سلام این8گیگ ایپاد چه قدرش دقیقا در اختیار هست؟
من خیلی اهل اهنگ نیستم مثلا اگه 1 گیک اهنگ و کلیپ بریزم بقیه برای بازی و نرم ازار و عکس کافیه؟ای کاش اپل16 میداد
راستی ios5 هست واسش یا میاد؟
سلام این8گیگ ایپاد چه قدرش دقیقا در اختیار هست؟
من خیلی اهل اهنگ نیستم مثلا اگه 1 گیک اهنگ و کلیپ بریزم بقیه برای بازی و نرم ازار و عکس کافیه؟ای کاش اپل16 میداد
راستی ios5 هست واسش یا میاد؟
Last edited by ted1996; 20-06-2011 at 14:15.
سلام
فکر کنم 6.5
بستگی به بازیها و برنامه ها داره.بازی 1گیگی داریم بازی 10 مگی هم داریم.
هنوز نه ولی میاد برای آیپاد.
6.5 گیگ در اختیار دارین که خیلی خیلی کمه... حتی 16 هم کمه... 32 مناسب ترینه...
salam tu ye majale khunde budam ke ye dastgahi hast ke be ipod vasl mishe va un vaght ipod simcard mikhore aya in dastgah tu iran hast? gheymatesh chande va be kojaye ipod vasl mishe
تو apple.com که تو بخش ایپاد 5 اومده یود واسش
نرم افزارای مجانی خوب هست واسش؟
میشه در باره ی این توضیح بدید 1st Generationواین ایپاد های تو بازار همشون همین مدل اند یه وقت به من نندازن؟
Last edited by ted1996; 20-06-2011 at 19:47.
1st Generation : نسل اول ! یعنی اولین نسلی که ساخته شده
آیپاد تاچ تا نسل چهارم ساخته شده و الان تو بازار هست.
سلام
من امروز ios4.3.3 رو واسه آیپادم که نسل 4 هست دانلود کردم فرمت فایل ipsw هست،نمیدونم چجور باید آپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید؟
iTunes رو باز میکنید و در صفحه ای که اسم دستگاه و مشخصات رو نوشته ، Shift رو نگه میدارید و Restore رو میزنید.
دوست عزیز ما هم میخوایم به جمع گیفت کاردی هااضافه شیم....عیدی چیزی تو راه نیست بتونیم با نخفیف بخریم...لا مصب این Gamelofte پوله خونه آقاشو میخواد بگیره
![]()
از امضا معلومه ، شما که داری این هزینه رو میکنی و آیپد میخری یه 60 تومن دیگه بذار کنارش و 50$ بخر که فعلا کارت رو راه بندازه.
الان مثلا BFBC2 شده 3 دلار و Burn the rope رایگان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)