جدید ترین پک قراره کی بیاد؟
جدید ترین پک قراره کی بیاد؟
آها اوکی...
منم همونطور که گفتم پک لیت نایت که 4تا دی وی دی هست رو خریدم...
الان دی وی دی 1و2 رو نصب کردم که دی وی دی 2 برای ادامه ی نصب دی وی دی 1 لازم بودو وقتی نصبش کردم عکس زیر سمت چپی اضافه شد و سمت راستی همونی بود که از قبل نصبش کرده بودم:
وقتی روش دابل کلیک میکنم صفحه ی زیر باز میشه!!!
این چیه؟
باید چیکارش کنم؟؟![]()
آقا سی دی 3 و 4 رو هم گذاشتم ...چنتا پارت بود که خودش به ترتیب نصب شد فقط دوتا مشکل دارم:
1.اشتباهی لیت نایت رو توی پوشه ی Bin نصب کردم ، یعنی موقع نصب آدرس سیمز و بعد پوشه ی گیم و بعد پوشه ی Bin رو انتخاب کردم، حالا چطوری آنیستالش کنم؟
کلا مشکلی پیش میاد که لیت نایت رو توی Bin نصب کردم؟
2. توی پوشه ی Bin یک پوشه به اسم bin هم وجود داره ، اون کرک رو باید توی کدوم یکیشون کپی کنم؟؟
راستی لطفا پست قبلی رو هم نگاه کنید...
مرسی.
Last edited by Kit_Kat; 16-08-2011 at 15:26.
دکمه ی پلی رو بزنین
اون مثلثه کج رو
این نسخه ی اینترنتیش هست؟
آخه وقتی پلی میکنم میگه باید با اینترنت وصل بشید و وقتی که کانکت میشم بازم یک پیغام دیگه میده و خلاصه بازی شروع نمیشه...
فکر نکنم بدرد بخور باشه
اگه واسه ی نصب لیت نایت به درد نمیخوره پاکش کنم؟
1. باید بری از تو control panel/programs/prigrams and featurs روی عکس لیت نایت دوبل کلیک کنی 2. توی بین اولی موق باشید![]()
آخه مشکل همینجاست ... چیزی به اسم لیت نایت نصب نشده یعنی توی کنترل پنل و جایی که شما گفتین رفتم ولی چیزی به اسم لیت نایت نبود...
پک لیت نایتی که من گرفتم 4تا دی وی دی هست که همونطور که گفتم دوتا دی وی دی اول سیمز اینترنتی رو نصب میکنن که نمیدونم به لیت نایت ربط داره یا نه...
دی وی دی 3و4 هم توشون پک لیت نایت بود که 6تا فایل RAR بودن که وقتی روی اولی کلیک کردم و آدرسی گه گفتم رو بهش دادم خودش 6تا فایل RAR رو نصب کرد ولی هیچ آیکونی به دسکتاپ اضافه نشد....
شاید به بازی یک چیزایی اضافه شده باشه؟
شایدم چون مسیر نصب رو اونی که گفتم زدم درست عمل نکرده؟
شایدم چون هنوز کرک رو کپی نکردم ؟![]()
تو برو جایی که لیت نایتو نصب کردی بعد باید دوباره نصب کنی (نه از روی سی دی از روی جایی که نصب کردی) روی درایوی که سیمز 3 رو نصب کردی بعد کرکش رو توی فلدر سیمز 3 اصل کپی و ریپلیس کنچون بر نامه سنگینه اول باز میشه بعد نصب
Last edited by Rc man; 16-08-2011 at 19:10. دليل: یک موضوع را ننوشتم
تازه الان دیدمش یک پوشه نزدیک 7 گیگ توی اون پوشه ی Bin بود که همونیه که شما گفتین...
توی اون یک فایل setup پیدا کردم و روش کلیک کردم وقتی نکست رو مزنم یدونه ازون صفحه ها میاد که کد رجیستر کردن بازی رو میخواد...
من پک بازی رو ندارم و بازیم رایتی هست واسه همین کد روی جعبه رو ندارم...
توی خود پوشه هم هرچی میگردم کدی چیزی پیدا نمیکنم؟؟؟!!!!
چه بکنم؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
یافتم یافتم
فقط اون سیمز اینترنتیه رو پاک کنم؟
راستی راجع به بازی و مراحل بازم وقت کردین لطفا توضیح بدین بازم...
با تشکر از همه![]()
Last edited by Kit_Kat; 16-08-2011 at 21:59.
توی سی دی تو فایل کرک یک چیزی هست اسمشو یادم نیست باز کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)