تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 543 از 827 اولاول ... 43443493533539540541542543544545546547553593643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,421 به 5,430 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممکنه یه نرم افزار درست و حسابی واسه مدیریت هارد اکسترنال معرفی کنید.

هارد Armor A80 نرم افزار SP Widget داره اما باش حال نمی کنم. به نظرم ضعیفه.
    برنامه های مختلفی برای این کار هست . مثلاً برای کنترل s.m.a.r.t هارددیسک میتونید از HDtune قسمت health استفاده کنید . همچنین برای تست و بررسی و سایر تنظیمات هارد دیسک هم میتونید از hdd scan استفاده کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . برای مانیتورینگ دما هم میتونید از HDtune یا hd sentinel pro و حتی hdd scan استفاده کنید (کلاً برنامه های مختلفی برای مانیتورینگ دما وجود دارد) . برای encrypt کردن داده ها هم میتونید از true crypt استفاده کنید (دو روش کاملاً متفاوت برای رمزنگاری دارد) ، این برنامه کاملاً رایگان هست و اکثر برنامه های رمزنگاری داده ها از روی همین نوشته میشوند . برای Safely Remove کردن هم که برنامه مناسب رو معرفی کردم .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

یه هارد Transcend 25M2 640Gb هم دارم که طبق عکس هارد داخلیش سامسونگه. گفتم دوستان اطلاع پیدا کنند.

4. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

برنامه های مختلفی برای این کار هست . مثلاً برای کنترل s.m.a.r.t هارددیسک میتونید از HDtune قسمت health استفاده کنید . همچنین برای تست و بررسی و سایر تنظیمات هارد دیسک هم میتونید از hdd scan استفاده کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . برای مانیتورینگ دما هم میتونید از HDtune یا hd sentinel pro و حتی hdd scan استفاده کنید (کلاً برنامه های مختلفی برای مانیتورینگ دما وجود دارد) . برای encrypt کردن داده ها هم میتونید از true crypt استفاده کنید (دو روش کاملاً متفاوت برای رمزنگاری دارد) ، این برنامه کاملاً رایگان هست و اکثر برنامه های رمزنگاری داده ها از روی همین نوشته میشوند . برای Safely Remove کردن هم که برنامه مناسب رو معرفی کردم .
    ممنون از پاسختون.

من فقط دنبال یه نرم افزار میگردم که فایلهام رو راحت با چند تا کلیک ، از روی هارد کامپیوتر بک آپ بگیرم تو هارد اکسترنال و جای نرم افزار شرکتی رو برام بگیره.

اندازه گیری دما و رمز نگاری و این جور چیزها رو نمیخوام.

به نظرتون چی هست؟

در آغاز فعالیت Bakhtafarid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Usa

1 ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید !

سلام دوستان من یه هارد 2 ترابایت میخوام بخرم که هم یو اس بی 2 و هم یو اس بی 3 رو پشتیبانی کنه چون سیستمم قدیمی هست و یو اس بی 3 نداره اما تا چند ماه آینده میخوام یه سیستم جدید بگیرم فعلا تا اون موقع میخوام روی همین سیستم قدیمی از هارد استفاده کنم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید قیمت اینترنال و اکسترنالش رو هم ذکر کنید سپاسگذارم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یه هارد 2 ترابایت میخوام بخرم که هم یو اس بی 2 و هم یو اس بی 3 رو پشتیبانی کنه چون سیستمم قدیمی هست و یو اس بی 3 نداره اما تا چند ماه آینده میخوام یه سیستم جدید بگیرم فعلا تا اون موقع میخوام روی همین سیستم قدیمی از هارد استفاده کنم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید قیمت اینترنال و اکسترنالش رو هم ذکر کنید سپاسگذارم
    سلام .
    میتونید هارد اکسترنال WD my book یا Seagate Backup plus Desktop Drive رو بخرید . هر دو usb3 هستند که سازگاری کامل با usb2 دارند و حدودی قیمت هم با توجه به مدل ، نوع و مدت گارانتی هم بین 390 الی 420 هزار تومن هست .

برای هارد اینترنال 2TB میتونید سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 بخرید که حدوداً 330 الی 340 هزار تومن هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام ، یه هارد 1 ترا اکسترنال میخوام که واسه آرشیو و نگهداری فایلا میخوامش ، یه چیزی باشه که از نظر نگهداری فایلا و خراب نشدن مطمئن باشه ! بودجه هم تا 350 ؛ ممنون

Seagate Backup Plus - 1TB

Western Digital Portable My Passport - 1TB

این دوتا چطورن ؟ غیر اینا اگه چیز دیگه ای هم هست بگید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، یه هارد 1 ترا اکسترنال میخوام که واسه آرشیو و نگهداری فایلا میخوامش ، یه چیزی باشه که از نظر نگهداری فایلا و خراب نشدن مطمئن باشه ! بودجه هم تا 350 ؛ ممنون

Seagate Backup Plus - 1TB

Western Digital Portable My Passport - 1TB

این دوتا چطورن ؟ غیر اینا اگه چیز دیگه ای هم هست بگید ممنون میشم
    سلام .
    ایندو مدل ، انتخاب مناسبی هستند و به جز چند مورد اختلاف در امکانات ، خیلی فرق نمیکنه که کدومشو انتخاب کنید . در هر حال ایندو مدل ضد ضربه نیستند و باید با دقت نگهداری استفاده کرد تا دردسرساز نشوند . توصیه میشه با گارانتی معتبر بخرید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اقا سلام و عرض ادب
    بنده در این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطف بی نهایت شما رو دیدم
    می دونم که نباید اینجا پست بزنم اما دارم بیچاره میشم
    کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

شرمنده توی این تاپیک هم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکل من اینکه 900 گیگ درایو هاردم رفت روی هوا الان داره raw نشون میده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا سلام و عرض ادب
    بنده در این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطف بی نهایت شما رو دیدم
    می دونم که نباید اینجا پست بزنم اما دارم بیچاره میشم
    کمکم کنید
    شرمنده توی این تاپیک هم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکل من اینکه 900 گیگ درایو هاردم رفت روی هوا الان داره raw نشون میده
    سلام .

اصلاً عجله نکنید . توضیحاتی که برای برنامه test disk ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نوشتم گویا هستند چندعکس در سایت img.upload724.com آپلود شده اند که اگر دیده نمیشوند باید صفحه رو رفرش کنید تا تمامی عکسها load شوند (این سایت متاسفانه خیلی کند هست) . در کل تنها زمانی گزینه write رو انتخاب کنید که پس از Quick Search و یا Deeper Search پارتینشن شما پیدا بشه و همچنین لیست فایلها صحیح باشه .

همچنین اگر فضای کافی دارید میتونید با استفاده از نرم افزارهای معرفی شده مثل easeus data recovery wizard professional داده ها رو روی هارد دیگر ریکاوری کنید (حتماً Complete recovery را انتخاب کنید) .
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-06-2013 at 22:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •