سلام.
من تو مستر لیگ بعد از دو فصل بازی حالا تو بازی جام حزوی بعد اینکه اسامی بازیکنا میاد ومی خواد بره تو بازی بدون هیچ پیغامی بیرون می پره؟ درصوتیکه تو لیگ اینجوری نیست! از همین کرک جدیدم استفاده میکنم. لطفا کمکم کنید؟
سلام.
من تو مستر لیگ بعد از دو فصل بازی حالا تو بازی جام حزوی بعد اینکه اسامی بازیکنا میاد ومی خواد بره تو بازی بدون هیچ پیغامی بیرون می پره؟ درصوتیکه تو لیگ اینجوری نیست! از همین کرک جدیدم استفاده میکنم. لطفا کمکم کنید؟
مرسی از بابت راهنمایی هات ولی توی همین فایل BIN که اسمش unnamed_14 هست توش همه چیز بود غیر از 2 کلمه که اونارو میخواستم ویرایش کنم توی مورد 21 اصلا Other League A , Other League B وجود نداشت که بخوام تغییر بدم. چیزی به فکرت نمی رسه؟ توی همون Exebition که میخوای تیم انتخاب کنی پایین تر 2 تا لیگ هست که Other League همون تیم های لایسنس شده مختلف از دنیا هست (همون Rest of World میشه) و Other League B که خالی هست و توش 18 تا تیم خام هست از A - R من میخوام اسم اون Other League B رو ویرایش کنم با اون روشی که گفتی نشد
خیلی ممنون از کمکهات 4039 .
ولی من خیر این بازیو زدم چون حجم پچها خیلی زیادن و نمی تونم دانلودشون کنم . بهر حال متشکرم .
راستی به اون حرفت عمل کردی که گفته بودی بالاخره این رازه Don't Send رو در میارم . و هیچ کس مثل تو این کارو انجام نداده بود تو این تایپیک . ( در مورد این مسئله ) . موفق باشی.
لطفن دوستان توضیح دهین و راهنمایی
سلام
با skip زدن هم میشه .من امتحان کردم .فصل اولو بطور کامل اسکیپ زدم فصل دوم نیم فصلو بازی کردم (بجز 3-4 تا بازی )و نیم فصل دومو اکسیپ زدم آخر فصل برای بازیهای جام جهانی دعوت شدم .معدل امتیاز لیگم 6.31شد .تیم ملیم هم ایران بود که تا نیمه نهایی بالا رفتم .کمترین امتیاز بازیکنان تیم ملی هم 6.3 بود .
اگه میتونستی از کافی نتی دانشگاهی جایی بگیری بد نبود .علاوه براینکه اسم تیمها و بازیکنا درست میشه چهره بازیکنای معروف خیلی طبیعی ترمیشه و علاوه براینها کیفیت بازی بازیکنان بزرگ بهتر میشه .
خدا رو شکر مشکل ارور همون اول کار با این پچ حل شد .اگر این مشکل با این پچ حل نمیشد اگه هفته ها طول میکشید بازم پیگیرش بودم تا حل بشه .چون همیشه معتقد بودم اگه آدم در پیگیری کارها جدیت داشته باشه حتما جواب میگیره(تجربه ).
راستی اینو که میگم امتحان کن شاید مشکل حل شد .توی یک manual خوندم بازیو توی حالت پنجره ای باز کنید(windowed) بعد که وارد بازی شدین دکمه alt+enter رو بزنید صفه بصورت full screen در میاد .با این کار خیلی از مشکلات اجرای بازی مثل هنگ کردن های چند ثانیه ای حل میشه شاید این مشکل هم حل شد.من اینو امتحان کردم خیلی خوب عمل کرد حالا شما این کارو بکن شاید مشکل ارور dont , sent حل شد.اگه حل نشد همونطوریکه یکی از بچه هاگفت برو یک dvd دیگه بگیر" از یک شرکت معتبر".
شاید از کارت گرافیکت باشه (شاید).مدل کارتت چیه ؟ وقتی که setting بازیو اجرا میکنی برای عدم حمایت از تمام ویژگیهای گرافیکی بازی تذکر نمیده؟
سلام به همه دوستان
یکی به من بگه چرا از سایت GAMINGACCESS میخوام PATCH FULL VERSION 2.5 را دانلود کنم ERROR میده ؟؟؟؟
آدرس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشکلی که نداره.من همین الان دانلودو شروع کردم و با سرعت 80 تا داره دانلود میکنه.428 مگ حجمشه .
این کارو کردم جواب نمیده
این فایلها چی هستن؟احتمالا از فرومهای خارجی بشه گیرشون آورد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)