تو مناطق مرزی و محروم قاعده خاصی نداره.....اونجا 40 روز میمونی یه دفعه دیدی 20 روز مرخصی دادن!!
تو مناطق مرزی و محروم قاعده خاصی نداره.....اونجا 40 روز میمونی یه دفعه دیدی 20 روز مرخصی دادن!!
اگه من الان دفترچرو بفرستم تاريخ اعزامم كي ميوفته؟
آموزشي چند روزه؟
سپاه هم همینجوریه البته دقیق یادم نیست فککنم به ازای هر ماه75/3 روز مرخصی میدن.البته این بجز مرخصی تشویقی هستش.
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
مرز جنوب دست سپاهه.دقیقا همینجوری بود به ازای 40روز خدمت 15الی20روز مرخصی میدادن.خدا به این سربازایی که سر مرز دان خدمت میکنن قوتو اجر بده.واقعا سخته مخصوصا جنوب تو بدترین آب و هوا، دما60درجه و شرجی90درصد خدمت میکنن.
Last edited by dvd2010; 30-10-2011 at 22:02.
آموزشی برای همه 2 ماه هست
مدرک تحصیلیت چیه؟
ابتلا به بیماری ام اس میتونه باعث معافیت بشه؟
يعني 45 روز نيست؟
مدركم ليسانسه
Last edited by nader2; 31-10-2011 at 00:58.
کلا 2 ماهه هست
اگه لیسانسه باشی احتمالا اول برج 12 اعزامت باشه!
من متولد 64 هستم و ایشالا سال دیگه فوق لیسانسم می گیریم به نظر شما سال بعد چه ماهی دفترچه رو بفرستم که برج 12 اعزام بشم
نظر خودم نیمه ی آذر ماه
آخه شنیدم سرباز کم شده زودتر مب یرن خدمت
مرسی![]()
سلام دوستان .
من برای پذیرش توی شهر خودم اقدام کردم که هنوز جوابش مشخص نیست که بشه یا نه . الان یه اشنایی پیدا شده برای گرفتن امریه قرارگاه خاتم در استان اصفهان .
الان دو دل هستم که اقدام بکنم یا نه . مدرکم لیسانس برق قدرت هست با معدل 13.18 و فارغ التحصیل دانشگاه ازاد . در حالت عادی فردی مثل من و قبول نمیکنند اما ممکنه به واسطه ی این اشنا بشه یه کاری کرد .
خونه ی ما هم تا استان اصفهان 3 ساعت راهه . یعنی نمیتونم برو و برگردم ... امکانات اسکان بهمون میدند ؟ و اینکه کلا وضعیت کار و امکانات توش چطوریه ؟ راستش یکی بهم گفت اگه بتونی بری عالیه چون بعد از دوره ی سربازی خودشون جذبت میکنند و قرار داد میبندند و حقوقهای خیلی خوبی داره .
باید با لباس نظامی باشیم ؟ حقوق ها چطوریه ؟ تعطیلیها و .... کلا کار یادمون میدند یا اونجا هم خر حمالیه ؟
لطفا اگه اطلاعاتی در مورد مزایا و معایبش دارید در اختیارم بزارید .
ممنون .
سلام دوستان .
من برای پذیرش توی شهر خودم اقدام کردم که هنوز جوابش مشخص نیست که بشه یا نه . الان یه اشنایی پیدا شده برای گرفتن امریه قرارگاه قرب النور در استان اصفهان .
الان دو دل هستم که اقدام بکنم یا نه . مدرکم لیسانس برق قدرت هست با معدل 13.18 و فارغ التحصیل دانشگاه ازاد . در حالت عادی فردی مثل من و قبول نمیکنند اما ممکنه به واسطه ی این اشنا بشه یه کاری کرد .
خونه ی ما هم تا شهر اصفهان 3 ساعت راهه . یعنی نمیتونم برو و برگردم ... امکانات اسکان بهمون میدند ؟ و اینکه کلا وضعیت کار و امکانات توش چطوریه ؟ راستش یکی بهم گفت اگه بتونی بری عالیه چون بعد از دوره ی سربازی خودشون جذبت میکنند و قرار داد میبندند و حقوقهای خیلی خوبی داره .
باید با لباس نظامی باشیم ؟ حقوق ها چطوریه ؟ تعطیلیها و .... کلا کار یادمون میدند یا اونجا هم خر حمالیه ؟
لطفا اگه اطلاعاتی در مورد مزایا و معایبش دارید در اختیارم بزارید .
ممنون
Last edited by jujushow; 31-10-2011 at 13:34.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)