تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 543 از 1124 اولاول ... 434434935335395405415425435445455465475535936431043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,421 به 5,430 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شاید مرکز شما خوبه! چون معمولا افت سرعت شما کمه
    خوب! اونم مرکز بعثت! شلوغترین مرکز کرمانشاست
    میشه لطف کنید بگید از چه سایت هایی دانلود داشته اید چون رو اکثر سایت های پولی هم سرعتم خیلی کم بود
    تورنت بودن فایلا... تست سرعت هم گذاشتم دیشب صفحه قبل هست

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

2هفته؟؟؟؟من 2 روز تحمل ندارم نداشته باشم.تورو خدا یکی کمک کنه چیکار کنم سریع بیان وصل کن؟اساتک چطور؟اونم 2 هفته طول میکشه؟خود حسابگر 2 روز طول میکشید
    اگه مرکز آزادی هستی کار نصب خط جدید زودتر راه میفته ...
    اگه موقع ثبت نام خط قبلی جمع شده باشه و چراغ ADSL خاموش باشه مرکز ازادی 3 روزه را میندازه ...

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

گران‌شدن اینترنت باعث تعمیق شکاف طبقاتی می‌شود که قطعاً خواسته مدیران ارشد و به صلاح کشور نیست.

به گزارش ایتنا قاسم‌زاده در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: با توجه به عمومیت یافتن کاربرد اینترنت و استفاده ۵/۲ میلیارد نفر از آن در جهان و ابداع فناوری‌های جدید برای انتقال پهنای باند، در طی دو دهه گذشته شاهد کاهش مداوم قیمت‌ اینترنت درجهان بوده‌ایم و انتظار می‌رفت در ایران نیز همین روند طی شود نه معکوس آن.

وی افزود: دولت‌ها در کشورهای پیشرفته با تمرکز بر منافع آتی به جای سود آنی سعی می‌کنند با افزایش ضریب نفوذ اینترنت، کمک به کاهش قیمت آن و حذف مالیات از کسب و کارهای آنلاین، کارآفرینان و شرکت‌های موجود را به فعالیت در فضای مجازی تشویق کنند.

قاسم زاده تاکید کرد: کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه از اینترنت به عنوان ابزاری برای پرکردن شکاف طبقاتی استفاده می‌کنند، چرا که با استفاده از اینترنت محرومین و اغنیاء هر دو به طور یکسان امکان استفاده از خدمات و رقابت را پیدا می‌کنند؛ گران‌شدن اینترنت باعث تعمیق شکاف طبقاتی می‌شود که قطعاً خواسته مدیران ارشد و به صلاح کشور نیست.

این استاد دانشگاه صنعتی شریف توضیح داد: با افزایش قیمت اینترنت اقشار پردرآمد کماکان می‌توانند از اینترنت استفاده کنند ولی اقشار کم درآمد که اکثریت جامعه را تشکیل می‌دهند و حتی قبلا هم پرداخت هزینه اینترنت برایشان مشکل بود، دیگر نمی‌توانند یا به سختی می‌توانند از اینترنت استفاده کنند.

حاشیه سود اینترنت زیرساخت هزار درصد است
    قاسم زاده با مقایسه فاصله بسیار زیاد قیمت خرید پهنای باند و قیمت فروش آن از سوی شرکت زیرساخت اظهار داشت: قیمت تمام شده هر STM۱ معادل ۱۵۵mbps در مبادی ورودی کشور در حال حاضر ۳۰۰۰ دلار و قیمت فروش آن به شرکت‌های اینترنتی ۳۷ میلیون تومان است.

این فعال بازار اینترنت ادامه داد: با توجه به حاشیه سود هزار درصدی آن (براساس قیمت قبلی دلار) علیرغم افزایش نرخ ارز نه تنها نیازی به افزایش قیمت فروش اینترنت از سوی دولت نیست بلکه کماکان امکان کاهش چشمگیر قیمت فروش آن برای شرکت زیرساخت حتی در صورت افزایش بیشتر نرخ دلار وجود داشته و بهانه بالا بودن هزینه انتقال به داخل کشور نیز برای افزایش قیمت‌ها قابل پذیرش نیست.

http://www.itna.ir/vdchiqni.23nkxdftt2.html

خداییش این استاد دانشگاهه واقعا!!!!! نه با سهمیه شهید و جانباز استاد شده باشه!
    اما کی بهش گوش میده؟!
    اینم قضیه ماشینامونه که مفت گرون میدن

خداییش یکم کم سود بگیرین ملت چه گناهی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اسیاتک که نامش از تهران باید بیاد...
    یه راه سری وصل شدن مخابرات اینه که نصاب بیاد از شمارت بزنگه سریع رانژه کنن
    نامه کاغذی که از تهران نمیاد ! درخواست اینترنتیه که از طریق یه کلیک فعال میشه و مخابرات میره دنبال نصب خط!!

برای مخابرات هم نیازی به نصاب نداری ... خیلی دیر کردن بروو مرکز مخابراتی mdf یقشون رو بگیر ... شدیداً اثر داره...(من خودم امتحان کردم قبلاً)

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خداییش این استاد دانشگاهه واقعا!!!!! نه با سهمیه شهید و جانباز استاد شده باشه!
    اما کی بهش گوش میده؟!
    اینم قضیه ماشینامونه که مفت گرون میدن

خداییش یکم کم سود بگیرین ملت چه گناهی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینو گفتی یاد خبر زیر افتادم ... آدم آتیش میگیره وقتی میخونه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زیرش یه کاربری کامنت گذاشته که :

جمال الدین اسد آبادی:

در مملکت غربی مسلمان ندیدم ولی مسلمانی دیدم ، در ملل اسلامی مسلمان دیدم ولی مسلمانی نه

7. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تورنت بودن فایلا... تست سرعت هم گذاشتم دیشب صفحه قبل هست
    از چه سایتی تورنت داشتید؟آخه تورنت ها دیر به ماکزیمم سرعتشان میرسه-چند فایل تورنت با هم گذاشته بودید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

نامه کاغذی که از تهران نمیاد ! درخواست اینترنتیه که از طریق یه کلیک فعال میشه و مخابرات میره دنبال نصب خط!!

برای مخابرات هم نیازی به نصاب نداری ... خیلی دیر کردن بروو مرکز مخابراتی mdf یقشون رو بگیر ... شدیداً اثر داره...(من خودم امتحان کردم قبلاً)
    میدونم! البته مستقیم رفتم اتاق رییس مرکز ولیعصر!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از چه سایتی تورنت داشتید؟آخه تورنت ها دیر به ماکزیمم سرعتشان میرسه-چند فایل تورنت با هم گذاشته بودید؟
    سایت yify-torrents
    بسیار منتشرکننده داره هر تورنت این سایت و سریع میره بالای 200 سرعت
    Last edited by misam5526; 28-12-2012 at 16:04.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اینو گفتی یاد خبر زیر افتادم ... آدم آتیش میگیره وقتی میخونه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زیرش یه کاربری کامنت گذاشته که :

جمال الدین اسد آبادی:

در مملکت غربی مسلمان ندیدم ولی مسلمانی دیدم ، در ملل اسلامی مسلمان دیدم ولی مسلمانی نه

معلومه ! اونا هم با ما شروع پیشرفت کردن! حالا جای اونا کجاست و ما کجا! همش ب فکر دزدی هستن شرکتا!
    اینم تاپیک مخابراتش!

من با این حال کردم:
    خوشبختانه مردم اونجا می فهمن اگه شرکتی حقشون رو خورد دیگه ازش نخرن. همین باعث
    زمین خوردن اون شرکت میشه. پس شرکت ها برای سود آوری بیشتر مجبورن حقوق مشتری رو
    رعایت کنن. ما که جونمونو گذاشتیم کف دستمون و داریم با خودروهای داخلی تو جاده های
    واقعا استاندارد رانندگی می کنیم. بذار اونا غرامتشونو بگیرن به ما چه؟؟؟؟

اما اینجا..................؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!؟!؟!؟!
    Last edited by ShadowDragon; 28-12-2012 at 16:12.

12. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فقط خدا میدانه چه خبره
    تو این مدت سایت های داخلی که سرعت خدا شده, وی پی ان میزنی باز این سایتهای داخلی
    سریع باز میشه ولی سایتهای که فیلتر هستن یا اصولا سایت های خارجی به زور یا اصلا لود نمیشن.
    حالا نکته جالب اینه من دانلودم از تورنت با بهترین نحو داره انجام میشه, یعنی پهنای باندم اصلا کم نشده.
    256 نامحدود دارم, با تورنت بین 30 تا 38 سرعت دانلودمه!! عجیبه واقعا؟ کی بود که میگفت ارتباط با خارج قطع نمی کنن
    این که از قطع کردن بدتره, زجر میدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •