نظری نداری
الهی شکر allahoma sale ala mohammad va ale mohammad
نظری نداری
الهی شکر allahoma sale ala mohammad va ale mohammad
سلام عزیزان!
قیمت هدفون SONY MDR-XB1000 چنده تو بازار؟
چون قیمت جهانیش حدود 600$ هست ولی تو بازار داخل خبری از قیمتش ندارم!
*و اینکه این هدفون رو چند میشه فروخت (دست دومش رو )؟؟
یکی دارم که حدود 1 سالی استفاده شده، ولی حالا میخوام بفروشم!(چون کارت صوتیم رو فروختم و با موبایل و کارت صوتی آنبورد هم حال نمیده)
كسي نبود!؟
کسی نیست؟
قدیما اساتید خیلی سریع دوستان رو راهنمایی میکردم!![]()
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که سنهایزر صدای v شکل (یعنی بیس و های تقویت شده و مید عقب کشیده) داره اما AKG صدای متعادل تر و سرد تری داره... مید به وضوح بیشتر هست و بیس هم ضعیف تر.
قبلا" ها (نه چندان دور، همون موقعی که دلار بالای 3000 بود) ایران رهجو این مدل رو 600 میفروخت... الان خبر ندارم موجود هست یا نه... ولی خوب بالاترین قیمتی که این هدفون داشته همون 600 هزار بوده...
ضمنا" این هدفون نیازی به کارت صدای قوی نداره و حتی با پلیر پرتابل هم درایو میشه...
پ.ن: آخرین قیمتی هم که پیدا کردم 675 هست در یکی از سایت های فروش محصولات سونی در ایران.... البته ذکر شده که موجود نیست
Last edited by metalhead_forever; 29-01-2015 at 20:20.
خيلي ممنون داداش كه جواب دادي
فقط يه سوال اينكه akg k375 كه امپدانسش 28 اهم است،آيا نياز به استفاده از آمپ داره(براي استفاده از طريق گوشي)
Last edited by murchehh; 29-01-2015 at 16:51. دليل: ..
معمولا تا 40 اهم نیازی به آمپ نیست . 40 به بالا لازمه که بهترین خروجی صدارو داشته باشید.
حدود یکسال پیش ایران رهجو مدل 1000xb به قیمت 675 میفروخت
سلام
دوستان نظرتون درباره Sennheiser CX 175 چیه؟
تو این قیمت (150 تومن) چیز بهتری پیدا میکنم یا نه؟
با امپدانس 28 اهم و حساسیت 120 دسیبل به راحتی توسط تلفن همراه درایو میشه حجم صدای بالایی هم خواهد داشت.
به نظر من سری CX اصلا" در حد و اندازه سنهایزر ظاهر نشده... تنها مدلی که یه زمانی ازش استقبال میشد CX300 بود اون هم تا زمانی که رقیب نداشت (بازار های جهانی رو میگم) به نظر من زیاد تفاوتی بین مدل های Creative و این مدل نیست یا حداقل من نمیتونم تفاوتی احساس کنم. در مورد گزینه های دیگه میتونید Yamaha EP20 و EPH50 رو بررسی کنید. ولی همون EP630 هم مناسبه... در ضمن اگه تهران هستید تست کنید بعد خرید کنید. چند مدل از فیلیپس هم موجود هست. اینجا هم مطالعه کنید بد نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
هدفون (Over Ear) تا 350 تومن چی سراغ دارید ؟
قابلیت Noise Cancelling خیلی خیلی واسم مهمه !
کیفیت صدا هم که یه چیز واضحه که خوب باشه
زیاد موزیک گوش میدم و واسه Listening زبان هم زیاد استفاده میکنم از این نظر گفتم که بدون اذیت کردن بشه چند ساعت ازش استفاده کرد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)