چه طور خبری نیست. این همه لینک برا دانلود ورژن های مختلف هست.
چه طور خبری نیست. این همه لینک برا دانلود ورژن های مختلف هست.
سلام
یه چیزی یه مدت ذهنم رو به خودش مشغول کرده و اون هم "تکنیک افزودن بی نهایت عضو در بی نهایت گروه" که خیلی از سایت ها این تکنیک رو به فروش می رسونن ... می خواستم بپرسم این چه تکنیکیه ؟
Last edited by Ehsan PCbase; 10-04-2009 at 09:25.
نوشته شده توسط kavoosh
مشكل من اينه كه تقريبا 3 هفته هست من نميتونم وارد ميل باكس خودم كه از سرويس دهنده Yahoo هست بشم در ضمن همين مشكل رو براي Yahoo Messenger *هم دارم و نميتونم وارد بشم و با پيغام اينكه ID شما مشكل داره مواجه ميشم و پسوورد و هم نميتونم تغيير بدم.
مطمئنم كه ID من دچار مشكل شده و مشكل از من نيست و از سرويس دهنده هست (اينو بعد از 3 هفته تست روي چند تا سيستم ميگم).
و من تنها چيزي كه ميخوام اينه كه يك ايميل از اين سايت پيدا كنم كه بهش بگم ID من خراب شده و رسيدگي بشه ولي من چنين چيزي از اين سرويس دهنده پيدا نكردم..
ممنون ميشم راهنمايي كنيد..من اين قسمت رو كامل خوندم ولي هيچ ربطي به مشكل من ندارن..
معلوم نيست چه بلايي ر ID و ميل من اومده كه اينطوري شده و مشكل ناشناخته اي پيدا كرده..
ببينيد در قسمت تغيير پسوورد ياهو
بعد از اينكه يكي از option box ها رو انتخاب كرديدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر آيدي كه بنويسي ميره به مرحله بعد(هر آيدي)..
ولي متاسفانه ID من اصلا به مرحله بعدي نميره و كلا از مراحل كنسل ميشه و ميگه امكان تغيير پسوورد نيست..
اگه باور نميكنيد خودتون به لينك بالا بريد و ببينيد ID من به مرحله بعد نميره..
خواهشا كمك كنيد..
اگه درست نشه بدبخت ميشم..
منتظرم..
Last edited by kavoosh; 11-04-2009 at 00:49.
یک لینک که کار میکنه
و هیچ فرقی هم با اونی که از خود سایت یاهو هست نداره همشون یکی هستند این رو هم از همونجا دانلود کردن و برای سهولت کار لینک مستقیم و Resume دارش کردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
جدیدن یاهو مسنجر من اجرا نمیشه! یعنی وقتی دابل کلیک میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.
وقتی هم با run as باز میشه خیلی کنده و وقتی میخاد id رو چک کنه از برنامه خارج میشه
ورژن 7-8-9 رو نصب کردم ولی درست نشد.
اگه میتونین بگین چیکار کنم
چجوری میتونم ارشیو رو بدون رفتن تو ایدی بخونم؟
شما اگه تمام ورژن ها رو چک کردین و با همشون مشکل دارید ایراد دو حالت میتنه داشتهباشه
نرم افزار های امنیتی جلوی اجرا رو میگیرن و یا اینکه سیستم عاملتون دچار مشکل شده
system restore رو اعمال کنید ببینید درست میشه
موفق باشید![]()
ببین این همونه که میخوای فکر کنم
Yahoo Messanger Archive Decoder
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا دستت درد نکنه ولی لینک دانلود خرابه
فکر نکنم بشه.چجوری میتونم ارشیو رو بدون رفتن تو ایدی بخونم؟
Yahoo Messanger Archive Decoder
این نرم افزار هم مال اون نیست.
اگه شما میگین که چه طوری بدون رفتن به یاهو آف ها رو خوند آره؟
شاید سوال شما این بوده.
اینم فکر نکنم بشه.
اون برنامه هم برای ذخیره سازی آرشیو هست. اگه آف ها رو قبلاً ذخیره کردین میتونید بعداً دوباره بخونید یا ویرایش کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)