تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 543 از 1138 اولاول ... 434434935335395405415425435445455465475535936431043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,421 به 5,430 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض صدای دیفرانسیل

سلام دوستان ماشین من (نوا)دیفرانسیلش زوزه میکشه البته مکانیک گفته که ازدیفرانسیله وگفته بایدعوض بشه خواستم بدونم قابل تعمیر نیست؟واصلا علت صدای دیفرانسیل چیه وقتی در حرکتم مثلا باسرعت ۷۰تامیرم یه صدای زوزه دائمی به گوش میرسه اگه گاز را یه دفعه ول کنم همون صدا مثل هنگام نشستن هواپیما آرام کم میشه تا تمام بشه اگه کسی تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنه ممنون میشم الان یه دیفرانسیل دست دوم را میگه۳۵۰هزار تومان.کامارو جان منتظر تجربیات شما هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من یه ایمپالای 1967 میخواهم.
    کسی سراغ نداره

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر شما دوست گرامي جناب آقا سعيد.
    در مورد ديفرانسيال ميتونم بگم تجربه من دوبار بوده. يكي مربوط به نوا كه مال يكي از دوستان بود و يكي ديگه هم مال كامارو خودم.
    در مورد نوا، كه مدل 58 و مال يكي از دوستان بود اين تجربه رو از خودش شنيدم و جالب بود و ميتونه كمك بزرگي باشه.
    نواي دوست من گويا زوزه توي ديفرانسيال داشت.البته صاحب قبلي اون بهش گفته بود كه اين زوزه مربوط به گرانويل و پينيون نيست و مال بلبرينگهاي هرزگرد ها و هوزينگ ديفرانسيل بوده.
    با همين توصيه ايشان بلبرينگها رو عوض كرده و زوزه هم برطرف شده.
    مشكل زوزه كامارو من هم تقريبا به همين صورت بود كه در سرعتهاي متداول 70 يا 80 كيلومتر صداي اون بصورت يكسان و ممتد در ميامد و البته جوري نبود كه آزار دهنده باشه.
    يك بار روغن عوض كردم و روغن غليظ تري ريختم ( 140)اما تاثيري نكرد.به توصيه دوستم بلبريگها را هم عوض كردم اما فرقي نداشت. البته من خودم حس ميكردم كه زوزه از خود گرانويل و پنيون بايد باشه چون فرم صداي زوزه بلبرينگ رو از اين نوع صدا متوجه ميشدم.
    من سه راه در پيش رو داشتم:
    1. گرانويل و پنينون خود ديفرانسيال رو تعمير كنم.
    براي اين كار نياز به دقت و مهارت زيادي هست كه من توي تعميركاراي ايراني نديدم. تعمير اون رو بصورت تئوري بلدم و ممكنه هم جواب بده ( بيشتر لاينر گذاري و سنگ زدن با ماشين تراش ) اما اينكه اين تعمير در صورت جواب دادن چقدر پايدار باشه موضوع ديگه اي بود و البته هزينه اين تعميرات هم بايد قابل قبول مي بود، كه نبود( بر اساس هزينه سال 85 من براي تعمير اون بايد چيزي حدود حداقل 80.000 تومان ميدادم كه به دلايلي كه توضيح ميدم منطقي نبود و البته اين هزينه بجز هزينه باز و بسته كردن كل ديفرانسيال و مخارج جانبي اون بود)ميتونستم توي خونه باز كنم و بعد كل هوزينگ و گرانويل و پنيون رو بدم براي تعمير اما هرجور محاسبه ميكردم ميديدم منطقي نيست.
    يكي از اين دلايل اين بود كه تعميركاران يا تراشكاريهايي كه انجام ميدادند تقريبا تعهد و ضمانت مشخصي نميدادن و ميگفتن بستگي به وضعيت نگهداري و استفاده شما هم داره كه چقدر جواب بده. البته اين فرم گفتار اونها نشون ميداد كه خودشون هم چندان به اين تعميري كه انجام ميدن اعتقاد و اطمينان ندارن و دنبال يه راه فرار از زير بار رفتن تعهدات و تضمينها ميشدند.

2. راه بعدي اين بود كه يك ست گرانويل و پنيون نو بخرم و سوار كنم.
    اين كار هم اصلا منطقي نبود چون يك دست گرانويل و پنيون اصل آمريكايي حدود 300.000 تومان ( سال 85) قيمت داشت و البته باز هم بستن و رگلاژ كردن و لاينر گذاري و آب بندي اون خودش داستاني بود كه كار تعميركار نبود و نمي تونستند. خيلي راحت اين هزينه ها هم ميتونست بواسطه اشتباه و خرابكاري از بين رفته و بنابر اين اون رو هم حذف كردم.

3.خريد يك ديفرانسيال جديد و سالم و نصب اون.
    اين كار منطقي ترين روش به حساب ميامد و اون موقع من تونستم با 100.000 تومان يه ديفرانسيال كامل كامارو كه تقريبا در حد نو بود بخرم. ديفرانسيال رو در يه اوراقي پيدا كردم و ميگفت مال يه كامارو بوده كه آتش گرفته و مدتها خوابيده بود. درب اون رو باز كردم و نگاه كرديم ديدم همه قطعات ظاهرا سالمه و دوستم كه تعميركار واردي بود گفت اين عاليه. خود فروشنده هم ضمانت داد هر صدايي داشت پس ميگيره.
    اون رو خريدم و با نصب روي ماشين كاملا خوب و سالم كار ميداد و حتي يادمه يكبار با سرعت 190 و داشتن بار سنگين توي صندوق عقب باز هم به خوبي كار داد و هيچ مشكلي نداشت.
    حالا بعد از اين تعارف و تجربه ها، من ميتونم يك توصيه به شما بكنم:
    اگر بتونين خودتون اول بلبرينگهاي ديفرانسيال رو باز كنين و سالم و خراب بودن اونها رو تشخيص بديد خيلي بهتره چون ممكنه مشكل از خرابي بلبرينگها باشه.البته اگر تعميركار خوب و واريد سراغ داريد تا كلا يه نگاه دقيق به وضعيت اون بندازه خيلي خوبه.
    در مورد ديفرانسيالي كه پيدا كرديد اگر كامل و سالم باشه ( بخصوص پلوسها كه تعميري نباشند و بلبرينك تعمير دوم روي اونها نباشه)و شرطي هم بفروشه خيلي خوبه. با توجه به اينكه اگر كار ديگه اي بخواهيد بكنين احتمالا هزينه خيلي بيشتر بايد پرداخت كنين و البته ممكنه نتيجه مطلوبي هم نگيريد.
    كلا علت صداي ديفرانسيال ( اگر از گرانويل و پنيون باشه) بعلت عدم هماهنگي و درگيري مناسب بين دنده هاي اين دو قطعه بوجود مياد و توي تعميرات معمولا با لاينر گذاري و جابجا كردن وضعيت اين دو قطعه نسبت به هم سعي ميكنن وضعيتي بوجود بياد تا بهترين حالت درگيري و تماس بين دندانه ها وجود داشته باشه و در واقع محل تماس در وسط دندانه بوجود بياد ( و نه لباه هاي داخلي يا بيروني) چون اين جوري كم كم دنده ها لبه زده و صداي زوزه بيشتر و شديدتر ميشه.

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Morris/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]
    من یه ایمپالای 1967 میخواهم.
    کسی سراغ نداره
    سلام دوست گرامي
    متاسفانه من سراغ ندارم و اين مدل كلا خيلي كميابه. اگر توي نت جستجو كنين احتمالا مواردي پيدا بشه. بايد به خيليها بسپاريد تا بشه مورد مناسبي پيدا كرد.

4. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنونم ازراهنماییت کامارو جان اطلاعات خوبی دادی حالا حداقل بیشتر میدونم چکار کنم یا به تعمیرکار چیا باید بگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

​راستی باز کردن بلبرینگ که گفتی چه جوریه راحت باز میشه وچطور معلوم میشه که عیب از بلبرینگ هست یا نه؟متشکرم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد باز و بسته كردن بلبرينگها چون يك بار بيشتر انجام ندادم دقيق به خاطر ندارم. اگه اشتباه نكنم اول پيم نگهدارنده گرانويل رو باز كردم و بعد با درآوردن هرزگردها و پلوسها، بلبرينگها رو هم چك كردم. البته يه بلبرينگ هم روي شافت پنيون سوار بود كه به اون دست نزدم چون فكر ميكردم اونهم سالمه. اگر باز كنين احتمالا راحت متوجه بشيد كه چطوري باز ميشه چون خودتون هم دست به آچار هستيد.
    اگر هر مرحله رو عكس بگيريد و نگه داريد براي بستن مجدد راهنماي خوبيه.
    در مورد علائم خرابي بلبرينگها ، از كُنس و ساچمه ها ميشه فهميد. مثلا كُنس اون ( محل تماس ساچمه ها با كنس) به رنگ سياه در آمده يا كمي به قرمز ميزنه و اين نشون ميده تحت فشار و حرارت زياد بوده. يا خوردگي هاي بوجود آمده در كنس كه بازم نشون ميده اين بلبرينگ خرابه و بايد تعويض بشه. همين علائم رو هم روي ساچمه ها ببينين نشون ميده كه كلا بلبرينگ به پايان عمر كاري خودش رسيده.درست مثل خرابي بلبرينگ چرخها و يا بلبرينگهاي دينام و بقيه قطعاتي كه داراي بلبرينگ هستند.
    يك مورد ديگه كه الان يادم آمد اينه كه گاهي به دلايلي آب وارد ديفرانسيال ميشه. از محل هواكش بالاي پوسته ديفرانسيال.مثلا از يه محل كه آب زيادي جمع شده به مدت طولاني و مسافت زياد عبور كنيم و اينجوري آب وارد اون ميشه.

در اين حالت آب و روغن داخل ديفرانسيال قاطي شده و كارايي روغن خيلي كم ميشه و در مسافتهاي طولاني و بعد از گرم شدن ديفرانسيال ، روغن نميتونه اون روانكاري و خنك كنندگي لازم رو داشته باشه و كم كم صداي ديفرانسيال در مياد. گاهي اين صدا اونقدر زياده كه ممكنه فكر كنين كل مجموعه كرانويل و پنينون خرد شده.
    وقتي روغن عوض بشه مشكل هم حل ميشه. البته در دراز مدت صدمه ميخوره. وقتي درب پشتي اون رو باز كنين مشخص ميشه كه مشكل از كجاست؟
    دوتا بلبرينگ از زمان اون تعمير داشتم كه براي آشنايي بيشتر خوبه.
    اگر اشتباه نكنم شماره 039010 سايز استفاده شده در پنيون بايد باشه كه من عوض نكردم.

و شماره L M 501314 هم احتمالا مال هرزگردها بايد باشه كه دوتا بودن.

تفاوت سايز اونها وقتي كنار هم باشن مشخصه. كوچيكتر مربوط به پنيون و بزرگتر مربوط به هوزينگ و هرزگردها است.

البته سالها از اون تعميرات و باز و بسته كردنها ميگذره و چون فقط يكبار بود چيز زيادي به خاطر ندارم كه دقيقا چطوري باز ميكرديم. متاسفانه فكر امروز و عضو بودن در يك كلوپ آمريكايي رو هم نميكردم كه عكس بگيرم!!
    توي مدلهاي مختلف آمريكايي و حتي توي يه مدل مثلا كامارو ، ممكنه تفاوتهايي بين ديفرانسيالها وجود داشته باشه و سايز بلبرينگها هم فرق بكنه، همينطور تعداد دندانه هاي گرانويل و تعداد خارهاي پلوس و طول اونها و البته اندازه بلبرينگها كه اين تفاوتها به مقدار سرعت و شتاب و قدرت موتور بستگي داره.

8. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

در هر حال کامارو جان ازت ممنونم کمک زیادی کردی امیدوارم بتونم جبران کنم.راستی فکر کنم شمابچه اهواز باشید شنیدم اونجا لوازم آمریکایی ارزونتر وبهتر گیر میاد شمادر جریان قیمتها هستید که چه جوره؟مثلا اصفهان الان دیفرانسیل با پولوس را میگن۳۵تومان واشر سرسیلندرحدود۳۰جلوپنجره نوا پلاستیکی۹۰ واترپمپ ۸۵تومان قفل چهارتا درب وکاپوت ودر داشبورد۳۵تومان استارت ۳پیچ از این قدیمیاست رو شورلت وانتا هست میگن ۱۵۰البته چند ماه پیش شانسی یه جا گیر آوردم ماله شخص عادی بود خریدم۳۰تومان کاربراتور نوا کار کرده تمیز را خریدم۱۵۰

10. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله من ساكن اهواز هستم.
    الان چند سالي ميشه كه تعداد ماشينهاي آمريكايي توي اهواز خيلي كم شده و فقط تعداد معدودي بيوك و نوا و بليزر و وانت و البته كاپريس و تعداد خيلي خيلي كمتري كامارو و پونتياك وجود داره.
    فروشنده لوازم يدكي هم كه يه زماني حداقل 8 يا 10 تا بود الان فقط دوتا شده كه البته تعداد معدودي هم اوراق فروش وجود داره.
    قيمتها هم تفاوت چنداني با بقيه جاها نداره چون وقتي هزينه ها بالا رفته و البته با توجه به وضعيت دلار، اونها هم روي جنس ميكشن. مثلا همين جلو پنجره نوا ساخت ايران رو من هم اينجا قيمت گرفتم حدود 95 بود كه البته مال خودم اصلي و سالمه و نيازي به خريد نبود. يا اينكه من سفارش دسته هاي داخلي رو داده بودم تازه امشب تلفن زد كه رسيده و فردا بايد برم و ببينم چه قيمتي برام در مياد؟ و البته هر قيمتي هم بود ناچارم بگيرم چون چيز ديگه اي نيست كه بشه مثل خودش جايگزين كنم.
    ممكنه گاهي يه چيز خاص رو يه جايي بشه ارزونتر پيدا كرد، مثل كاپوت كه من يه جا 350 قيمت گرفتم و يه جاي ديگه كه تميزتر و با زهوار جلو اصلي بود 100 خريدم.
    توي خريد اجناس اوراقي و دست دوم ، وجدان فروشنده اين وسط خيلي تاثير داره..

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

​بله کامارو جان همش بستگی به وجدان فروشنده داره که الان چنین چیزی جایی وجود نداره.راستی خود ت ماشین چی داری؟من چه جوری میتونم اینجا عکس بذارم میخوام چندتا عکس از ماشینم بذارم .از اینکه دوست خوبی مثل شما پیدا کردم خوشحالم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از لطف شما متشكرم دوست گرامي.
    در حال حاضر يه نوا كانادايي مدل سي 5 - 1370 دارم كه شرح بازسازي اون رو توي همين تاپيك با عكس گذاشتم. البته تعداد زيادي از عكسها ديگه وجود نداره چون سايتهاي آپلود خوب ساپورت نميكردن.
    براي گذاشتن عكس روي آيكون سوم، بالا از سمت چپ كه علامت يك قاب عكس هست و يك درخت را نشان ميده، كليك كنين(Insert Image)و در صفحه جديد ميتونين يا مستقيم از خود سيستم خودتون و يا از آدرس تصوير آپلود شده در يه سايت آپلود ، تصوير را اينجا بگذاريد.

15. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •