موافقم! اشنایدر هم خوب بود!
دقیقا! مربی خوبی هست، اما یه سوپر مربی نیست! در حد رئال نیست! در حدی نیست که کاپ CL رو برامون بیاره! در حد لالیگا هست...
موافقم! اشنایدر هم خوب بود!
دقیقا! مربی خوبی هست، اما یه سوپر مربی نیست! در حد رئال نیست! در حدی نیست که کاپ CL رو برامون بیاره! در حد لالیگا هست...
باختیم همین اما من از بازی بچهام راضی ام خدایشش ما جوانمردانه بازی کردیم و اینکه شما منو میشناسید من هیچ موقع درباره داوری صحبت نمیکنم اما چطو بگم نمیدونم چرا جدیدا کمک داورها در حق ما اشتباه میکنند من مطمئن نیستم و به داورها احترام میگذارم اما خوب این رسمش نیست (به زبان شا غلام پیروانی بخونید)
خواستم کمی بخندید ولی خدایشش نیمه دوم بعد اون گل تخمی امائوری و اون لنگ بی صاحاب هاینزه که خوردیم دیگه بد بازی نکردیم و واقعا یووه تو دست رئال بودش حالا یه چیز متوجه نمیشم این یوسفی ابله چی میگه تو کل نمیه دوم یه گل شانسی زده امائوری و یه توپ دیگه بهش رسید میگه وای امائوری طوری ازش تعریف میکنه مادر ---- که انگار کریس رونالدو هستش.
در کل رئال خوب بازی کرد.
چیز دیگه ای ندارم که بگم چی بگم باختیم همین حالا این یوونتوس بدبخت فلک زده به گل نشسته هستش که اینطوری برد مارو حالا اگه بخوایم مقابل اینتر و منچستر بازی کنیم خدا به ما رحم کنه.
بیا میگه یوونتوس حقش بود ببره خوب چی بگم بهشون یه تیرک یه ضربه زیبا یه گل قشنگ حرکات زیبا نه جان ما در خانه حریف 70-20 توپ دست یه تیمی باشه چی میتونه اون تیم بگه .
کلا از این سبک بازی ایتالیایی ها اونقدر بدم میاد که نگو تا میتونن دفاع میکنن و اصلا زیبا بازی نمیکنن.
چی بگم کلا خدایا این کارشناسای ما هستش در مورد ته ریش و بهترین تیغ و موی زاید و اینا حرف میزنه چی بگم دیگه دی دی دی دی :
خیلی خندیدم جان شما.
ولش کن بابا تو خونه اونا بودش اشکال نداره
عشق است رئال
مهم اینه که تیممون خییلی سرتر از یووه بودش
یا حق
نه بابا! په په همچین بد هم نبود! رو گل اول نمیشه گفت کسی مقصر بود! اما گل دوم که فقط هاینزه بود! عین بچه ها دفاع کرد!
اینو خوب اومدی...
تو مادرید لهشون میکنم. امیدوارم فقط مدافعان که امروز هیچکدوم خوب کار نکردن و افتضاح بودن به خصوص په په و هاینزه خوب در بازی برگشت آماده باشن.
ایشالا گوتی هم آماده میشه میاد نشونتون میدم رئال یعنی چه.
الان داره گل آمائوری رو نشون میده ..... خداییش هاینزه گند زد .....
ندیدی رو گل دوم چه طور توپ رو تقدیم ندود کرد؟؟
اقا نمیدونید چقدر میخواست اینو بگم که این شوستر رو از کجاش در اورده این کالدرون.
زنده باد باز هم پرز مسخره که نابود کرد رئال عزیز رو با اون همه ستاره و گند زد بهش.
من که نشستم تا یه کم شاید با برد منچستر حالم بهتر بشه و از بازی کریس لذت ببرم این پسر عجوبه است فکرش رو بکن وقتی پیرهن مقدس رئال رو میپوشه چی میشه این.
در ضمن خدایشش په په غیر اون دو اشتباه که کرد و گل خوردیم دیگه اشتباه نداشت دی:
اوه اوه مث اینکه منچستر میخواد یه کاری بکنه تیم سلتیک رو چه ترکیبی چیده نامرد.
عشق است رئال
نمیدونم چی بگم فقط اگه زمستان بازیکن موثر نگیریم حتی تو جام حذفی هم نمیتونیم کاری کنیم.
آقا این کلمه رو پاک کن تا مثل وحید نشی!!!
با جوانمردانت موافقم! بازی از نظر خطا خیلی خوب بود! مصدوم کردیم، اما مصدوم نشدیم![]()
مقابل منچستر که میبازیماینتر هم همینطور
![]()
کلا بازی نیمه دوم خوب بود! اما عالی نبود! از تو عمق اصلا نمیتونستیم حمله کنیم!
بروبچ گرامی من برم بخوابم .....
بیخیال شید ... به بازی تو مادرید فکر کنید .....
شب همتون خوش .....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)