یک مدته گوگل ریدر را هیچ رقمه باز نمی کند برای بقیه هم به همین شکل است؟
یک مدته گوگل ریدر را هیچ رقمه باز نمی کند برای بقیه هم به همین شکل است؟
اما خوش به حالتون که شبکه وایمکسی دارین که تو بیشتر نقاط ایران آنتن میده مخصوصا شهرهای توریستی مازندران.
آقا من یک سوال دارم از شما!!! خداوکیلی از خود مبین نت نیستی
آخه هر چند تا پست در میان میای میگی خوش به حالتون که شمال آنتن میده! ولی نمیگی خوش به حال ایرانسل که تو تهران 95% پوشش داره انوقت مبین نت تو تهران هنوز پوشش کامل نیست.
البته این رو هم بگم که بنده هم هیچ مشکلی با مبین نت ندارم، ولی نوع پست دادن شما برام جالبه.![]()
دوست عزیز من در چند پست قبلی گفتم که من مشترک وایمکس ایرانسل هستم. اما این هم بگم که من از سرویسم که 512 هستش خیلی خیلی راضی هستم همچنین پوشش وایمکس خونه ما خیلی هم خوبه و چهارتا چراغ از پنج تا چراغ مودم من روشن هستش. خلاصه من از سرویس اینترنتم راضی هستم اما از اینکه ایرانسل فقط در چند شهر پوشش داره خیلی خیلی ناراضی هستم. در نمایشگاه تله کام هم به سراغ روابط عمومی هم رفتم و اونا گفتن ما به شدت پیگیر این مسئله هستیم که پوشش وایمکس را در شهرهای دیگه و استان های دیگه گسترش بدیم اما رگلاتوری به ما مجوز نمیده و یا خیلی دیر میده اما به مبین نت به راحتی مجوز میده که ما هم نمیدونیم چرا این سیاست را دنبال میکنه. جواب سوالتونو گرفتین؟
ضریب اشتراک یک به چهار یعنی چه؟
سرعت شبانه طرح 1مگ یکساله باید خوب باشه یابد؟؟
اشکال نداره یکم تحمل کنید. کشور داره نابود میشه. دلار 1600شده .. تحریمها قیمت اینترنت رو بالاتر میبرن ومشکلات دیگه
البته با عوض شدن رییس جمهور ممکنه. اوضاع اینترنت خیلی بهتر بشه، این یکی آخه اینترنت نمیدونه چیه
البته اینم که مبین نت داره بدتر میشه به خوشم ربط بیشتر داره. قبلاً adsl داشتم. اومدم wimax فکر کنم بزدی باید برم wireless
دوست عزیز طبق برگزاری مزایده واگذاری پروانه وایمکس در سال 87 توسط سازمان تنظيم مقررات، شرکتهای زیر مجوز واگذاری وایمکس گرفتن:
1. مبین نت: کل ایران
2. ایرانسل: 7 استان
3. اسپادان: فقط استان اصفهان
4. رايانه دانش گلستان: فقط استان گلستان
علاوه بر 4 شرکت فوق شرکتهای PAP داتک و لایزر و فن آوا قبل از برگزاری این مزایده مجوز ارایه وایمکس داشتن و مشغول سرویس دهی بودن که پس از برگزاری مزایده فوق این سه شرکت نیز موظف شدن با پرداخت هزینه ای سنگین مجوز جدید بگیرن که داتک قبول کرد و هزینه رو پرداخت کرد و مجوز وایمکس فقط برای استان تهران گرفت ولی لایزر پرداخت هزینه رو قبول نکرد و تجهیزاتش پلمب شد (دیگه خبر ندارم نتیجش چی شد). فن آوا هم فکر کنم کلا" بیخیال شد. جهت اطلاعات بیشتر دو لینک زیر رو مطالعه فرمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
Last edited by امین1356; 01-01-2012 at 23:03.
آقا اینا چین؟
بعضیاشون متحرکن،چقد باشن نرمال و چقد باشن عالین؟
RSSI ؟
CINR ؟
TX power ؟
Uptime ؟
Mac State ؟
BSID ؟
Bandwidth ؟
Frequency ؟
اون ها که ثابته هیچی. متغیرها رو از اینجا ببین:
یعنی یک سرویس بین چهار نفر share میشه. قبلاً یک به هشت بود.
- با سرویس های دیگه فرقی نمیکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)