تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 543 از 639 اولاول ... 43443493533539540541542543544545546547553593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,421 به 5,430 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من یک جواب مشخص میخوام . یعنی بدون داشتن شغل به من وام نمیدن ؟ یعنی صرفن با توجه به سابقه حساب و قدرتش . که برای من 3 میلیون می کشه !
    جواب مشخص اینه حتی اگر شغل داشته باشی بازم بهت سخت وام بدن! مگر اصرار کنید و چونه بزنید با اگر پولی در بانک دارید بلوکه کنید. چقدر راحت وام میلیاردی میدن به ... ولی 3 تومن دو اینطوری میکنن! اونم بانک صادرات که وضعش قمر در عقربه!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

عزیزان مطلع لطفن پاسخ بدن فقط

من تصور کاملی از نحوه ی اعطای تسهیلات توسط بانکی که در آن به مدت طولانی حساب داشته باشیم و از همان بانک درخواست یک تسهیلات بسیار کوچک بکنیم ندارم زیرا :

مدتی پیش برای در یافت یه تسهیلات بسیار کوچک ( 5 میلیون تومن ) به بانک صادرات مراجعه کردم ؛ لازم به ذکره که سالهاست حسابی در این بانک دارم و حساب دور افتاده ای نبوده هیچ وقت ... خلاصه بگم رفتم و گفتم یه تسهیلات 5 میلیونی میخوام ، گفتن 3 میلیون میتونن وام بدن به من و البته قبلش هم سوالاتی در مورد شغل من پرسید .

سوال من از دوستان مطلع مشخصن اینه : بدون داشتن شغل و صرفن بر اساس سابقه ی یک حساب به کسی وام میدن ؟ اعطای وام و داشتن شغل لازمه ی هم هستن ؟

من قصد دارم همون وام 3 تومنی رو بگیرم اما من رو به شک انداختن که آیا اصلن هیچ وامی به من قابل اعطا هست حتی همون 3 میلیون ، چون من در حال حاضر هیچ شغلی ندارم .

و اگر این وام رو صرفن به این خاطر که من شغل ندارم ، به من ندن ، آیا این تخلف از طرف اونا محسوب می شه ؟ چون خودشون گفتن با توجه به سابقه و قدرت حساب 3 تومن امکان اعطای تسهیلات هست .
    یکسری فرآیندها وجود داره تو بانک برای اینکه تشخیص بدن به چه کسی وام بدن و به چه کسی ندن که اسمش اعتبار سنجی هست. افراد با یکسری فاکتورهایی یک نمره یا رتبه اعتباری میگیرن پیش بانک که بر اساس اون بانک وام میده. فاکتورهایی که تو این اعتبارسنجی استفاده میشه متنوع هست و در هر بانکی هم ممکنه متفاوت باشن ولی معمولا روی موارد مشخصی تمرکز دارن و بیشتر روش محاسبه تو بانکها متفاوته.
    درآمد شغلی، ضامن، وثیقه، سابقه ی وام و تسویه وام، سابقه گردش حساب، ارائه طرح توجیهی (برای اونایی که میخوان برای راه اندازی یک شغل وام بگیرن) و.... مهمترین فاکتورها هستن. اینطور نیست که نداشتن شغل به معنی عدم توانایی دریافت وام باشه. ولی قطعا میزان وامی که داده میشه و ضمانت های دیگه ای که گرفته میشه متناسب با شرایط شماست. مثلا مبلغ 3 میلیون بعید میدونم بخاطر نداشتن شغل نخوان بهتون بدن اگر وثیقه یا ضمانت مناسب معرفی کنید.

در کل صرفا یک معیار تعیین کننده نیست و اعتبار سنجی.

3. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من یه حساب سپرده بلند مدت توی بانک دی داشتم که 20 خرداد یکسالش تموم میشه الان برم پول رو برداشت کنم سود این ده روز رو هم میدن؟

ضمنا صندوق بانک گردشگری خوبه؟ الان قبول سرمایه می کنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من یه حساب سپرده بلند مدت توی بانک دی داشتم که 20 خرداد یکسالش تموم میشه الان برم پول رو برداشت کنم سود این ده روز رو هم میدن؟

ضمنا صندوق بانک گردشگری خوبه؟ الان قبول سرمایه می کنه؟
    20 خرداد یا اردیبهشت؟!
    کدام 10 روز؟؟!
    اگر اردیبعشت تموم شده که اون 10 روز رو روزشمار 10 درصد میدن بهتون اگر 20 ام تموم شده اگر خرداد تموم میشه یعنی 20 روز دیگه صبر کنید تا روز موعود! چون دست بزنید جریمه میشید
    صندوقها فرق خاصی ندارن و حول و حوش 20 درصد میدن. گردشگری باز هست فک کنم

6. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

تاریخ: 2 خرداد 96

* بانک پارسیان:

1-
    اون سود سپرده 1 ساله که 21 درصد بود، الان شده 20.5 درصد

2-
    روز شمار
    سود 15.5 درصد
    کف موجودی 10 تومن
    اگه موجودی کمتر از 10 تومن بشه سود 10 درصد محاسبه میشه

3-
    روز شمار
    سود 17.5 درصد
    کف موجودی 20 تومن
    اگه موجودی کمتر از 20 تومن بشه سود 10 درصد محاسبه میشه
    Last edited by SajjadKAZ2003; 23-05-2017 at 16:05.

8. این کاربر از SajjadKAZ2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

تاریخ: 2 خرداد 96

* بانک پارسیان:

1-
    اون سود سپرده 1 ساله که 21 درصد بود، الان شده 20.5 درصد

2-
    روز شمار
    سود 15.5 درصد
    کف موجودی 10 تومن
    اگه موجودی کمتر از 10 تومن بشه سود 10 درصد محاسبه میشه

3-
    روز شمار
    سود 17.5 درصد
    کف موجودی 20 تومن
    اگه موجودی کمتر از 20 تومن بشه سود 10 درصد محاسبه میشه
    دوستانی که پول رو نیاز ندارن یعنی اصل پول رو به صورت فوری میتونن از صندوق بانک استقاده کنن که 20 درصد سود میده روزشمار.
    منتهی برای دسترسی به پول هم میتونید انلاین و هم از شعبه ابطال کنی هرقدرش رو بخواید ابطال کنید تا عصر تو حسابتونه
    Last edited by shangil; 23-05-2017 at 17:44.

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

دوستانی که پول رو نیاز ندارن یعنی اصل پول رو به صورت فوری میتونن از صندوق بانک استقاده کنن که 20 درصد سود میده روزشمار.
    منتهی برای دسترسی به پول هم میتونید انلاین و هم از شعبه ابطال کنی هرقدرش رو بخواید ابطال کنید تا عصر تو حسابتونه
    منظورتون همون حساب بورس (لوتوس) هست؟
    من دیروز یه حساب لوتوس باز کردم، تا اونجایی که میدونم برای برداشت و واریز باید حضوری به شعبه مراجعه کنیم
    این آنلاین که گفتید منظورتون چی هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

منظورتون همون حساب بورس (لوتوس) هست؟
    من دیروز یه حساب لوتوس باز کردم، تا اونجایی که میدونم برای برداشت و واریز باید حضوری به شعبه مراجعه کنیم
    این آنلاین که گفتید منظورتون چی هست؟
    بله تازگیا افتتاح شده جالب هم هست. برید ثبت نام کنید کد رهگیری بگیرید تس ام اس میاد بعد برید شعبه بهتون کلمه عبور و رمز عبور میدن به راحتی از خونه ابطال و اضافه کنید به خصوص برا ابطال خیلی خوبه فوری تا عصر پول تو حسابه
    من انجام ندادم تا حالا لازم نشده ولی دیدم.
    سرمایه‌گذاران محترم
    سلام
    به اطلاع می‌رساند از این پس می‌توانید صدور و ابطال صندوق‌های سرمایه‌گذاری را به صورت آنلاین از طریق پرتال جامع تأمین سرمایه لوتوس پارسیان انجام دهید.
    برای دریافت کد کاربری و رمز عبور می‌توانید با عضویت در این پرتال به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام نمایید یا با در دست داشتن کارت ملی و شناسنامه در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (28 الی 29 فروردین ساعت 9 الی 17) در محل دهمین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه ، به غرفه تأمین سرمایه لوتوس پارسیان واقع در سالن میلاد (31A) نمایشگاه بین‌المللی تهران مراجعه نمایید.

12. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir hamzeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آیا بانک اقتصاد نوین برای سود گرفتن قابل اطمینان هست؟ و کدام بانک سودش از همه بیشتره ( به نسبت مبلغ )

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این بخشنامه ای که از طرف بانک مرکزی تکلیف کرده بانکها سهام غیر بانکی رو واگذار کنند روی صندوق ها تاثیر نداره؟ جمع نمیشن؟

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •