اينهم تصويري در خصوص برنامه IDM در برنامه اينترنت سكيوريتي كاسپر:
![]()
اينهم تصويري در خصوص برنامه IDM در برنامه اينترنت سكيوريتي كاسپر:
![]()
اين مطلب را پيگيري ميكنم ببينم مشكل اين برنامه با DVD Writer خاصي هست يا با برنامه خاصي.نتيجه را خدمت شما و دوستان اطلاع خواهم داد.
اقا ممن الان میخوام نسخه 9.0.0.463 کسپرسکس رو دانلود کنم یکی بگه که ماها که از دیال اپ استفاده میکنیم مشکلی برای اپدیت کردنش خواهیم داشت یا نه و اینکه حجم اپدیتهاش چه قدره
با تشکر
Last edited by ..hamed..; 05-08-2009 at 17:23.
منظور شما چجور مشكليه؟خيلي از افرادي كه از كاسپر يا ساير محصولات امنيتي استفاده ميكنند اينترنتشون از نوع Dial Up ميباشه.ميمونه سريال كاسپر كه اگر سريال قانوني نداشته باشيد بايد مرتب دنبال سريال باشيد كه البته بنده و ساير دوستان به طور مرتب جديدترين سريالها و Keyها را قرار ميديم.حجم آپديت اوليه شايد كمتر از 3-4 مگ باشه.بقيه آپديتها اگر روزانه صورت بگيره حجمي در حدود چند صد كيلوبايت خواهد داشت.
تا حدودي به تعدا برنامه هاي اجرا شده همزمان با راه اندازي ويندوز و نيز سخت افزار سيستم بستگي داره و اينكه از آنتي ويروس كاسپر استفاده كنيد يا اينترنت سكيورتي.
کسی نیست جواب بده ؟
نسخه Kaspersky Internet Security 2010 کاسپرسکی رو ویستا نصب کردم.
مشکل اینجاست که یه مدت خوب کار می کنه و یه مدت دیگه وقتی می خوام سایت باز کنمcan not page میده و هیچ سایتی رو باز نمیکنه. وقتی کاسپر رو exit می کنم همه چیز درست میشه.
این مشکل ممکنه یه روز پیش بیاد و یه روز نیاد ولی کلی حال آدم رو میگیره.
اینم بگم که کاسپر کاملا آپدیت هست و لایسنس داره. (البته اصلی نه)
هم با IE و هم با Firefox این مشکل رو دارم.
کسی راهی پیشنهاد می کنه؟
سلام جتاب hamilton عزیز من اپدیت برنامه رو از سایت --------- گرفتم در ضمن رو کامپیوتر همسایمون نصب کردم اپدیت شد اما واسه من تا 10 15 درصد میره بعد یهو قطع میشه
چرا تا موقعی که کاسپر فعاله نمیشه هیچ سی دی رو با هیچ یک از برنامه های رایت کپی کرد یا حتی ایمیج گرفت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)