فعلا که یاهو از دستت خیلی عصبانیه!
بذار یه کم آروم بشه، یادش بره!
فعلا که یاهو از دستت خیلی عصبانیه!
بذار یه کم آروم بشه، یادش بره!
این یاهو کلا نمیدونم چرا رمز عبور منو گم کرد رفت و بعدش حذف شد ! جیمیل خیلی بهتره به خدا ! گم کنی زنگ میزنه بهت میگه ... یا پیامک میده...
رمز ععبور رو یاهو گم نمی کنه! اگر هم ایمیل حذف بشه، حتما کسی که رمز داشته اقدام به حذفش کرده و 90 روز بعد از حذف، میشه دوباره همون آیدی رو از نو ساخت. به نوعی میشه گفت این کار تخلیه اطلاعات نامناسب از ایمیل بدون حذف دائمش هست. گوگل هم 2 step verification داره و یاهو هم تقریبا چنین چیزی داره و گاهی sms می ده اگر حس کنه واقا خطر هست. من یاهو رو برتر از گوگل می دونم و هر کس بلد باشه از رمزش حفاظت کنه، یاهو رو ترجیح می ده و هر کس حال و حوصله نداشته باشه که رمز مناسبی برداره، گوگل رو
سلام
دیروز وقتی آی دی و پسورد یاهو رو وارد نرم افزار یاهو مسنجر کردم وارد نشد و ارور زیر آمد:
we cant sign you in to yahoo messenger.
there might be a problem with internet connection
جالب اینجاست که با سایر آی دی ها وارد می شه وفقط با یکیش مشکل داره. از طرق یاهو میل هم وارد می شه و مشکلی نداره.
نظر شما چیه؟
خیلی جالبه!
همین!
وقتی از طریق ایمیل وارد شدید، اون وقت مسنجر رو روشن و ساین این کنید. قبلش یاهو رو موق استار ت آپ روشن نداشته باشید.
سلام.. 2 تا سوال داشتم
1: آیا میشه یه نفر وقتی آنلانین میشه فهمید و متوجه شد ؟
2 : می خوام بدونم یه آیدی توی چه تاریخ و ماه و سالی درست شده ؟ آیا میشه ؟
سلام
بعضی سایتها این کار رو می کنند
شاید این یکیون باشه
تو گوگل می تونید بیشتر پیدا کنید
xeeber
مثلا همچین عبارتی
How can I find out when my frien id online?
نمیشه فهمید مگر اینکه در پروفایلش اجازه داده باشه
من که کلا بی خیال یاهو شدم... ثبت نامش خیلی بد هست و سخت! تازه تصویرتایید کننده لودنشده که ثبت نام کنم ... گوگل به نظرم خیلی بهتراست... ولی نقطه ی ضعفش نداشتن شکلک هست![]()
در کل و حتی با احتساب اینکه گوگل برای ورود به حساب، یک کد تایید به موبایل شما می فرسته و به نظر میاد امنیتش خیلی خیلی بالاست، تقریبا 100 % و مطلق، ولی تجربه شخصی به من نشون داده که در نهایت، امنیت این yahoo ی درپیت غازقلنگ مشنگ الدنگ، خیلی از گوگل بیشتره و من همه ایمیلهای یاهو رو دارم ولی تو گوگل راحت من رو -- می کنند. دلایل من خیلی زیاده. من همیشه عاشق یاهو می مونم .![]()
ببخشید یه سوال داشتم یه مدت هست که اسپم واسه ایمیلم زیاد میاد و داره دیوونه م میکنه.... راهی هست که بشه آدرس ایمیلم رو عوض کنم تا اگه تو سایت و گروپی ثبت شده که از طرفش ایمیل میاد دیگه دسترسی بهش نداشته باشه؟؟؟؟؟![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)