پس تو قیمت 400-500 هیشکی sx20is رو توصیه نمیکنه
درسته؟!
پس تو قیمت 400-500 هیشکی sx20is رو توصیه نمیکنه
درسته؟!
سلام دوست عزیز
لطفا رنج قیمتی که می تونید هزینه کنید را بگید تا بهتر بتونیم شما را راهنمایی کنیم
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
سلام
sx 20 دوربین فوق العاده ای توی رده خودش است
تصاویر با نویز بسیار پایین . زوم اپتیکال 20 برابر
قیمتش الان با بیمه 420 فروش داریم
راستی شما می تونی به hx1 سونی هم فکر کنی باهاش کار کردم خودم خیلی ازش خوششم امده قیمت نمایندگی 545 و.. فروش ما با بیمه ایران 470
Last edited by mm45; 25-04-2010 at 20:12.
g11 چطور؟ می ارزه یا نه
اگه زوم بالا و فیلمبرداری HD نخوای و دوربین فوق العاده ایه
کلا اینکه بیرزه یا نه بستگی به خودتون داره![]()
Last edited by rostamiani; 26-04-2010 at 06:22.
اغلب پاسخ ها بخاطر این دیر داده میشن یا داده نمیشن که جوابشون قبلاً مکرر داده شده .. بهرحال شرمنده ..
بهترین گزینه ها در این حدود قیمت SX120 از canon و SD940 هستش.
اگه زوم 5برابر و فیلمبرداری640*480 (البته بسیار با کیفیت) برات کافیه بهترین انتخاب که خروجی اش شگفت انگیزه همین جی 11 محسوب میشه
[QUOTE=mm45;4884083]سلام دوست عزیز
لطفا رنج قیمتی که می تونید هزینه کنید را بگید تا بهتر بتونیم شما را راهنمایی کنیم
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
من تا 1 ميليون ميتونم هزينه کنم
[QUOTE=h_marcopolo;4885376]سلام دوست عزیز
اگه بتونی تا 1130 هزینه کنی D90 دوربین فوق العاده ای است .
50D که با کیتش خیلی در میاد پس هیچی ...
550 هم دوربین خوبیه الان قیمتش بدی نیست حدود 945 با بیمه نامه
اما اگر اجازه بدی من برات نتیجه گیری کنم می گم D90 ارزش تو سختی افتادن را برات داره
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
اگه می تونی این هزینه را بکنی که G11 بگیری من 2 تا دوربین زیر را بهت توصیه میکنم
Sx1 canon
or
Hx1 sony
از عکاسی با این دو تا دوربین سیر نمیشی![]()
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی
می خوام برای همسرم که بسیار به عکاسی علاقه منده اما تا به حال از داشتن دوربین عکاسی خوب محروم بوده و در کل یه آماتوره که می خواد در این عرصه تجربه کسب کرده و حرفه ای بشه یه دوربین عکاسی هدیه بگیرم
محدوده قیمتم 350 الی 450 هزار تومنه
کامپکت بودن اون خیلی مهم نیست هرچند یه مزیته
یکی به من دوربین Nikon Coolpix P100 رو با حدود قیمت 440 تومن ( دقیق خاطرم نیست) پیشنهاد داده
نمی دونم فردا یهو متوجه نشم که ای بابا مثلا با 450 تومن فلان دوربین رو می تونستم بخرم بهتر بود!
چیزی می خوام که در اولویت اول ایشون به تجربه خودش برسه و در اولویت پائینتر هم بشه عکسها و فیلمهای یادگاری مون رو از مسافرتهامون و مراسم و عکسهای یادگاری برای آینده داشته باشیم و به این زودی ها نیاز به تعویض اون نداشته باشیم چون بودجه دوباره ای برای خرید و تعویض اون ندارم ( حتما درک میکنید)
ممنونم از اساتید و دوستان در پیشنهاد یک مدل مورد نظرشون به واسطه تجربیات ارزشمندشون که تو این زمینه دارند
هرچند با مطالعه ده ها صفحه از این تاپیک نتونستم مدلی انتخاب کنم که حتما از عدم درک کافی من در این زمینه ست
خوب بروبچ من هم FZ35 رو خریدم عجب چیزیههههههههههههههه مشتِ مشتِ
هنوز مموری براش نخریدم نمیدونم چی بگیرم , فکر کنم کلاس 6 بگیرم خوبه فقط چه مارکی باشه؟
با گارانتی بانیان و کیف (مجانی) شد 450 تومن چیز دیگه ای هم نداشت بجز سیم میما
فریمور جدید براش اومده
![]()
Last edited by ELSIN; 26-04-2010 at 19:02.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)