اگه نخوام هزینه کنم واسه کارتع شبکه وایرلس، آیا میشه به یه طریقی، مثلا یه جور تبدیل، این مودم وایمکس رو به دوتا کامپیوتر وصل کنم؟
اگه نخوام هزینه کنم واسه کارتع شبکه وایرلس، آیا میشه به یه طریقی، مثلا یه جور تبدیل، این مودم وایمکس رو به دوتا کامپیوتر وصل کنم؟
سلام خدمت همگی، توی یکی از سایت های خبری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم که پوشش وایمکس مبین نت در همه استان های قرار بیشتر بشه. من این سوال دارم که چرا ایرانسل فقط توی 5 استان باید پوشش داشته باشه و در همین پنج استان هم تا الان نتونسته پوشش وایمکسشو گسترش بده. تا اونجائی که من پیگیری کردم میگن که رگلاتوری مجوز نمیده.
دوستان خواهشا به دور از مسائلی همچون کیفیت خوب یا بد وایمکس ایرانسل و یا مسائل دیگه، اگه جوابی دارید ارائه کنید.
دوست عزیز، اگر شما دانشجو هستید از دانشگاه و اگر در شرکتی کار میکنید از شرکت و اگه نه یک نامه جعلی هم کارت رو راه میندازه ایرانسل زیاد سخت نمیگیره
من با نماينده ايرانسل تو نماشيگاه ديجيتال صحبت كردم گفتش قراره احتمالا تا ١ ماه ديگه وايمكس ايرانسل توي شهر هاي قم و شهر ري ارايه بشه!!!
و بعد از اين دو شهر ديگر توي هيچ شهري وايمكس ارايه نميده
ممنون از جوابتون. ولی ایجوری که خیلی بد میشه. یعنی توی رودهن، دماوند، رباط کریم، قیام دشت، کلا شهرهای دیگه استان تهران ارائه نمیشه؟
از ظهر به بعد سرویس دچار اختلال شدید شده و آنتن کاملا رفته و اگر هم کانکت بشه با 1 چراغ و cinr در حدود 5 وصل میشه. دوستان هم مشکل دارند یا نه؟
در ضمن پشتیبانی هم بعد از اینکه میگه به اپراتور وصل شدید و منشی زن حرف هاش رو میزنه تماس قطع میشه و به هیچ جایی وصل نمیشه.
حالا برعکس شما من با کارشناسشون توی همین نمایشگاه صحبت کردم و گفت که مشغول تست شبکه هستند و احتمالا تا حدود یک سال دیگه سراسری میشه و مثل مبین نت میشه .. حالا اینکه کدومشون راست گفته باشن خدا می دونه!!!
من هیچ مشکلی ندارم. مثل همیشه و عادی هستش. کاش ذکر میکردین که در کجا و کدوم شهر مستقر هستید.ما ساکن تهران نو و با سرعت 512.
چه جالب و عجیب، امیدوارم حرفی که به شما زدند درست باشه. نمیدونم چرا از گفتن برنامه های آتی ترس دارند. همش میگن نمیدونیم، احتمالا، شاید و . . . اما یکدفعه می بینی که چندتا شهر رو پوشش میدن. من چندماه پیش هم با شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد تماس گرفتم و اونها گفتن که ما فقط پیمانکار نصب و پشتیبانی هستیم و هر موقع به ما بگن میریم همون جایی که مشخص کردن تجهیزات را بر روی بی تی اس نصب میکنیم. به هر حال هر چی که هست ، حالا یا خوب یا بد یا با کیفیت و یا بی کیفیت ، داره بدجور از مبین نت عقب میفته. اما شاید به قول شما سراسری بشه علی الخصوص در شهرهای دیگر استان تهران و مراکز و شهر های استان های شمالی کشور.
شما میدون چرا وایمکس IP VALIDبه مشتری هاش نمیده؟؟
من یه اشتراک به نام شرکتمون دارم ولی IP VALID درخواست دادم اعمال نشده هنوز؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)