تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 543 از 755 اولاول ... 43443493533539540541542543544545546547553593643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,421 به 5,430 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با نرم افزاری که نوشته بود P50 ریستش کردم. ریست کانترش هم نوشته شد صفر.
    البته با اون نرم افزار روسی هم چند بار تلاش کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.
    همچنان پیغام خطا ظاهر میشه.
    البته یه مسئله اینکه وقتی 3 روز باهاش کار نمیکنم و روشنش میکنم. برای پرینت 1 یا 2 برگ درست کار میکنه. بعد از اون دوباره 2 چراغ شروع به چشمک زدن میکنن.
    اون 1 و 2 برگی هم که میگیره با کیفیت خوب نمیگیره و میشه گفت خطوط نازک داخلش میندازه.
    یکی از دلایلی که خطای دوچراغ میده پر شدن کانتر مخزن ضایعات هست و ریست باعث صفر شدن اون کانتر میشه. بنابراین ممکنه مشکل دیگه ای باشه و اون خطا بده.
    البته این که میگید هرازچندگاهی خودبخود درست میشه جای تامل داره.
    البته اگر مخزن ضایعات وصل نکرده باشید، ریست تنها و عدم سرویس می تونه باعث مرگ پرینتر بشه. چون جوهر ضایعات سرریز می کنه و می تونه برد اصلی رو بسوزونه.
    لطفا لینک یا عکس از اون نرم افزار بذارید (اون قسمتی که ریست کردید) تا ببینم به روش درست انجام شده یا نه.
    اگر به درستی انجام شده باشه و مشکل پابرجا باشه،‌باید تا قضیه حادتر نشده به تعمیرگاه ببریدش تا تعمیر بشه.
    موفق باشید

2. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه S@B@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوست من
    اگر چراغ روی دستگاه چشمک زن شده، لطفا تعداد چشمک هاش رو اینجا بگید، و یا کد خطایی که در کامیوتر اعلام می کنید اینجا بگید.
    ممنونم
    سلام ممنون که توجه کردین.....آره چشمک زن شده درب قسمت تانک رنگ رو هم باز میکنم تانک وسطی چشمک میزنه .......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یکی از دلایلی که خطای دوچراغ میده پر شدن کانتر مخزن ضایعات هست و ریست باعث صفر شدن اون کانتر میشه. بنابراین ممکنه مشکل دیگه ای باشه و اون خطا بده.
    البته این که میگید هرازچندگاهی خودبخود درست میشه جای تامل داره.
    البته اگر مخزن ضایعات وصل نکرده باشید، ریست تنها و عدم سرویس می تونه باعث مرگ پرینتر بشه. چون جوهر ضایعات سرریز می کنه و می تونه برد اصلی رو بسوزونه.
    لطفا لینک یا عکس از اون نرم افزار بذارید (اون قسمتی که ریست کردید) تا ببینم به روش درست انجام شده یا نه.
    اگر به درستی انجام شده باشه و مشکل پابرجا باشه،‌باید تا قضیه حادتر نشده به تعمیرگاه ببریدش تا تعمیر بشه.
    موفق باشید

درست میفرمایید. من مخزن ضایعات رو دستگاهم نصب نکردم.
    نرم افزار ریست رو از این آدرس گرفتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دست گلتون درد نکنه
    خیلی لطف میکنید به خدا که کار مردم رو راه میندازید.
    خدا انشاالله همیشه کار شماها رو راه بندازه. اینجا همتون هر چی که بلد هستید به مردم کمک میکنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام ممنون که توجه کردین.....آره چشمک زن شده درب قسمت تانک رنگ رو هم باز میکنم تانک وسطی چشمک میزنه .......
    سلام
    خواهش می کنم، لطفا تعداد چشمک ها و یا کدی که در کامپیوتر اعلام می کنه رو بگید.
    کارتریجا شارژی هست یا کارتریجای اصلی؟
    ممنونم
    درست میفرمایید. من مخزن ضایعات رو دستگاهم نصب نکردم.
    نرم افزار ریست رو از این آدرس گرفتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دست گلتون درد نکنه
    خیلی لطف میکنید به خدا که کار مردم رو راه میندازید.
    خدا انشاالله همیشه کار شماها رو راه بندازه. اینجا همتون هر چی که بلد هستید به مردم کمک میکنید.
    سلام دوست عزیز
    شما لطف دارید
    نرم افزار ریست که درسته،‌اگر روشش هم درست انجام شده باشه،‌کانتر ریست میشه، بنابرایناحتمالا مشکل از اون نیست.
    اما داخل پرینتر و کف اونو چک کنید که جوهر جاری نشده باشه، در این صورت احتمال خطر هست برای دستگاه.
    و اگر ارور باز هم ادامه داشته باشه باید سرویس های اساسی تری بشه که شاید خیلی قابل توصیف نباشه و باید به تعمیرکار مراجعه کنید.
    حتما داخل دستگاه رو چک کنید و حتما مکخزن ضایعات نصب کنید.
    موفق باشید

6. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    خواهش می کنم، لطفا تعداد چشمک ها و یا کدی که در کامپیوتر اعلام می کنه رو بگید.
    کارتریجا شارژی هست یا کارتریجای اصلی؟
    ممنونم

سلام دوست عزیز
    شما لطف دارید
    نرم افزار ریست که درسته،‌اگر روشش هم درست انجام شده باشه،‌کانتر ریست میشه، بنابرایناحتمالا مشکل از اون نیست.
    اما داخل پرینتر و کف اونو چک کنید که جوهر جاری نشده باشه، در این صورت احتمال خطر هست برای دستگاه.
    و اگر ارور باز هم ادامه داشته باشه باید سرویس های اساسی تری بشه که شاید خیلی قابل توصیف نباشه و باید به تعمیرکار مراجعه کنید.
    حتما داخل دستگاه رو چک کنید و حتما مکخزن ضایعات نصب کنید.
    موفق باشید
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    همیشه پیروز باشید

8. این کاربر از ardal_2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من پرینتر canon ip4700 رو بیشتر از یک ساله که خودم شارژ میکنم و استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشته. اما این سری که شارژ کردم دو تا دی وی دی باهاش پرینت زدم دیدم اصلا رنگها اون شارپنس گذشته رو ندارند و خیلی مات هستند. بعدش چند روز دیگه باز خواستم رو کاغذ چاپ بزنم دیدم دیگه کلا نمیزنه و ارور B200 میده. چراغ سبز (پاور) و چراغ نارنجی هم یک در میون با هم چشمک میزنن. حتی نمیشه هد کلین هم نکرد. یعنی هد کلین که میزنم باز اون ارور B200 رو میده. تو نت خیلی سرچ کردم همه گفته بودن مشکل این ارور از هد و کارتریجه. ولی نگفته بودن دقیقا باید چیکار کرد. الان هد رو درآوردم با سرنگ کمی الکل ریختم بعد گذاشتم رو دستمال کاغذی از نازلش کم کم بیرون میاد تا شستشو داده بشه. نمیدونم اصلا کار درستی کردم یا نه. ولی تنها راهی بود که به ذهنم رسید.
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من پرینتر canon ip4700 رو بیشتر از یک ساله که خودم شارژ میکنم و استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشته. اما این سری که شارژ کردم دو تا دی وی دی باهاش پرینت زدم دیدم اصلا رنگها اون شارپنس گذشته رو ندارند و خیلی مات هستند. بعدش چند روز دیگه باز خواستم رو کاغذ چاپ بزنم دیدم دیگه کلا نمیزنه و ارور B200 میده. چراغ سبز (پاور) و چراغ نارنجی هم یک در میون با هم چشمک میزنن. حتی نمیشه هد کلین هم نکرد. یعنی هد کلین که میزنم باز اون ارور B200 رو میده. تو نت خیلی سرچ کردم همه گفته بودن مشکل این ارور از هد و کارتریجه. ولی نگفته بودن دقیقا باید چیکار کرد. الان هد رو درآوردم با سرنگ کمی الکل ریختم بعد گذاشتم رو دستمال کاغذی از نازلش کم کم بیرون میاد تا شستشو داده بشه. نمیدونم اصلا کار درستی کردم یا نه. ولی تنها راهی بود که به ذهنم رسید.
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
    سلام دوست عزیز
    ارور B200 مربوط میشه به ولتاژ غیرعادی هد چاپ
    راه حل ایناست:
    1) Head contact pin condition of the carriage unit
    2) Cable connection (especially the carriage FFC)
    3) Part replacement:
    - Print head and logic board
    (Replace them at the same time.)
    - Power supply unit
    - Carriage unit
    یعنی یا ارتباط کنتاکت ها با هد به درستی برقرار نمیشه که باید چک کنید و با الکل یا اسپری ناهید تمیز کنید. (احتمالا این مورد نیست!)
    یا کابل ارتباطی مشکل پیدا کرده که اگر می تونید بازش کنی و با مولتی متر تست کنید. (اگر بلد نیستید بازش نکنید!)
    یا هد و برد لجیک رو باید همزمان عوض کنید. (به عبارتی یه پرینتر نو بخرید!)
    یا منبع تغذیه مشکل دار شده که باید باز بشه و با مولتی متر زیر بار نامی تست بشه.
    و یا کرییج یا کالسکه هد مشکل دار شده و باید عوض بشه.
    موفق باشید

11. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ارور B200 مربوط میشه به ولتاژ غیرعادی هد چاپ
    راه حل ایناست:
    1) Head contact pin condition of the carriage unit
    2) Cable connection (especially the carriage FFC)
    3) Part replacement:
    - Print head and logic board
    (Replace them at the same time.)
    - Power supply unit
    - Carriage unit
    یعنی یا ارتباط کنتاکت ها با هد به درستی برقرار نمیشه که باید چک کنید و با الکل یا اسپری ناهید تمیز کنید. (احتمالا این مورد نیست!)
    یا کابل ارتباطی مشکل پیدا کرده که اگر می تونید بازش کنی و با مولتی متر تست کنید. (اگر بلد نیستید بازش نکنید!)
    یا هد و برد لجیک رو باید همزمان عوض کنید. (به عبارتی یه پرینتر نو بخرید!)
    یا منبع تغذیه مشکل دار شده که باید باز بشه و با مولتی متر زیر بار نامی تست بشه.
    و یا کرییج یا کالسکه هد مشکل دار شده و باید عوض بشه.
    موفق باشید
    آقا خیلی ممنون از پاسختون
    همونطور که گفته بودم با الکل نازل رو شستشو دادم و اون ارور رفع شد. چهار پنج بار هد کلین و دیپ هد کلین کردم. پترن تست رو که پرینت میگیرم PGBK اکی شده. Yellow هم اکی هست ولی Cyak و کمی هم Magenta و Bk اوضاعشون خوب نیست و خط خطی هستن. الان باز دارم دوباره این 3 تا رو نازلشو با الکل شستشو میدم ببینم چی میشه.
    ممنون از راهنماییتون.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آقا خیلی ممنون از پاسختون
    همونطور که گفته بودم با الکل نازل رو شستشو دادم و اون ارور رفع شد. چهار پنج بار هد کلین و دیپ هد کلین کردم. پترن تست رو که پرینت میگیرم PGBK اکی شده. Yellow هم اکی هست ولی Cyak و کمی هم Magenta و Bk اوضاعشون خوب نیست و خط خطی هستن. الان باز دارم دوباره این 3 تا رو نازلشو با الکل شستشو میدم ببینم چی میشه.
    ممنون از راهنماییتون.
    الحمدلله.
    من الکل رو پیشنهاد نمی کنم، مایع مخصوص هد بازکن هست. البته اگر ندارید شاید گزینه بهتری از الکل نباشه!
    از چه جوهری استفاده می کنید؟
    ممنونم

14. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا کلا اکی شد.
    مایع هد باز کن نداشتم دیگه با الکل انجام دادم. از وکس استفاده میکنم جوهرا رو.

16. این کاربر از siavash61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •