كليساي قارج به افتخار يك نوع قارچ the shelf mushroom Ganoderma lobatum (Schwein.) معرفي شده توسط G.F. Atk كه تصوير مسيح در سطح كمرنگ رويه بيروني اش ديده مي شود بنا شد.
كليساي قارج به افتخار يك نوع قارچ the shelf mushroom Ganoderma lobatum (Schwein.) معرفي شده توسط G.F. Atk كه تصوير مسيح در سطح كمرنگ رويه بيروني اش ديده مي شود بنا شد.
محتوای مخفی: توضیح اضافی
کلیسای قارچی به افتخار استاد قارچ تاقچه ای (نوع Ganoderma lobatum) آقای جرج فرانس آتکینسون ساخته شده که تصویر کمرنگ (حضرت)مسیح .با زیر جامه ای سوراخ روی ساختمون ایجاد شده.
امیدوارم درست بوده باشه.
sailor2007 عزیز وقتی من شرو به تایپ کردم شما پست نداده بودی شرمنده... ترجمه شما هم خوبه ممنون
Last edited by minizoro; 25-05-2010 at 20:12.
سلام،ممنون میشم این قسمتو برام ترجمه کنید:
and the urinary substances were determined using the criteria defined by Tekin et al.to determine the level of CaOx ionactivity
.product values were also calculated using the risk index formula defined by Tiselius
یکی از دوستان راهنمایی کند قسمت بلد را چگونه ترجمه کنم.
He was a tremendously enthusiastic teacher and that rubbed off on all the children
با تشکر
.. همه بچه ها رو تحت تاثیر قرار می داد
rub off on: influence
و مواد ادراري با استفاده از معيارهاي تعريف شده توسط تكين و ديگران براي تعيين ميزان فعاليت يوني كلسيم اكسالات مشخص شد. مقادير محصول نيز با استفاده از فرمول شاخص تعريف شده توسط تيسليوس تعيين شد.
Last edited by sailor2007; 26-05-2010 at 18:55.
میشه لطفا ترجمه متن زیر رو بفرمائید
The M.A.Sc. Degree is considered to be a good introduction to further study at the Ph.D
پايه كارشناسي ارشد علوم كاربردي شروع خوبي براي تحقيقات بيشتر در دوره دكترا در نظر گرفته مي شود.
با تشکر از شما معنی این 3 تا رو هم میخواستم :
What is considered to be the very first Hot Wheels car?-----is considered to be
is concerned with ----- Engineering is concerned with all aspects of the urban habitat
how to come up with a business idea
میشه لطفآ معنی جمله زیر رو هم بفرماید ؟
Still locked within the earth’s crust are the keys to addressing some of society’s most pressing issues
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)