تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 543 از 848 اولاول ... 43443493533539540541542543544545546547553593643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,421 به 5,430 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال Tidus and Shayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

والا نمیدونم فقط میدونم با پیگیری درست میشه تقریبا من تو این مدت حسابی خطم رو چک کردن
    الان روی 15 مگ آوردن. رنج آی پی ها هم بهتر شده همش با 91 شروع میشه
    ولی از نو اینترلیو آوردن روی اینترلیو انگار مشکل نویز حل شد فعلا پینگ و سرعت خوبه بدون نویز تا ببینم چی میشه
    ولی بدون پیگیری کنی اگه خطط بکشه خیلی بهتر نتیجه میگیری.
    بازم پیگیری های بیشتر کردم.

توی آخرین تماسی که داشتم، بهم گفتن که فاصله شما تا نزدیک ترین مرکز مخابراتی 2.5 کیلومتره و این باعث شده که خط شما نتونه بالاتر از 12 مگ رو بکشه.

حالا به فکر تغییر محل زندگی افتاده ام. یه جا برم که نهایتا 500 متر با مرکز مخابراتی فاصله داشته باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    قرارداد من در پارس آنلاین شامل کسر یک سوم ترافیک به ازای دانلود شبانه است. اما الان سه روز هست که شبانه برای من رایگان شده و هیچ حجمی کم نمیشه. هم چنین گزارش مصرف هم که قبلا شامل جزئیاتی مثل زمان شروع و پایان اتصال بود هم تغییر کرده و کل ترافیک یک روز را فقط با تاریخ آن مشخص کرده است. هیچ گونه اطلاع رسانی یا پیامی هم در این مورد دریافت نکردم.
    خواستم بپرسم آیا دوستان در این باره خبری دارند و با چنین تغییراتی برخورد کرده اند؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام. بله اپلیکیشنش مشکل داره. دائما می پره بیرون. نسخه ی قدیمی مشکل نداشت. از وقتی آپدیتش کردن اینطور شد.
    بسته ی 2 ساعته هم ترافیک خارجی هست. دقیقا یه چیزیه مثل شبانه رایگان.
    سلام. امروز یه اپدیت اومد برای اپلیکشن که درست شد.
    قبلش هم یک بار گوشی رو خاموش روشن کردم درست شد

ولی جالب اینه که بسته های انرژی که تو اپلیکشن به من نشون میده خیلی بیشتر از چیزی هست که تو سایته . مثلا بسته انرژی آخر هفته هست که تو سایت نیست یا انرژی ایران ( یکم ماهه 100 گیگ) یک روزه نامحدود و یک هفته 20 گیگ .

عجیبه.
    کلا این هفته یکم پارس آنلاین ریخته به هم

امروز رفتم تو پنل دیدم اسم اشتراک و کد ملیم دوباره برگشته به مشترک قبلی این خط !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان لطفا اگه مشکلی داریم همه با هم در صفحه اینستاگرام پارس آنلاین مطرح کنیم، چون با تجربه ای که داشتم هم خوب جواب میدن هم پیگیری مناسبی دارند، البته با وجود اینکه من با اپلیکیشن مشکلی ندارم اما با نوع زمان و تاخیر گزارشات مصرف مشکل دارم که میتونیم اونجا مطرحش کنیم
    والا دوست عزیز من تو اینستاگرام پارس آنلاین یه مقایسه قیمت بین پارس انلاین , ایرانسل و آسیاتک انجام دادم بلاکم کردن
    Last edited by m123f; 27-09-2017 at 21:57.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

والا دوست عزیز من تو اینستاگرام پارس آنلاین یه مقایسه قیمت بین پارس انلاین , ایرانسل و آسیاتک انجام دادم بلاکم کردن
    کوچک ترین انتقادی کنی بلاک میشی در پیج پارس آنلاین

6. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

دوستان شما هم تو گزارش مصرفتون دیگه به میزان آپلود دسترسی ندارید؟
    من که چه تو سایت و چه تو اپلیکیشن ندارم!
    اینطوری که درست نیست!
    باید تکلیف آپلود هم مشخص باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من دنبال شرکتی هستم که اینترنت شبانه رایگان مناسبی داشته باشه. پارس انلاین چطوره در این زمینه؟
    در سایتشون مبالغی که برای سرویس ها نوشته بعد از افزودن مالیاته یا بدون مالیات؟
    بعد مثلا برای سرویس 6 ماهه که ترافیکش 36 گیگ هست نوشته ترافیک هر ماه 6 گیگ! یعنی هر ماه بهت شیش گیگ میده بعد سوخت میشه؟؟ یا کل 36 گیگ ترافیک رو طی اون چند ماه میشه استفاده کرد؟ یکم عجیب نوشته

کلا از سرویسشون راضی هستید؟

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

دوستان من دنبال شرکتی هستم که اینترنت شبانه رایگان مناسبی داشته باشه. پارس انلاین چطوره در این زمینه؟
    بعد مثلا برای سرویس 6 ماهه که ترافیکش 36 گیگ هست نوشته ترافیک هر ماه 6 گیگ! یعنی هر ماه بهت شیش گیگ میده بعد سوخت میشه؟؟ یا کل 36 گیگ ترافیک رو طی اون چند ماه میشه استفاده کرد؟ یکم عجیب نوشته

خطت تا چند مگ‌ کشش داره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شبانه هاش خوبه محدودت نمیکنن! اما اگر دانلود زیاد داری بیا سمت شاتل از شاتل لند استفاده کن.

36 گیگ رو همون اول سرویس میدن.
    مالیاتم موقع پرداخت اضافه میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حجم دانلود برام خیلی مهم نیست. شبی دو گیگ کافیمه. داشتن شبانه با قیمت معقول برام مهمه.
    شاتل لند چیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •