در کل اس پلاس بهتره...
فرق ال سیدی هاشون هم از زمین تا آسمونه!! سوپر آمولد یه چیز دیگس
فلاش می تونست بدرد بخور باشه!! نمی دونم چرا نذاشتن!
در کل اس پلاس بهتره...
فرق ال سیدی هاشون هم از زمین تا آسمونه!! سوپر آمولد یه چیز دیگس
فلاش می تونست بدرد بخور باشه!! نمی دونم چرا نذاشتن!
من خودم i9001 رو ترجیح میدم....آقا در کل s plus بهتره یا sl ؟
بعد این Super Clear LCD و AMOLED چیه ؟ چه فرقی دارند با هم دیگه ؟
+ اینکه چرا تو این گوشی ها قلاش نذاشتن
amoled که فرقش با lcd از زمین تا آسمون هست حال چه برسه به s amoled
(همزمان با پست قبلی : دی)
بچه ها یه برنامه قطب نمای خوب معرفی کنید....من یکی دو تا تو سایت بازار بود گرفتم ولی تقریبا هر دفعه شمال رو یه جا نشون میده!! حتما باید کالیبره بشه؟
میخواستم بدونم که وقتی سونی واسه اکسپریا هاش ics رو میده
ICS واسه این گوشی هم میاد؟؟؟
برنامه ای هست به نام compass فوق العادست تو این زمینه...بچه ها یه برنامه قطب نمای خوب معرفی کنید....من یکی دو تا تو سایت بازار بود گرفتم ولی تقریبا هر دفعه شمال رو یه جا نشون میده!! حتما باید کالیبره بشه؟
یه بار کالیبره کن....setting__displayکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی هست حالا این؟میخواستم بدونم که وقتی سونی واسه اکسپریا هاش ics رو میده
ICS واسه این گوشی هم میاد؟؟؟
بچه ها من نمی تونم اکانت گوگل اضافه کنم...همش میگه کانکشن برقرار نمیشه...از وایرلس استفاده می کنم واسه بقیه کارها مشکلی ندارم...چند روزه اینطوریه...کسی مشکل نداره؟؟
Last edited by malkemid; 16-09-2011 at 17:05.
ics
=
Android Ice Cream Sandwich
میاد واسه سریه گاکسی ها
s ,s+
آفلاین بکن...چی پی ان هم بزن فک کنم وصل بشه....بچه ها من نمی تونم اکانت گوگل اضافه کنم...همش میگه کانکشن برقرار نمیشه...از وایرلس استفاده می کنم واسه بقیه کارها مشکلی ندارم...چند روزه اینطوریه...کسی مشکل نداره؟؟
سونی گفته واسه گوشی های اکسپریا 2011 میده مثل neo یا arc یا play ...مثلا واسه x10 نمیده که.....Android Ice Cream Sandwich
درباره گلکسی هم نمیدونم.....
آقا من شدیدا با کپی فایل رو گوشی مشکل دارم.فایلها از رو گوشی کپی میشن ولی وقتی می خوام روش کپی کنم بعد از کلی فکر ارور میده.چه کنم؟
سلام
رو کوشیم قفل گذاشته بودم بعد اینکه چند بار اشتباه رمزو وارد کردن رفقا متاسفانه گوشی به حالت قفل رفته و میگه که برای باز کردن با اکانت گوگل وارد شید منم متاسفانه اینترنتو دسترسی ندارم
بردم گوشی فروشی گفت باید 5تومن بدی خوبش کنم راهی نیستما که از این پولا نداریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)