تو چجوری بدون فلش پلیر زندگی میکنی ؟؟؟
زود برو اینجا دانلود کن ...
برای اپرا ٬ فایر فاکس ٬ گوگل کروم
تو گوگل سرچ کن سافت گذر
برو سایت سافت گذر بعد اون بالا سرچ کن flash player برات میاره
موقع نصب حتما مرورگرت را ببند .
تو چجوری بدون فلش پلیر زندگی میکنی ؟؟؟
زود برو اینجا دانلود کن ...
برای اپرا ٬ فایر فاکس ٬ گوگل کروم
تو گوگل سرچ کن سافت گذر
برو سایت سافت گذر بعد اون بالا سرچ کن flash player برات میاره
موقع نصب حتما مرورگرت را ببند .
Last edited by sa@te; 10-05-2013 at 19:28.
اقا این طرح کمپین نوروزیو برداشتند؟؟؟!!! عجب.... همیشه از قافله عقبیم ما....!!! شبانش رایگان بوده که!!!
این مال قبله. حدود 3 هفته پیش خودش اعلام کرد که شده 3 مگ. اگه بتونی وارد سیستم بشی. (با نام کاربری و رمزی که بعد از ثبت نام آریافون بهت میده) میتونی اونی که گذاشتم را انتخاب کنی. در ضمن1 تا 7 صبح نیم بهاست.
صبانت.نداگستر
خیر سرشون یعنی 4مگابیته!!!![]()
بد نیست فعلا داداش![]()
سلام عزیزان...
این سوالو تو یه تایپیک دیگه هم مطرح کردم....میخوام بدونم نظرتون چیه؟!!
به نظرتون adsl مخابرات هر گیگ 3500 سرعت 128یا2 گیگ ایرانسل 1ماهه 10 تومن؟؟؟ بیشتر برا وبگردی و البته اهنگ و جزوه دانلود کردن میخوام...
مهمتر از همه میخام با گوشی برم نت... حوصله pc را ندارم!!!
سلام داداش.
من خودم مخابرات داشتم.واقعا خیلی میخوره!!! واسه خودش همینطور گیگ گیگ کنتور میندازه!!! حرومش باشه! هیچ امکانات خاصی هم نداره! به نظرم سرویس های اقتصادی مربوط به بقیه ی شرکتها مثل شاتل یا نداگستر یا پارس آنلاین رو بگیری سرعت بیشتر و صرفه اقتصادی بیشتری دارن. حالا بازم ببین چجوریه![]()
حداکثر سرعت اپلود adsl2+ 1.4 مگابیت بر ثانیست که مخابرات روی 512 می بنده که برای استفاده از اینترنت کافیه.
این تاپیک یه موقعی فقط واسه کسایی بود که خطشون dlc هست و فقط از مخابرات میتونن بگیرن، از وقتی مخابرات به همه خطوط سرویس داده، یخورده قاطی شده، آخه من تعجب میکنم، شمایی که میتونید از بقیه شرکتها مثل شاتل پارس آنلاین صبانت سرویس بگیرید، ببخشید عقلتون کمه میاین سمت مخابرات؟
فقط کافیه بگم که گوگل و جیمیل هم واستون باز نمیشه اگه از مخابرات سرویس بگیرید، اینجا دوستان دیگه سرعتشون روی 4 مگ هست،واسه من بزور اگه به 1 برسه من دوستم توی چند خیابون اونطرفتر از من چون پیش شمارش یه رقم فرق داره الان از یه شرکت دیگه سرویس داره، مجبور نیست از مخابرات بگیره
خلاصه که اگه از زندگی سیرشدین حتماً بیاین سمت اینترنت مخابرات!
Last edited by File not found; 11-05-2013 at 21:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)