى‌ است‌ و در اين‌ مدت‌ کوتاه‌ چيزهاى‌ زيادى‌ از او ياد گرفته‌ام‌ که‌ تا به‌ حال‌ نمى‌دانستم. او آدم‌ صبورى‌ است‌ و براى‌ بازيکن‌ حرمت‌ بسيارى‌ قائل‌ است‌ چيزى‌ که‌ کمتر مربى‌ در اروپا براى‌ بازيکن‌ قائل‌ مى‌شود.
    بازى‌ در نيوکمپ‌ لذت‌ بخش‌تر بود يا 90 دقيقه‌ حضور در ترکيب‌ اوساسونا؟
    شخصاً‌ بازى‌ در نيوکمپ‌ را بيشتر دوست‌ دارم‌ و آن‌ بازى‌ را هيچ‌ وقت‌ فراموش‌ نمى‌کنم، اما حضور نود دقيقه‌ در بازى‌ باسلتاويگو هم‌ جذابيت‌ خودش‌ را داشت.
    در بازى‌ با ترابوزن‌ اسپور هم‌ فيکس‌ هستي؟
    اميدوارم، صعود اوساسونا تقريباً‌ قطعى‌ شده‌ است‌ و فکر مى‌کنم‌ زيگاندا اين‌ فرصت‌ را به‌ من‌ بدهد تا در اين‌ ديدار هم‌ بازى‌ کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

سامره، مورد توجه‌ قلعه‌نوعى ‌

هنگامى‌ که‌ اسامى‌ مدعوين‌ به‌ تيم‌ملى‌ براى‌ جدال‌ با کره‌ جنوبى‌ و سوريه‌ اعلام‌ شد و اثرى‌ از نام‌ «على‌ سامره» در آن‌ نبود، شايعه‌ شد که‌ امير قلعه‌نوعى‌ اعتقادى‌ به‌ اين‌ بازيکن‌ نداشته‌ و بنا بر دلايلى‌ نمى‌خواهد او را به‌ جمع‌ ملى‌پوشان‌ فرا بخواند، اما ظاهراً‌ سرمربى‌ تيم‌ملى‌ تفکرات‌ ديگرى‌ در سر خود مى‌پروراند و اتفاقاً‌ استفاده‌ از سامره‌ را در دستور کار خودش‌ نيز قرار خواهد داد.
    بر اساس‌ شنيده‌هاى‌ ما قلعه‌نوعى‌ بزودى‌ فيلم‌ آخرين‌ بازيهاى‌ سامره‌ در امارات‌ را خواهد ديد و در صورتيکه‌ اين‌ بازيکن‌ نظر مساعد وى‌ را جلب‌ کرد، نام‌ او را در فهرست‌ مردان‌ منتخب‌ قرار خواهد داد. البته‌ برخى‌ معتقدند احتمال‌ دارد سامره‌ هم‌ براى‌ بازى‌ با تايوان‌ به‌ تيم‌ملى‌ دعوت‌ شود اما احتمال‌ وقوع‌ چنين‌ اتفاقى‌ بسيار بعيد به‌نظر مى‌رسد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

تير پرسپوليس‌ به‌ سنگ‌ خورد! تأکيد فدراسيون: مدارک‌ عمادرضا قانونى‌ است ‌

مسئول‌ ثبت‌ قراردادهاى‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ درخصوص‌ قرارداد عمادرضا ملى‌پوش‌ عراقى‌ با تيم‌ سپاهان‌ اصفهان‌ اعلام‌ کرد: قرارداد عمادرضا با سپاهان‌ هيچ‌ مشکل‌ قانونى‌ ندارد و حضور اين‌ بازيکن‌ در ترکيب‌ سپاهان‌ امرى‌ طبيعى‌ است.
    آلبرت‌ گريگوريان‌ افزود: نمى‌دانم‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ به‌ دنبال‌ چيست، با اين‌ حال‌ به‌ عنوان‌ کسى‌ که‌ سال‌ها مسئوليت‌ ثبت‌ قرارداد بازيکنان‌ را به‌عهده‌ دارم‌ بايد بگويم‌ که‌ مدارک‌ عمادرضا در فدراسيون‌ موجود است‌ و لوکا به‌طور قانونى‌ در بازى‌هاى‌ فينال‌ جام‌حذفى‌ اين‌ بازيکن‌ را به‌ ميدان‌ فرستاده‌ است. گفتنى‌ است‌ که‌ تنها شاکى‌ عمادرضا باشگاه‌ فولاد خوزستان‌ بود که‌ رضائيان‌ نيز از شکايت‌ باشگاه‌ صرفنظر کرد.
    گريگوريان‌ در پايان‌ گفت: من‌ روز پنجشنبه‌ براى‌ اينکه‌ کارت‌ Itc اولادى‌ برسد تا ساعت‌ 15 در فدراسيون‌ حضور داشتم‌ و کمال‌ همکارى‌ را با باشگاه‌ پرسپوليس‌ به‌ عمل‌ آوردم‌ اما حالا آنها دستمزد تلاش‌ ما را با وارد ساختن‌ اين‌ چنين‌ اتهاماتى‌ جبران‌ مى‌کنند که‌ واقعاً‌ جاى‌ تأسف‌ دارد.

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض برنامه رقابت هاي فرداشب ليگ قهرمانان اروپا

سرويس فوتبال جهان ايپنا: برنامه رقابت هاي فرداشب ليگ قهرمانان اروپا به شرح زير است:
    گروه A
    لفسکي صوفيه – چلسي
    وردربرمن – بارسلونا
    گروه B
    اسپارتاک مسکو – اسپورتينگ ليسبون
    اينترميلان – بايرن مونيخ
    گروه C
    بوردو – آيندهوون
    ليورپول – گالاتاسراي
    گروه D
    شاختار دونتسک – المپياکوس
    والنسيا - رم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •