البته حق با شماست
اما برای من که تازه کارم خیلی جالب بود. آخه با اون نیم وجب قدش خیلی وحشتناک دمیج میداد cooldown ها رو هم آورده بودم پایین خیلی وحشی شده بود.
البته حق با شماست
اما برای من که تازه کارم خیلی جالب بود. آخه با اون نیم وجب قدش خیلی وحشتناک دمیج میداد cooldown ها رو هم آورده بودم پایین خیلی وحشی شده بود.
بعضی از چمپا، اولای بازی واقعا عالین بعد آخرای بازی کلا به درد نمیخورند
بعضیا، اوایل مثل چی میمرند اواخر بازی وقتی بیلدشون کامل شد مثل چی میزنند همه رو
بعضیا نرمالن،
بعضیام هم اوایل بازی همه رو میزنند هم اواخر بازی. هرچقدرم نرفشون کنند بازم میزنند. کلا میزنند. کاریشونم نمیشه کرد. (مثل Irelia و داریوس و ..)
قد چیه، همون teddy bear اولتیش نصف Teamfight و میخورهاما برای من که تازه کارم خیلی جالب بود. آخه با اون نیم وجب قدش خیلی وحشتناک دمیج میداد cooldown ها رو هم آورده بودم پایین خیلی وحشی شده بود.![]()
Last edited by AlbisQT; 10-06-2013 at 11:22.
قدرت مطلق به معنای واقعی در بازی وجود ندارهاز وسطای بازی به بعد دیگه میشه قدرت مطلق
اما هیرو های زیادی وجود داره تا یکی 2 تا کیل میگیرن و یکم طرف بلد باشه باشون بازی کنه اون بازی تموم شدس
دقیقا علتش هم همینه که توی رنک شما باید روی cs تمرکز کنید
ریسک گرفتن 1 کیل adc میتونه نتیجه ی کل اون بازی رو عوض کنه
اما در مورد اینکه annie چطوریه
جادوگرا اکثرا گوشتن...که خوب شامل annie هم میشه اما یکم از اول بازی بگذره و از حالت گوشتی در بیاد حتی با چند تا لول میتونه فوق العاده خطرناک باشه
پس چرا خیلی ها برا رنک توصیه اش نمیکنن
علتش اینه که از اون دسته چمپهایی که باید یه پول قلمبه بزاری کف دستش تا بتونه تا آخر بازی اون سیر خفنی خودش رو طی کنه یعنی با annie هم باید نزاری تاورت بیافته هم cs ات رو بگیری به اندازش و هم گنگ کنی حتی الامکان !
حالا یه جادوگر گوشت دیگه که از اونم کوتاه تره(البته آدم که نیست انی آدمه) :ویگار
وقتی وایسه همون وسطش برا خودش cs بگیره گنگ نشه و به کار خودش ادامه بده یکم هم محتاط باشه توی یه تیم فایت بزرگ عقب وایسه به راحتی همرو میتونه بزنه
چون اگه طرف بلد باشه هر کاریش هم که بکنی این ability power اش با 1 اش میره بالا...دقیقه 50 میبینی با 900 تا ابیلیتی پاور میاد جلوت.....یه 6 میزنه سوت میشی میری هوا![]()
البته Veigar کابوس همه AP ها هستش با اون اولتش :|
گرچه Harass کردن باهاش واسه ما ایرانیه سخته به خاطر پینگ، اما اگه یه استان کنی بعد اون چیز خوشگله که اسمش یادم رفت رو بزنی (همون اسپل اصلی دمیجش) تقریبا طرف به فنا رفته
هیرو فقط sivir چقدر باگه ! خیلی بد میزنه تو یه بازی rengar و irelia اومدن گنگ هر 2 شونم زدم![]()
عجب... Rengar کهAdcهارو 2hit میکنه![]()
بچه ها این نرم افزار ping zapper و کرکشو میدید؟
منظور OP دیگه؟
باو اینقدر نگید باگ، باگ کلا مفهوم دیگه ای داره که غلط مد شده بین دوتا باز ها.(ظاهرا چند نفری نوب توسط یه سری کشته میشند تو دوتا، بعد میگن چمپ شما "باگ" هست و از اونجام مد میشه، در صورتی که اصلش Overpowered هست.)
به هرحال، Sivir ADC خیلی خوفیه، مخصوصا اگه از Boomrangش بهترین استفاده رو کنید.
دوستان داشتم تو وب میگشتم به یه سایته باحالی بر خوردم واسه اسکینایه لولمیشه اسکینایه ساخته شده رو استفاده کنید مثلا
واسه ashe
یا واسه elise
و بقیه...
فقط من نفهمیدم چطور باید اینارو نصب کنم اگه دوستانه اهله فن یه کمکی بکنن ممنون میشم
آخ آخ آخ آخ آخ یادم رفت سایتشو بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که سیلواناس جونه
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)