فرقش اینه که فعلا با هم مساوی هستن . فردا که طرح ها رو بردن روی سرعت واقعی اونوقت دانلود از 256 میشه 30 و دانلود از 128 میشه 15 . ولی برنزی باید روی همون 120 بمونه .
فرقش اینه که فعلا با هم مساوی هستن . فردا که طرح ها رو بردن روی سرعت واقعی اونوقت دانلود از 256 میشه 30 و دانلود از 128 میشه 15 . ولی برنزی باید روی همون 120 بمونه .
میدونم جای سوال اینجا نیست اما:
1 شب جمعه نتم قط شد. 2020 گفت (خط) نوسان داشته تنظیمات مودمت پریده؟؟؟ مگه میشه؟؟؟ (تا صبحم هر کار کردم وصل نشد)
2 موقع تنظیم مجدد مودم سوال بذهنم رسید که: سرعت تو PPPOE با bridge فرقی نداره؟؟؟
اینا همه درست بود تا اون موقعی که مخابرات دستکاری کرد . پورت رو هم ریست کردن و درست نشده . مشخصه که شب راس ساعت 1 سرعت رو میارن پایین
سلام
تعدادی از پست های کاملا بی ارتباط با تاپیک
خودتون قضاوت کنید
البته این فقط تعدادی از پست ها هست
اسپم از این نوع برترین نوع ش هم هست :| ... متاسفانه ریشه کن هم نمیشه مگه اینکه خود کاربر بخواد و یا قوانین محکم تری اتخاذ بشه..
=============================
مشکل امروز مخابران دامنه دار هست :| :|
خدا رو شکر تعدادی از اسپمر ها بن شدند .
در هر صورت این مخابرات ببین چه کار کرده که ما کاربران رو به جون هم انداخته .
اون دوستانی که قرار شد با من بیان بریم مخابرات دوشنبه آماده باشن که بریم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسانی بودند که گفتند میان .
دیگه کسی نبود ؟
دوستان مگه باز تایم شبانه تغییر کرده ؟
دیشب بی خود بی جهت 150 مگ ازم کم شدش
سرعت اینترنتم شدید افتضاح شده . حتی سایت هارو بزور باز می کنه . دانلود که پیش کش . کسی دیگه هم این مشکلو داره ؟مودم ریست شده . اینترنت باسیم و بی سیم روی کامپیوتر و لپتاپ تست شده . هیچ فرقی نمی کنه . اینترنت 2 مگ طلایی .
آقا از منم همینطوره!!! افتضاح، گوگل رو باز نمیکنه، تعجب کردم این سایت رو باز کرد، هیچییییییییییییییی باز نمیکنه. طرح بعثتم، پیش شماره 871. یعنی 3-4 روزه اصلا اینترنت ندارم. به 2020 هم زنگ میزنم همش اشغاله، حتی رو سیستم نوبت دهی هم نیست. چیکار کنیم؟
اگر نمی تونید گوگل رو باز کنید بعلت اشکال در DNS های پیش فرض مخابراته که هر از چندگاهی خودنمایی میکنه
برای رهایی از این مشکل DNS های کامپیوترتون رو ( و یا مودم) بر روی Public DNS های زیر تنظیم کنید
8.8.8.8 یا 8.8.4.4
با یه سرچ ساده در اینترنت می تونید Public DNS های بیشتری رو پیدا کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)