سلام
برای آموزش گسسته چی خوبه؟
چه جور حرفا؟ والا من حرف بد و توهینی نمیبینم توی نوشته هام..فقط یه جا گفتم که باید عین چهار پا بخونین که منظورم همونمگه میشه به بچه های به این گلی اونجور حرفا رو نسبت داد!!!!!!!!!!!!!!!
خرخونی بود به قصد توهین نگفتم...
نه بورسیه نیستم!شما بورسیه کانون هستین؟ اگه بورسیه نیستین مطمئن باشین حذف نشدین. من کسی رو میشناسم که 8 تا آزمون نرفت بعد آزمونای جامع رو رفت شرکت کرد کسیم بهش چیزی نگفت . پشتیبانا معمولا از این حرفها میزنن ولی کاری نمیکنن خیالتون راحت
کسایی که امتحان سنجش نمیدن چه جوری میتونن سوالای سنجش رو گیر بیارن؟دوستان برا بار 1000ام عرض میکنم به خدا طراحای سنجش طراحای کنکورن 15 - 20 درصد سوالای هر سال هم از سنجش های اون سال میاد حالا فک کنید من با این حرفام اینجا دارم غاز میچرونم !!!!!
چجوري گرفتي كارنامتو ؟؟ مال من اصلا نمياد ميگه ش.شناسنامت غلطه. ولي با همون ش.ش تو قسمت ارزيابي كارنامم به صورت درصدي مياد ولي از تراز و رتبه و ... خبري نيست. يعني واقعا نمايندگي شهر ما ش.ش منو اشتباه زدن ؟؟
درصدامو ميزارم :
زمين : صفر
هندسه 1 : صفر
زيست پايه : 42 %
رياضي پايه : 50 %
فيزيك پايه : 72 %
شيمي پايه : 80 %
----------
معارف : صفر
ادبيات : 34 %
عربي : 30 %
زبان : 91 %
اينم درصداي gf ام :
هندسه 1 : 47 %
زمين سوم : 58 %
شيمي 2 : 67 %
فيزيك : 82 %
رياضي : 83 %
زيست : 85 %
معارف : 62 %
ادبيات : 65 %
عربي : 73%
زبان : 86 %
دوستانی که آزمون سنجش میدن میتونن تو سایت دریافت نقد آزمون هارو ببینن
مثلا آزمون بهمن سنجشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش شب اومدم شماره شناسنامه رو زدم اومد بدون هیچ مشکلی . ولی اگه درصدات میاد معنیش اینه که شماره شناسنامت مورد نداره . کارنامت کامل نشده احتمالا فردا کامل میشه. ولی این gfت چقدر بالا زده فکر کنم ترازش بالای 7000 شده باشه. اگه کارنامه خودت و gfت کامل شد حتما بذار .
خودتم درصدات خوبه زبانت خیلی خوبه . کارت درست![]()
خوب حالا یکی مثل من که به آزمونای قبلی سنجش دسترسی نداره چه کار کنه؟لینکی چیزی نیست که بشه سوالات سنجش رو گیر بیاریم؟ سنجش بانک سوالای سالای پیشش رو نمیشه از جایی گیر اورد؟
راستی بچه ها کسی یادگار ماندگار 88 رو نداره؟ من 87 رو دارم ولی مشکل اینه که 87 سال استثنایی بوده خیلیا شانسی وارد دانشگاههایی شدن که رتبه بالاتری لازم داشته (به خاطر بومی گزینی و ....) نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد متاسفانه
salam man mekhostam danshgah azad sherkat konam arshad chtor.
همین که گفتی با خودم بودم
یادت باشه خودتم جز همین بچه های گل تشریف داری
دوستان یه راهنمایی میخوام ممنون میشم همتون جواب بدید
من برنامه ام طوری هست که یه فصلی رو این هفته میخونم بعد دو هفته دیگه اش وقت میزارم برای دوره اش حالا سوالم اینه که اون 2 هفته دیگه تست جدید بزنم یا تست هایی که قبلا زدم دوره کنم مثلا من دیفرانسیل از ابی قلمچی تست میزنم حالا اون دو هفته دیگه بشینم تست هایی که زدم دوره کنم یا از یه کتاب دیگه مثلا اندیشه فائق بشینم تست جدید بزنم نگید جفتش که امکانش نیست![]()
فکر نمیکنم الان اومده باشه احتمالا بعد از کنکور 89 میاد ! چون پارسال هم اینطوری بود
Last edited by MORINIO; 30-01-2010 at 15:05. دليل: قاطی کردم به خدا! 89 رو زدم 88 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)