تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 543 از 1783 اولاول ... 4344349353353954054154254354454554654755359364310431543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,421 به 5,430 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    نا محدود مگه شبانه و روزانه داره؟؟؟
    این سرعت برا صبا هستش یا مخابرات؟
    اینا ماله صبانته مخابرات که یک مگ نمی ده بهت .

2. این کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Jojoye Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشبم 30 بود...

میگن شاتل شبا زیاد دانلود کنی سرعتتو کم میکنه...
    خب دوست عزیز باید منصفانه استفاده کرد چون شبا به دلیل رایگان بودن پینگ مصرف بالا میره اگه زیاده دانلود داشته باشی حق دیگران ضایع میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14 مشکل در اتصال به اینترنت

سلام به همه صبانتی های عزیز
    من به یه مشکل برخورد کردم اگه بتونین کمک کنین خیلی خیلی ممنون میشم ازتون
    مشکلم اینه : من برای اینکه راحت شبا بتونم دانلود کنم ...مودم رو رو حالت بریج (Bridge) قرار دادم... دو تا سیستم دارم که با این مودم به اینترنت وصل میشن..یه پی سی و یه لپتاپ... همیشه بدون هیچ مشکلی دو تا سیستم با کانکشن به اینترنت وصل میشدن... ولی الان این لپتاپه قاطی کرده وصل نمیشه !! نه با وایرلس نه با کابل !! ارورِ 691 میده ...که یعنی یوزر یا پسورد اشتباهه که من مطمئنم درسته ولی بازم N بار چک کردم بازم وصل نمیشه ...
    به نظر شما چیکار باید بکنم ؟ هر ایده ای که به ذهنتون میرسه بگین ...شاید کمک کرد
    با تشکر

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

7

خب دوست عزیز باید منصفانه استفاده کرد چون شبا به دلیل رایگان بودن پینگ مصرف بالا میره اگه زیاده دانلود داشته باشی حق دیگران ضایع میشه.
    با این حساب وقتی حق کسی ضایع نمی شه که سرعت رو بیارن رو صفر واقع هم برای اینکه حق کسی ضایع نشه سرعتو اوردن پایین .تا یوزرهایی مثل شما هست سرعت 30 که هیچی 5و10 هم زیادیه.
    یعنی تا شب قبلش حق همه ضایع میشد؟؟؟ والان دیگه نمی شه ؟؟؟
    وقتی در طول روز چهار تا صفحه باز می کنی و 5 مگ دانلود می کنی میری می بینی 100 مگ ازت کم شده اون موقع حقت ضایع نمی شه؟؟؟

6. 4 کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خجالت نمیکشی؟!!! تو مملکت پیشرفته اسلامی اینترنت با سرعت 100 کیلوبایت اونم فقط 3 نصف شب تا 7 صبح (که الان از همینم محرومیم)(!!!!!!!!) حق مردم ضایع نمیشه؟؟؟؟!!!!

یعنی ما از افغانستانم کمتریم!!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ از افغانستان که هیچی از کل دنیا کمتریم!!

میگم چطوره کلا اینترنتو درشو تخته کنن که حق کسی ضایع نشه؟؟؟ بهش فکر کن!

8. 5 کاربر از kntued بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همه صبانتی های عزیز
    من به یه مشکل برخورد کردم اگه بتونین کمک کنین خیلی خیلی ممنون میشم ازتون
    مشکلم اینه : من برای اینکه راحت شبا بتونم دانلود کنم ...مودم رو رو حالت بریج (Bridge) قرار دادم... دو تا سیستم دارم که با این مودم به اینترنت وصل میشن..یه پی سی و یه لپتاپ... همیشه بدون هیچ مشکلی دو تا سیستم با کانکشن به اینترنت وصل میشدن... ولی الان این لپتاپه قاطی کرده وصل نمیشه !! نه با وایرلس نه با کابل !! ارورِ 691 میده ...که یعنی یوزر یا پسورد اشتباهه که من مطمئنم درسته ولی بازم N بار چک کردم بازم وصل نمیشه ...
    به نظر شما چیکار باید بکنم ؟ هر ایده ای که به ذهنتون میرسه بگین ...شاید کمک کرد
    با تشکر
    زنگ بزن پشتیبانی و بگو مک را برات باز کنن
    احتمالا درست بشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

9

خجالت نمیکشی؟!!! تو مملکت پیشرفته اسلامی اینترنت با سرعت 100 کیلوبایت اونم فقط 3 نصف شب تا 7 صبح (که الان از همینم محرومیم)(!!!!!!!!) حق مردم ضایع نمیشه؟؟؟؟!!!!

یعنی ما از افغانستانم کمتریم!!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ از افغانستان که هیچی از کل دنیا کمتریم!!

من این مورد رو در رابطه با شرکت شاتل گفتم نه شرکت صبا و یا هر شرکت دیگه ای.
    با توجه به اینکه من قبلا مشترک شاتل بودم یه شب تو ساعات رایگان بالای 1 مگ دانلود داشتم که این باعث شد تا چند شب خیلی افت سرعت داشته باشم بعد به خاطر این موضوع که کاملا هم شاکی بودم تماس گرفتم و در جواب من کارشناسا گفتن اگر زیادی توی ساعات رایگان دانلود کنم سرعتم کاهش پیدا میکنه و از این قبیل ....... که من هم واقعا با حرفایی که زدن قانع شدم.شاتل که اینطوری بود اگر هر چی تو شبا زیاد دنلود کنی تا چند شب سرعتت کم میشه و این هم طبیعیه... ولی در رابطه با قوانین صبا اطلاعات چندانی ندارم.
    شما که مدت زیادیه مشترک صبا هستید ، صبا هم همین قوانین رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by Jojoye Bala; 11-03-2012 at 08:51. دليل: پست جدید

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه­ ها، ما تو شرکتمون از شاتل سرویس داریم اما به خاطر اینکه شبا دانلود میذاشتیم این اتفاق برامون افتاد.اولش خیلی شاکی شدیم اما بعد یکی از کارشناسای بخش فنیشون یه ساعتی داشت برامون توضیح داد.دمش گرم، خیلی خوب توجیحمون کرد.
    دقیقا" شما فکر کنید قرار باشه که چند نفر بیان به اندازه خیلی خیلی بیشتر از سرویسشون استفاده داشته باشن، چه اتفاقی برای بقیه مشترکا می­افته.....
    بهتر کسایی­که بی دلیل شکایت میکنن، یه نگاهی به لینک زیر بندازن:
    http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy/

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه­ ها، ما تو شرکتمون از شاتل سرویس داریم اما به خاطر اینکه شبا دانلود میذاشتیم این اتفاق برامون افتاد.اولش خیلی شاکی شدیم اما بعد یکی از کارشناسای بخش فنیشون یه ساعتی داشت برامون توضیح داد.دمش گرم، خیلی خوب توجیحمون کرد.
    دقیقا" شما فکر کنید قرار باشه که چند نفر بیان به اندازه خیلی خیلی بیشتر از سرویسشون استفاده داشته باشن، چه اتفاقی برای بقیه مشترکا می­افته.....
    بهتر کسایی­که بی دلیل شکایت میکنن، یه نگاهی به لینک زیر بندازن:
    http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy/
    نگرفتی داداش! من میگم اصلا چرا باید اینترنت ما محدود باشه ؟!! حق ما اینترنت حداقل 2 مگابیت بدون افت سرعت و نامحدود هست! تا وقتی که کاربرای اینترنت مثل شما به این راحتی قانع میشن وضع اینترنت ما هم به همین گندی خواهد ماند!
    اون شاتل هم یه دزدیه مثل صبانت که دارن قلمبه حق کاربرارو میخورن!
    اینترنت حجمی با این سرعت فوق العاده پایین اصلا یعنی چی ؟؟! چرا؟!؟!؟!؟!؟

13. 6 کاربر از kntued بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نگرفتی داداش! من میگم اصلا چرا باید اینترنت ما محدود باشه ؟!! حق ما اینترنت حداقل 2 مگابیت بدون افت سرعت و نامحدود هست! تا وقتی که کاربرای اینترنت مثل شما به این راحتی قانع میشن وضع اینترنت ما هم به همین گندی خواهد ماند!
    اون شاتل هم یه دزدیه مثل صبانت که دارن قلمبه حق کاربرارو میخورن!
    اینترنت حجمی با این سرعت فوق العاده پایین اصلا یعنی چی ؟؟! چرا؟!؟!؟!؟!؟
    سلام دوست عزیز
    اتفاقا" من کاملا" متوجه منظور شما شدم.
    باشه شما سرویس 2 مگ داری، اما تا حالا رفتی ببینی چقدر مصرف داری که محدود شدی....مطمئن باش خیلی بیشتر از حدت مصرف داشتی که این اتفاق برای سرویست افتاده.
    من قانع شدم، چون حرف حق جواب نداره.بعدم وقتی خودم و میذارم جای کساییکه به خاطر استفاده زیاد من، نمیتونن حتی یه Page ساده باز کنن عذاب وجدان می­گیرم.
    در ضمن نامحدود به معنی این نیست که شما کل حجم شبکه رو برای خودت بگیری.
    فکر کن میری یه جا مهمونی، به جزء شما کلی مهمون دیگه هم هست.یه ظرف میوه بزرگ میذارن وسط، میگن بفرمایید....
    شما میتونی هر چقدر می­خوای میوه بخوری و صاحبخونه هم هیچی بهت نمیگه ولی صحیحه که کل ظرف و بذاری جلوی خودت!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •