خيلي عالي شد. زياد هم فرقي با انگليسيش نداره.
بله
خير
خود مسولين سايت گل گفتن اين كار به خاطر اين بوده كه تعداد مراجعه كننده هاي ايراني به سايت خيلي زياد بوده.
آره واقعا خیلی حال میده !دمشون گرم عربی نداره فارسی داره!
فقط یکم فونتش زیاد خوب نیست که زیاد مشکلی هم نیست
تبریک بن حمام به مناسبت افتتاح بخش فارسی Goal.com
سایت گل: دوستداران فوتبال در قاره پهناورآسیا هم اکنون می توانند آخرین اخبار و دیدگاههای مطرح شده در سایت Goal.com را به زبانهای چینی، ژاپنی، کره ای و اندونزیایی وهندو مررو کنند. ضمن اینکه از هفته آینده بخش عربی این سایت هم راه اندازی خواهد شد.
درهفته ای هم که گذشت Goal.com افتتاح بخش فارسی این سایت را به اطلاع فارسی زبانان فوتبال دوست رساند. زبان فارسی علاوه بر ایران در بسیاری از مناطق مرکزی قاره آسیا صحبت می شود. محمد بن حمام رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا هم از اینکه سایت Goal.com روز به روز در سراسر جهان توسعه می یابد و به بخشهای قبلی خود می افزاید، خشنود است:" Goal.com یکی از هواداران بزرگ فوتبال آسیاست که جنبه های گوناگون فوتبال این قاره را از طریق اخبار، آنالیز و گزارشهای تحلیلی گسترده پوشش می دهد. هواداران فارسی زبان به فوتبال عشق می ورزند و من اطمینان دارم که آنها از راه اندازی بخش فارسی سایتGoal.com خشنود و راضی خواهند بود. این اقدام به هواداران این امکان را می دهد تا نه تنها شانس مطالعه اخبار تیمهای مورد علاقه خود را داشته باشند بلکه در مورد اینکه در سراسر قاره آسیا چه اتفاقهایی می افتد هم در جریان قرار گیرند . افتتاح بخش فارسی این سایت را تبریک می گویم"
من هم تبریک میگم
ولی چند روز پیش که نگاه می کردم قسمت اخبار فارسی خیلی عقب تر از اخبار انگلیسی بود
سلام
دوستان یه همتی بکنید
برید توی سایت اصلی فیفا :سمت راست یک نظر سنجی هست که توی اونها "سپاهان" از ایران هم میبینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا کنید رای بدید که بیاد بالا
ممنون
یا علی
دستشون درد نکنه سایت فارسی خوب فارسی در این زمینه وجود نداشت
من رای دادم بخاطر ایران
خوب بعدش چی میشه؟
من رای ندادم به خاطر ایران
چون اصلا از سپاهان خوشم نمیاد و مخصوصا از اون مدیرعاملش
فکر میکنن تافته جدا بافته اند خدا رو شکر قهرمان آسیا نشدن و اگر نه دیگه افتخار نمیدادن تو لیگ بازی کنن
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)